når du ikke klarer fordi sånn er livet

Alle dere som har sett meg på 4-stjerners middag vet at jeg ikke kan lage mat. Litt flaut å innrømme, men det har ikke akkurat blitt stort bedre siden den gang. Ja, jeg vet hvordan jeg kutter opp en avocado nå (det visste jeg ikke den gang og flauet meg totalt ut på nasjonal TV) og jeg kan steke egg liksom, men jeg synes bare ikke det er noe spennende eller gøy. Mat må man ha, og jeg setter så stor pris på at kjæresten min faktisk liker å lage mat og er flink til det – om ikke hadde jeg sikkert levd på pommes frites til den dagen jeg dør, og kostholdsplan kunne jeg ha sett langt etter. Jeg føler meg heldig som kommer hjem til god mat hver eneste dag, siden han som regle er hjemme før meg. En av de beste rettene jeg vet nå om dagen er vegetarburger (uten brød) med egg på toppen, litt grønnsaker og avocado (det er kanskje en grønnsak? hehe). Sunt og godt! 😃 

Ser kanskje ikke ut som det diggeste i verden på dette bildet, MEN det er det.

I dag har jeg hatt fult opp med møter hos United Influencers blant annet, måtte til politiet for å hente noen papirer, filmet siste episode av Sophie Elises Verden (omg – det kommer til å føles tomt fremover) og i kveld skulle jeg egentlig ut å spise på Sawan med Lab Pharma (de som eier HairCare, Skin Repair osv) men jeg har angst og må bli hjemme.. Thats life noen ganger. Heldigvis forsto de hvor jeg kom fra, og ærlighet er alltid best. Får heller dra innom de på kontoret en dag å hilse på. 

Og en liten utblåsning på slutten: jeg er så lei av å bo i denne lille leiligheten. Men faen, så dyrt det er i Oslo. Alt jeg ser på koster rundt 5 millioner så da blir vi vel boende i denne sko-esken en stund til. Nå har vi ikke plass til mer ting og min løsning er liksom “da kjøper vi en ekstra hylle” som vi HELLER ikke har plass til, lol.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg