meeting the parents og stress

– annonse – 

I dag skal jeg ut å spise med svigerforeldrene mine som er i Oslo for dagen, og så plutselig ble det kveld og jeg følte meg som.. Ja, ikke så veldig fresh. Det er skikkelig sludd-snø i Oslo om dagen, og når du løper ute med ansiktet i motvind hele dagen lang og kommer inn, seende ut som en druknet katt og tenker “ok, nå har jeg en time på å få spist, kastet meg i dusjen og sminket meg”.. Den følelsen. Da ender det som regel med at jeg bare blir sittende i sofaen og se i veggen, ventende på et lite mirakel. 

Genser er fra Jaquline de Yong. Leppestiften jeg har på meg finner du her. 

Da jeg var ferdig med ryddingen og hadde kommet ut av dusjen følte jeg meg litt “umotivert” til å starte på ansiktet. Aller helst ville jeg ha på en god maske, kanskje pleie huden min litt ekstra og SÅ begynne, bare for å re-starte etter en lang dag. Ja, slike ting som det gir meg glede. Jeg lette igjennom skuffer og skap, vurderte en ansiktsmaske, tenkte det kom til å ta for lang tid, og så fant jeg en leppemaske jeg helt hadde glemt! Ikke bare gir denne fukt til leppene, men du får også plump. Nesten som en behandling restylane hjemme, bare at det er helt uten inngrep og ikke permanent. Forskjellen på denne og InstaPlumper er at denne gir fukt i tillegg. Det var liksom akkurat det jeg trengte! Da kunne jeg sminke meg samtidig, og leppene fikk utført litt “magi”. Om du ønsker et lignende produkt som ikke gir fukt, men derimot litt mer “intens” effekt anbefaler jeg InstaPlumper. Den har jeg skrevet om tidligere. 

Den er helt gjennomsiktig, derfor tok jeg ikke bilde av den på. Enkel å bruke, og leppene dine blir merkbart større og fuktigere. Kjøpes her.  


 


 

Etter tok jeg på en fuktighetsgivende skrubb fra Elf som fikk bort siste rest av døde hudceller, slik at resultatet av større lepper holder litt lengre. Og så avsluttet jeg som sagt med den matte leppestiften jeg bruker i dag, Celebirty Skin! Jeg har dog en mini-versjon, den jeg linker til er full størrelse. 

Alle produktene er som vanlig fra Coverbrands, som stiller med fri frakt og en haug av kjente merkevarer. Jeg vil spesielt anbefale mine favoritter Jeffree Star, Morphe, Jetset Sun og The Balm – sistenevnte er det nå 50% rabatt på! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg