ting jeg liker som ikke er sponset

 Jeg har bestemt meg for å begynne med en ny spalte på bloggen – produkter og ting jeg liker som ikke er sponset, og som du kanskje ikke har hørt om før. Håper du liker! 


Ønsker du at ditt eget naturlige hår skal vokse, men er villig til å drikke noe med ekkel smak + få ekstra hår på resten av kroppen? Da er B-vitamin for hest noe for deg! Jeg tok en liten shot av dette kosttilskuddet hver dag for et par år siden, og det funket som bare juling. Men som sagt, håret vokser over alt ellers også, i rekordfart. Forskjellen på dette og f.eks HairCare er at sistenevnte kun påvirker hårveksten på hodet, men riktignok ikke like intenst som vitamin for hest. Det finnes å kjøpe på de aller fleste hestebutikker, og du “shotter” det (smaker veldig søtt) altså er det ikke tabletter. En flaske koster rett under 300 kr, og holder i evigheter. Det er visstnok ikke farlig (i følge en tråd på kvinneguiden som faktisk handlet om meg, som jeg fant her). Ekstra tips: shampoo som er beregnet for hest er også fantastisk i håret, BORTSETT fra om du har extensions da jeg opplever at det tørker litt ut.

Link til den jeg brukte finner du HER

Når vi først er inne på hår.. Da jeg brukte parykk var jeg stor fan av Freedom Cotoure. De er veldig dyre og toll kommer i tillegg, så regn med å betale 20 000 kr for en parykk. Det var uansett ikke poenget! Jeg titter stadig innom kontoen deres på instagram for inspirasjon til hårfarger når jeg skal til frisøren. De er virkelig oppdatert på det siste av trender og alle fargene er nydelige! Jeg har hatt disse parykkene som inspirasjon hver gang jeg har farget håret. Du finner instagrammen deres her.

Vegansk sjokolademelk fra Oatly! Denne er bedre enn vanlig sjokomelk, jeg sverger. Visste du at meieriprodukter kan føre til acne og ellers “ufresh” hud? Å kutte ned har vært noe av det viktigste jeg har gjort for å gjøre huden bedre. Sjokomelk har vært vanskelig å motstå, så jeg ble så glad da jeg fant denne. Jeg kjøper den på Kiwi og finnes i både små forpakninger med sugerør, men også større. Gi det en sjanse, du kommer ikke til å merke forskjell – den smaker som sagt bedre enn vanlig og med helt god samvittighet for både dyr og deg selv. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg