hvordan finne alt du trenger – rett i nærheten

– annonse – 

Det er en ting jeg synes er veldig trist med kulturen vi lever i dag hvor internettshopping er en stor del av hverdagen – det er vanskeligere for små butikker å bli oppdaget, og flere av dem sliter. Ikke bare i Oslo, men også i små byer som Harstad har det blitt færre parkeringsplasser og butikk etter butikk går konkurs. Dette synes jeg er oppriktig trist – for det finnes så mange skatter som aldri får en sjanse.

Jeg forstår likevel at mange velger den “enkle” løsningen ved å shoppe på internett. Et enkelt google-search, og du finner det du skal ha. Likevel er det mange lokalsamfunn som lider på grunn av dette, og hver gang jeg går rundt i byen har jeg tenkt “nå burde jeg jo egentlig bare kjøpe det jeg trenger i en lokal butikk, men.. jeg orker ikke gå rundt å lete”. MEN! Nå har jeg testet ut appen FNDR, og den er løsningen på disse problemene.

Appen er gratis å laste ned, samt gratis å bruke. Her kan du søke etter merke, hva du trenger, og så får du opp hvor mange meter det er til nærmeste butikk som selger nettopp dette. Og best av alt? Du kan betale rett i appen, så henter du bare i butikk! Slik som i dag, da sto det at jeg hadde 400 meter å gå for å kjøpe en Skappel-genser jeg hadde ønsket meg, og da gjorde jeg nettopp det. I tillegg får du opp alt som er på tilbud i nærheten av deg.

Du kan også lagre favoritter, og få opp varsel når du er i nærheten av dem – om du selv ønsker det. Om du skal på shopping i Oslo men føler deg litt “lost” er dette virkelig en perfekt app for deg, men også for meg som bor her og ikke helt vet hvor jeg skal gå. 

Noen skatter du kan finne via appen, som du aldri hadde funnet på nett eller ved blind vandring langs gatene..

Hva med en Mulberry Bayswater veske hos Edition? Eller hudpleieprodukter hos Livid? Eller Holzweiler skjerf hos F5? Du er kanskje nærmere disse tingene enn du tror. Og personlig service er jo mye hyggeligere enn å vente i kø på postkontoret for å hente pakker hver eneste gang. Tenk om alt du vil ha finnes rett under nesen på deg? Det oppdaget jeg at det faktisk gjør, med denne appen.

Du laster ned appen HER. FNDR er allerede omtalt i masse medier og jeg tror virkelig dette er fremtiden – jeg elsker den! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg