endelig får jeg gjort det!

annonse 


 


 

Det er mange spennende reiser for meg i år! Neste mandag setter jeg kursen mot Costa Rica, og jeg har akkurat brukt et par timer på å finne ut av aktiviteter jeg ønsker å gjøre når jeg er der. Nå har jeg funnet en god liste med fine ting, som jeg håper du kan ta inspirasjon av! Jeg reiser med EF, og har lagt opp aktivitetene deretter, noe i regi av skolen og noe på egenhånd. 

🌴 Dra til et dyrereservat som er i nærheten av skolen der man kan hjelpe dyr som er skadd eller trenger annen støtte som skal tilbake i det fri. Her kan man jobbe som frivillig ved siden av studiet.

🌴 Skolen til EF ligger ved siden av stranden Playa Tamarindo, som er en lang strand hvor det blant annet er muligheter for å snorkle, ri på hest og stå på paddleboard. I tillegg skal solnedgangen her være en av de fineste i verden.. 

🌴 Dra å se på vulkan. I Costa Rica har de fortsatt vulkaner som er aktive og jeg ønsker å få med meg en av disse på turen!

🌴 REGNSKOG! Costa Rica er kjent for et tropisk klima og i regnskogen kan man oppleve fantastisk dyreliv samtidig som man får med seg aktiviteter som ziplining, bading i fossefall og fjellklatring.

🌴 Jeg vurderer også en helgetur til Panema.. Men siden vi kun skal være bortreist en uke og samtidig få med oss skole er jeg litt usikker, haha. 

Praktisk info om du vil reise!

EF Språkkurs er støttet av Lånekassen, så om du drømmer om å reise til utlandet å lære deg et nytt språk samtidig som du opplever en ny kultur og fyller CV?en din med innhold som skiller deg ut blant mengden, så er dette noe for deg! Skal du for eksempel ha et friår etter videregående? Da er dette perfekt for deg som ønsker å kombinere reise med å lære seg et nytt språk.»

Ved bruk av denne linken så kan du få tilsendt gratis brosjyre og et skreddersydd pristilbud slik at man kan se nærmere på EF Språkkurs sine destinasjoner og hva din drømmereise koster. Du kan også enkelt komme i kontakt med en studieveileder som hjelper deg med dine spørsmål om ønskelig. Jeg har også en rabattkode til dere som drømmer om å reise! Bestill ditt språkkurs i utlandet før 15.02 18 og få opptil 10.000 kr i rabatt ved bruk av kodeord: «Sophie Elise»

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg