den flauste hendelsen i går

Jeg har vært litt frem å tilbake på om jeg skal dele dette, mest fordi jeg er så utrolig flau.. Men faen heller, jeg kan ikke være den eneste! Håper jeg?

I går skulle jeg som sagt på Sephora for å kjøpe vippelim. Jeg hadde også tenkt til å kjøpe bind eller tamponger, mensen var på vei men den skulle ikke komme i går. Tenkte jeg. Uansett, så der sto jeg, fremst i køen på Sephora. Lettere oppgitt fordi kassedamen hadde brukt et kvarter på småprat med en venninne istedenfor å hjelpe meg, og vi var mange i køen. Jeg hadde på meg en kort kjole som knapt nådde meg over rumpa, og under hadde jeg kun en liten truse. Endelig ble det min tur, jeg begynte å lete etter bankkortet i veska og skulle bare hoste litt forsiktig, men det resulterte i at jeg kick-startet mensen der og da. Fremst i køen. Jeg fikk sjokk og så med panikk på damen bak kassen som ikke kunne engelsk, jeg krysset beina og rygget baklengs inn mot veggen. Det var ikke lite heller akkurat, det kom skytende ut som en kanon. Begynte å se rundt i butikken etter Kasper som naturlig nok hadde vandret avsted fordi Sephora er helt jævlig om du ikke er interessert i sminke, og jeg kunne ikke gå noen sted – måtte stå med beina stramt i kryss for å ikke dryppe over hele gulvet. Jeg fikk uansett hjelp da, og alt ordnet seg men FY FAEN det var flaut. 

Jeg hadde tenkt å holde dette mellom meg, alle på Sephora og uheldigvis kjæresten min (dreeeeeep meg for at han var tilstede), men nå deler jeg det med hele verden slik at jeg kanskje kommer over det, haha. Her kommer noen bilder fra da jeg fikk byttet kjole, puttet på et fake bitch face og kjøpte godteri for å drukne sorgen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg