lørdagsanbefalning – del 2

Her kommer – som hver lørdag – diverse ting jeg liker! 


Det er lenge siden jeg har funnet en sang jeg virkelig digger, og kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å høre denne ihjel å så være lei om en ukes tid.. Jeg blir i så godt humør av denne låta, og teksten er så fin. Originalen er også bra, men det er altså denne remixen jeg hører mest på. Om du liker “den type musikk” vil jeg anbefale spillelisten Hotel Costes på spotify! Det var der jeg oppdaget denne låten. 

Jeg tar det for gitt at alle har sett denne fantastiske serien, men dere som er litt yngre har kanskje gått glipp av den siden siste episode gikk på lufta for flere år siden. Nå som jeg har vært i Harstad har jeg sett de fem første sesongene i strekk, som vi har på DVD. Dere må sjekke ut desperate housewives! Man kan kjøpe det via amerikanske iTunes, se det gratis (og ulovlig, haha) her – eller bestille DVDene her. Jeg kunne anbefalt den serien til både ung, gammel, mann, kvinne.. Spiller ingen rolle! Jeg har aldri sett en serie som har gitt meg mer. Om du liker serien kan du også sjekke ut Devious Maids som er laget av de samme folkene. Finnes på viaplay! 

Om du tar solarium på brun og blid har du sikkert lagt merke til at man kan kjøpe “solariumskremer” i automatene der. Det gjør jeg ALLTID, og det funker så bra! Man får virkelig raskere farge, som sitter lengre. Hvor bra det er for huden vet jeg ikke, men jeg gjør det likevel. Min favoritt er de fra Playboy, og spesielt “VIP”.  En tube koster rundt 20 kr og holder til flere runder i solariumet om du bare tar vare på den! Man kan også kjøpe større flasker.


Sånn! Neste uke kommer det tre nye, små tips. Så gøy å høre at flere av dere kjøpte hestevitaminer etter sist innlegg, gleder meg til å høre om resultatene. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg