du er for god og jeg vil ha deg uansett

Da jeg ble samboer bestemte jeg meg for en ting: jeg skal ikke bli hun som glemmer at jeg er i et forhold som faktisk må vedlikeholdes kun fordi det føles komfortabelt. Misforstå meg rett, vi har det veldig fint og romantisk hver eneste dag – men da jeg tidligere tok meg selv i å spørre “kan jeg bare få bruke en av dine boxere fordi jeg ikke har rent undertøy?” innså jeg at ting muligens har gått litt for langt, haha. 

Jeg mener ikke at man trenger å sitte stivpyntet og rak i ryggen rundt kjæresten sin hele tiden, det hadde han sett rett igjennom og jeg hadde nok endt opp med å få motsatt effekt av hva jeg ønsker. Men nå er det 24/7 uten sminke, extensions til alle kanter, hello kitty truse og “jeg må bare se siste episode av real housewives før vi legger oss” eller “beklager, har ikke barbert leggene i dag heller” om hverandre. 

Dette ble kanskje alt for langt ut i rosa-land for noen, men jeg trenger å ta vare på meg selv og føle meg litt hot en gang i blant jeg også – jeg bare gidder ikke om dagen.  Jeg tenker som jeg alltid gjør: i morgen. DA skal jeg se fin og fresh ut. Og han bare “du er så fin på innsiden uansett” og enten lyver han eller så er han for god til å være sann – jeg tror sistenevnte.  

GOD NATT – må bare se en episode real housewives først. Det gjør jeg forresten på Hayu, via tv2 sumo. Og forresten, jeg sendte akkurat inn en kronikk til NRK. Deler den når den blir publisert, handler om psykisk helse, plastisk kirurgi og vixen blogawards. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg