bloggkrig og vixen

Mediene prøver å vinkle min og Ulrikke sin kronikk om til en “bloggkrig”. Det er så latterlig at det nesten ikke er verdt en kommentar fra meg – det er jo så åpenbart ikke tilfellet. Vi har ikke noe i mot hverandre, og vi krangler ikke oss imellom. Altså.. Det blir så simpelt. Og vet dere hva? Det finnes ikke to typer damer her i verden. Det er ikke 1) rosablogger eller 2) psykisk syk / opptatt av psykisk helse. Her ute i vårt lille land finnes det kunstnere, forskere, leger, studenter, mødre, bestemødre og ikke ALLE klarer å kjenne seg igjen i hverken meg, henne eller la oss si fotballfrue. Det går ikke. Jeg synes det er fordummende å lese “unge jenter er usikre og leser rosablogger” fordi for det første, det er normalt å være usikker som ung – det var både min mor og min bestemor, og man finner som regel ut av ting etterhvert og da trenger man VERKTØY for å klare det, ikke et skjold som verner deg fra alt du synes er vanskelig. Og nummer to: det finnes jenter som faktisk gir faen og leser om aksjer eller politikk eller religion eller hva enn de interesserer seg for. Verden er ikke rosa og den er ikke sort hvitt heller. Om du føler jeg ikke passer for deg, kan du gjerne plukke opp Morgenbladet istedenfor. Eller kanskje du interesserer deg for begge deler, slik som jeg gjør. Det er lov og faen meg greit.

Fokuset, og her er jeg skyldig selv, blir bare en evig “meg meg meg” og gjør at offentligheten sentraliserer seg rundt enkelte personer, og ikke samfunnet generelt. Vet ikke om jeg klarer å forklare det slik jeg ønsker, for jeg kunne holdt på i en evighet. 

Og til alle som spør om jeg skal delta på Vixen i år. Planen er ja, det skal jeg. Det eneste som hadde holdt meg hjemme er at jeg enda kommer meg ut av en mørk periode i livet, og at jeg enda kan få panikkanfall og angst. Det forsvinner dessverre ikke, selv om det skjer kule ting. Derfor holdt jeg meg hjemme fra kjendisgallaen den dagen den var – fordi jeg ikke kunne styre mine egne følelser da. Men jeg har veldig lyst til å dra og jeg tar det for hva det er – en fest og i utgangspunktet hyggelig greie. Det er ikke nobels fredspris, kan vi få hodet ut av vår egen ræv please. 

Random bilde fra da jeg var hos hudpleieren.. Cute :)) 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg