de spørsmålene dere lurer på

Hvor kjøper du parykkene dine?

Tidligere kjøpte jeg dem på Freedom Couture, og ble veldig fornøyd første gangen – men andre gang var parykken veldig stygg, det var kjipt siden jeg betalte over 20 000 kr for den og i tillegg kom toll. Men det er ekte hår, så den kan farges, vaskes, styles og hva enn du vanligvis ville ha gjort. Men nå har jeg begynt å bruke parykker man bare kan kjøpe rett her i Oslo istedenfor, da kan jeg også prøve dem først og få hjelp til hvordan jeg setter dem på. Slik som den jeg bruker i dag! Da går jeg til Jalvad Parykker. Synes de syntetiske er like fine som de ekte, så da kan du spare litt penger. 

Hvor ser du Real Housewives of Beverly Hills?

Om du bruker TV2 sumo får du også tilgang til Hayu, der ligger alle sesongene og MASSE andre serier som er skikkelig guilty pleasure.  Jeg sverger, jeg får spørsmål om dette hver eneste dag haha. Og jeg kan ikke klandre dere akkurat, jeg er jo besatt av serien!

Hvordan redigerer du bildene dine på instagram?
Jeg bruker appen VSCO, filteret F2 (usikker på om det følger med, eller om man må kjøpe det etterpå) – og så skrur jeg opp Grain slik at bildene blir “kornete”. Elsker elsker elsker den appen! 

Hvilket kamera bruker du?
Det varierer mellom Canon 6D (har to ulike objektiver + en ekstra blitz) eller Leica Q når jeg trenger et kamera som er enkelt å ta med seg rundt. Honestly, litt skuffet over Leica.. Hørte så mye bra og det koster så forbanna mye (41 000 kr), men men. Da vet jeg det!

Husk Sophie Elises Verden klokken 22:00 i kveld! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg