mitt møte med en synsk

Det er mange som har etterspurt et innlegg om “mitt møte med en synsk person” som jeg har delt litt av på bloggen tidligere. Faktisk har jeg hatt flere møter med synske personer, jeg synes sånt er utrolig spennende og interessant. Ja, noen har bommet totalt og enkelte faktorer kan være relativt enkle å gjette seg frem til. Jeg vil derfor fortelle om den aller sykeste opplevelsen jeg har hatt, som skjedde hos healeren for et halvt år siden.

Først litt fakta: En healer er en person som har en naturlig evne til å overføre energier til andre individer, og på den måten sette i gang eller fremme en helbredelsesprosess. Jeg har gått til samme healer i en lengre periode.

Healeren min har aldri hevdet å være synsk ovenfor meg – faktisk snakker han svært lite om seg selv og alt han kan, effekten av arbeidet hans taler høyt nok for seg selv (hver gang jeg drar derfra kiler det i hele kroppen, jeg svever nesten på vei hjem og blir helt emosjonell og rar). Det eneste vi har gjort i timene våre er å snakke, jeg har fått et utløp for følelsene mine og så har vi avsluttet med enten healing, øyemeditasjon eller pendel. 

En gang for et halvt år siden var jeg veldig lei meg, og brukte halvparten av tiden vår sammen på å gråte. Jeg visste ikke hvorfor jeg var lei meg, og jeg ante ikke hva som feilet meg, hvorfor jeg ikke bare var rolig og trygg i omgivelsene mine, eller hvorfor alt føltes så vanskelig. Healeren min lyttet, lot meg tømme meg for følelser, og før jeg skulle dra sa han følgende:

“På vei hjem kommer du til å finne en liten kvist. Den tar du med deg inn, så fyller du et glass med vann, og legger kvisten over glasset. Det skal symbolisere en elv med en bru over. Når du kommer hjem, skriv ned to ting på en lapp som du lurer på. Hva som helst, men det beste er jo om det er noe som er viktig for deg å vite. Legg lappen under puta, så skal jeg komme til deg i drømmen din, over en bru og gi deg svar på hva du lurer på”.

Man kan trygt si at jeg aldri har følt meg som en større idiot enn da jeg gikk og lette etter en kvist som jeg senere la over et glass med vann ved siden av senga. På lappen skrev jeg “hva er meningen med mitt liv” og “hva skal jeg gjøre i morgen” (fordi jeg ikke kom på to ting å spørre om), og så sovnet jeg.

Jeg hadde aldri følt meg som en større idiot, FØR jeg våknet dagen etter uten å ha drømt noen ting. Healeren min hadde bare snakket tull, og jeg hadde ikke fått svar på noe som helst. Jeg helte glasset ut i vasken, skuffet over meg selv som hadde vært så naiv.

Jeg fortsatte likevel å gå til healeren, tross alt – jeg følte meg jo bra etter hver time. Men jeg var livredd han skulle spørre om drømmen, for det hadde blitt så kleint å si til han “nei du, det funka ikke” så i vår neste time unngikk jeg å snakke om det. Han nevnte ingenting, før han etterhvert sa “og angående det du lurte på..” og jeg bare “hva da lurte på?”. Det ble stille en stund før han sa “meningen med ditt liv er kompleks og det finnes ingen konkrete svar jeg kan gi deg, du må finne ut av det selv – gir jeg deg et svar mister du litt mening, men vi kan jobbe fremover med å gi deg verktøyene slik at du kommer deg raskere dit på egenhånd. Og hva du skulle gjøre dagen etter.. Vel, det vet du jo selv”.

Jeg ble helt i sjokk. 

Hodet mitt gikk i hundre og jeg prøvde å finne en logisk måte, men lappen hadde jeg skrevet hjemme og jeg hadde ikke nevnt noe som helst for han.

“.. Hvordan visste du hva jeg lurte på? Jeg drømte jo ingenting” klarte jeg å få frem.

“Jeg kom å møtte deg i min drøm, så det spiller ingen rolle” sa han. 

Da jeg kom hjem var jeg i sjokk og det er jeg egentlig enda, dette er lenge siden men jeg klarer knapt å tro på det selv! Jeg har aldri hatt en sykere opplevelse i hele mitt liv og er helt blown away. Hvordan skal man forklare noe sånt? Folk kan bare prøve å komme med logiske forklaringer men det er helt umulig, faktisk! Jeg tror på noe større og jeg er så heldig som har fått et lite “bevis” på det i hverdagen. 

Om dere har tips til innlegg, skriv gjerne til meg i innboks på instagram eller facebook! Stort og smått, spiller ingen rolle. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg