Jeg søker en venn!

I dette innlegget er kommentarfeltet åpent. Jeg vet det kan hjelpe mange – inkludert meg selv 🌸 

Jeg har følt meg mye ensom i livet mitt, og etter mange år som blogger og meldinger fra dere vet jeg at flere sliter med det samme. Det kan være vanskelig å få jentevenner. Spesielt nå som vi begynner å bli litt eldre, når man har sine egne liv med jobb, kjærester og kanskje barn, vennskap blir liksom ikke prioritert slik som før. Det er så utrolig dumt, uansett om man er introvert trenger man venner å lene seg på! Hvor man bare kan være seg selv. Det er ikke ofte jeg er med på jentekvelder lengre men når jeg først gjør det.. shit, så glad jeg føler meg etterpå! Det gir inspirasjon, energi og motivasjon. 

Jeg åpner derfor kommentarfeltet i dette innlegget, slik at du som leser kanskje kan finne en ny venn her. Litt som en kontaktannonse. Dere er mange som leser denne bloggen og de fleste er i samme aldersgruppe (16-35 år), men dere er spredt utover hele landet så jeg er ganske sikker på at du vil kunne finne en ny venn her. Jeg har funnet mange venner via bloggen og meldinger dere har sendt meg, og jeg ønsker å gi dere samme mulighet! En av mine nærmeste, Joakim, er jo på grunn av nettopp bloggen. 

Så – om du er ensom, eller rett og slett bare ønsker å bli kjent med noen.. Skriv litt om deg selv i en kommentar, hva du ønsker (noen å trene med, noen som går igjennom et brudd, noen som har opplevd samme som deg, noen å gå på kino med osv), hvor du bor og mailadressen din. Ta en sjanse, jeg er sikker på du ikke vil angre! 

Husk å skriv mailadressen i selve kommentaren slik at andre som leser kan kontakte deg. Forhåpentligvis kan du også finne andre i samme situasjon som deg – og kanskje til og med jeg får et par nye venninner! 👧🏽 Del også gjerne innlegget, slik at det når ut til flere. Kanskje jeg klarer å sette sammen en større jentekveld? 

634 kommentarer
  1. Hei Jeg er 20 år og bor i Bergen. Har veldig få venner og som du sa er det utrolig vanskelig å finne venner når man er blitt eldre…Når jeg ikke jobber bruker jeg tiden på å gå på tur og trener litt. Er også veldig glad i å slappe av hjemme med en film. Jeg har en “falsk” snapchat dere jenter kan nå meg på -》 marhei1997
   Takk Sophie Elise for enda ett nydelig innlegh♡

  2. Hei, jeg er 16(fyller 17 i år) og har egentlig ikke en mangel på venner, men er ikke så veldig flink til å være sosial og ønsker å utfordre meg selv litt, ahhaha. Jeg bor i Bergen så om du bare vil snakke på telefon eller Skype elns må du være obs på irriterende bergensk dialekt, selvom jeg personlig elsker den.

  3. Hei jeg søker gjerne en venn 🙂
   Jeg sliter også mye med ensomhet og sosial angst og depresjon, og det gjør det vanskelig å bli kjent med folk. Jeg er 29 år, blir 30 i år. Bor i bergen. Så om noen vil blir kjent kan de kontakte meg på [email protected] 🙂
   Mvh. Cammie

  4. Åh, dette er så fint gjort av deg!
   Jeg heter Karoline Alvilde Bekkensten, er 19 år, født 31.01.1998 og bor i en leilighet sammen med kjæresten min på et lite sted som heter Oppaker.
   Jeg har aldri hatt mange venner, og derfor syntes jeg dette her er verdt ett forsøk. Hm.. hva er det å si om meg? Haha. Jeg var sjeldent på skolen, og jeg droppet ut av 1 VGs, fordi jeg sliter en del psykisk, og på grunn av det har jeg ikke fått så mange venner. Jeg jobber ikke, så er veldig mye alene, siden samboeren min jobber ganske mye.
   Jeg elsker å gå turer, drive med sminke og ja… Bare snakke. Jeg er ikke så veldig utadvendt, men bare gi meg litt tid, så åpner jeg meg opp etterhvert 🙈 Hvis det er noen som vil ta kontakt (som hadde vært suuuper koselig), så kan du gjerne ta kontakt på Mail, eller så er det bare å søke meg opp på Facebook! Håper vi snakkes ❤️

  5. Hi ! Eg er ei jente på 17 år 2000 modell 🤗 Eg skal snart flytte til bergen og gå på sminke skole 😻 liker også fart og spenning så kjører mc og elsker bil ❤️ hadde vert utrolig kult og fått noen venner fra bergen siden eg skal flytte dit 😊 takk for svar ! snapp: crystalclare_d

  6. Alltid kjekt med venner 🙏🏼 Trenger noen som er ærlige og åpne om ting, så vanskelig å snakke med venner som ikke bryr seg nok.. De forstår liksom ikke 😕 er mye ensom og sitter inne med mye jeg vil snakke om, depresjon, angst og selvfølgelig glade ting som, kjærlighet, livet og det gode! Begynner på mitt 7ende år sammen med min mann 😍opplevd masse innen kjærlighet! Du finner meg på insta – drunklover

  7. Heihei! Heter Susann, er 19. For tiden har jeg friår og skal reise jorda rundt om en uke. Har få jentevenner fordi jeg har byttet mye skole og ikke er så stereotypisk jente «gjengete». Ellers elsker jeg alt av dokumentarer og serier og skal studerere for å bli spesial pedagog til høsten. Og sist, men ikke minst er jeg veldig eventyrlysten og spontan:)

  8. Jeg er da 17 år, blir 18 i Mars og bor i Fredrikstad. Jeg sliter med å skaffe meg venner, da jeg i mye av oppveksten har slitt med sosial angst og depresjoner. Så som ung falt jeg fort på siden, og etter det har det vært vanskelig å finne noen som faktisk vil holde en samtale gående og som kanskje bryr seg litt mer enn en bekjent. Gjerne legg meg til på Snapchat; angelicakramme , hadde vært koselig! (Samme hvor folk bor, men helst rundt 16-20 års alderen)

  9. Hei, jeg søker gjerne en ny venn. 🙂
   Jeg er da 20år (21 i april) er mamma til en liten prinsesse på snart 1,5år. Bor i bergen. Sliter veldig med sosial angst og går veldig mye hjemme. Har også kun 2 gode venner igjen etter jeg fikk barn.. om dere har lyst å ta kontakt kan dere nå meg på snapchat: arnabitchen 🙂
   Sophie jeg må bare si at du er virkelig forbildet mitt! Stå på! ❤️❤️

  10. Hvorfor har ingen lagd et sånt innlegg tidligere 😩
   Heter celinemariel på insta hvis noen vil snakke eller få en ny venn 😋

  11. Hei!
   Jeg har nettopp flyttet fra ei bondebygd i Oppland og helt ned til Rogaland i forbindelse med skole, så hadde satt veldig pris på noen å omgås med på fritiden! Jeg bor i Sandnes og er 21 år men har litt problemer med det å komme i kontakt med nye mennesker. Som så mange andre i dag så sliter jeg også litt med det psykiske av det å være menneske, noe som gjør meg mere innadvendt en jeg ønsker å være. Om noen bor i området og kunne tenke seg noen å gå på kino med, drikke kaffe eller vin, noen å snakke med, noen å gå turer med eller bare noen som lytter til det du har på hjertet så ta gjerne kontakt! [email protected]

  12. Hei! Føler meg litt klein nå.. men ok 🙂 Jeg er 28 år og bor i stavanger. Jeg har måtte bryte med mitt tidligere nettverk da jeg ble nødt til å starte på nytt.. og å bli venner med folk i voksen alder er ikke så enkelt. Det jeg ser etter i en vennskap er tillit, forståelse og rusfrihet (alkohol er ok).. sånn hovedsakelig. :p selv er jeg snill, omsorgsfull og en god venn.
   [email protected]

  13. Jeg er en 19 år gammel jente som har friår. Noe som har resultert i at de fleste man hang med på videregående har flyttet for å studere eller reiser verden rundt. Jeg derimot bor her jeg alltid har bodd og prøver å tjene litt penger. Har typ 3 veldig gode venner som jeg snakker med alt om, men ser de veldig sjelden da to av de har samboer og siste bor 2 timer unna. Har alltid hatt en følelse av å ikke passe inn i grupper og faller lett utenfor. Ofte følt meg ensom og håper så inderlig på å en dag (om forhåpentligvis ikke så lenge) finne en slags sjelevenn som jeg kan finne på alt mulig rart med. Om det så er å dra på byen, trene, dra på oppdagelsesferder med eller bare sitte i en sofa med snop å snakke gossip🤩 jeg bor for tiden i Ringsaker, men skal flytte til Oslo i slutten av juli. Håper jo da selvfølgelig å bli kjent med noen nye gjennom skolen (skal søke psykologi). Jeg ser på meg selv som en person som er veldig lett å bli kjent med og folk knytter seg fort til meg. Lever i håp om å finne en venn som kan lyse opp dagen og lytte til meg når jeg trenger det, så er jeg villig til å gi det samme tilbake:-) dette føles veldig rart for meg å gjøre og jeg føler meg litt teit som «annonserer» at jeg er ensom og trenger venner haha, men hvem vet kanskje er man heldig og ender opp med en bestevenn.
   Ig: elisabethroste, Mail: [email protected]

  14. Hei Sophie!
   For lenge siden sendte jeg def melding på både Facebook, Snapchat og Instagram uten hell. Fikk ingen svar, men håper du kan se på det etter å ha lest kommentaren min her!❤️

  15. Dette er en super tanke Sophie! ☺️
   Hei! Jeg heter Stine er 21 år gammel og bor i Akershus, 15 min fra Lillestrøm.
   Jeg har ikke veldig mange hobbyer, men jeg har min egen blogg som jeg prøver å bruke mye tid på. Og med det følger det jo med å ta bilder, sminke og mote. Jeg trener også for å gå ned i vekt, noe jeg liker veldig godt å bruke tiden min på.
   Jeg liker å bli kjent med nye folk og det hadde vært så gøy å kanskje bli kjent med noen som har samme innteresser som meg.
   Instagram: stinepj
   Blogg: nouw.com/stinep

  16. Hei, trenger sårt venner 🤭 bor i nærheten av Trondheim og blir 18 i november ! Snapchat: emmacih // insta: emmahauglid

  17. Jeg heter Mia, 19, snart 20 år, og bor i Lillesand. Føler meg ofte veldig alene, hvertfall etter jeg begynte som lærling for 1,5år siden- siden jeg driver med mitt da og vennene mine med sitt. Man finner ikke alltid da tid til å verken snakke med hverandre eller finne på noe sammen.
   Gjerne legg meg til på snapchat; miadavidsenh, eller facebook,

  18. Heei!
   Jeg er ei jente på 27, bor i Skien sammen med samboer. Hadde vært fint med en venn eller to. Da dagene mine går for det meste og takle angsten og deprisjonene. + at jeg i tillegg ikke kjenner noen her nede.
   [email protected]

  19. Hey girls 🙂
   Jente på 25 år her.
   Bodd i Oslo i 1,5 år nå, uten å få noen venninner…
   Hadde derfor vært såå koselig med noen venninner man faktisk kunne møte innimellom og snakke med og gjøre jentegreier med..
   Anyway; ta kontakt om noen vil ha en venn eller høre mer så finner dere meg på insta: marie.hogmoen

  20. Hei, jeg er en gutt på 23 år. Jeg bor på Carl berner i oslo. Jeg giftet meg veldig tidelig med en gutt fra portugal, vi har vært sammen i 5 år men skal nå skille oss på grunn av at jeg sliter mye med angst som gjør at forholde vårt blir veldig turbulent. Jeg blogger også, bloggen min er http://www.Sondreafridi.blogg.no har ikke blogget så lenge men liker og gjøre det i fridagene mine. Ta gjærne kontakt.

  21. Hei. Jeg heter Marte og er 19 år og bor i Tønsberg. Jeg sliter med angst og depresjon. Jeg bor sammen med min kjæreste og har svært få jentevenner, noe jeg syns er litt trist.

  22. Hei, jeg er 17(fyller 18 i år) og har jeg har mangel på venner, jeg er ikke så veldig flink til å være sosial og ønsker å utfordre meg selv litt, ahhaha. Jeg bor i Sandnes ut for Stavanger og tar gjerne toget eller buss litt her og der elsker å ta buss og tog. Jeg er intressert i kjendiser , sminke og sjenerelt jente ting men elsker alt normalt også kan snakke med meg om alt jeg har som regel peiling i følge familien min hehe. Jeg vil få meg mer venner for jeg trenger bli bedre å bli sosial. Jeg blir jo 18 snart så kan alltids ta tur og spise og drikke vin. Jeg er null drama og vil helst ha noen som er drama fri. Gjerne kontakt meg på snap lykkelille eller på facebook lykke lillebø. Fy nå er jeg nervøs

  23. Hei:)
   Er ei jente på 22 år som gjerne kunne tenke seg en venn eller to. Bor på en plass som heter Vigrestad, ca 50 min fra Stavanger. Sliter med sosial angst, og er derfor mye hjemme, noe jeg vil endre på.
   Legg meg til på snap; sol.andersen
   Eller
   Mail ; [email protected]

  24. Jeg heter Iselin og er 21 år. Jeg flytta til Oslo fra Nord Norge sammen med han som nå er min ex. Han var eneste grunnen til at jeg flytta, så hadde verken jobb eller studier å flytte til. Ikke kjente jeg noen i byen fra før av heller. Nå som jeg ikke er sammen med han lengre, kjenner jeg virkelig ingen i byen. Å ikke har jeg noen miljøer å bli kjent med noen på. Gjerne kontakt meg om noen ønsker å bli kjent! heter iselinkvaeli på snap og på mail [email protected]

  25. Hei! Jeg er en jente født i 1995. Ønsker meg venner av alle kjønn og legninger 🙂 Er panfil, elsker dyr(katter spesielt), har tatoveringer og elsker å eksperimenter med hårfarger♡ Sliter en del psykisk så hadde vært fint å blitt kjent med noen i samme situasjon:)
   Facebook: Marina-Semilie Marie stafne Bless

  26. Hei æ heite malin å e 17(18 30 jan.) Bor på melhus ca 30 minuer fra trondheim, leite etter en vænn i nerheta/over nettet. På grunn av physiske lidelser har æ vært sængeligende og droppa ut av skolen. Æ like å ta bilda, går på håndball, hold på me youtube, ælske å så på seria. E itj den som e snakkesali i store mengda folk men er veldig sta å står på mitt i diskusjoner. Ælske å smink mæ men går helst uten. Gjerne kontakt mæ på maile: [email protected] eller snap/insta: qmalin7

  27. Det sitter langt inne for meg å skrive her, det er jo kjempeteit å tenke sånn! Men det er kanskje det jeg bruker mye av tiden min også på-nettopp det å tenke på hva alle andre mener!
   Jeg er 22-år fra Sarpsborg, jobber som frisør-det er både jobben min og drømmen min, jeg elsker det jeg driver med!
   Jeg må bryte litt normer og vaner-jeg er utrolig interresert i mennesker og jeg ELSKER dokumentarer om egentlig hva som helst! Skal ærlig innrømme at jeg føler meg sjukt tøff som skriver her nå, så håper alle som tenker det samme som jeg kan skrive, for det her er en så utrolig god idé! 👌🏻
   [email protected]

  28. Hei, æ e 13 år og bor 2 timer unna Harstad. Har allerede slitt med angst og depresjon pluss at æ ikke har så mange vænna. Så Sophie Elise, hvis du vil gjøre en jente veldig, veldig glad så send meg en melding på instagram (priv_larsen1). Du er forbildet mitt å det ville bety kjempe mye om du tok kontakt med meg. Men æ vet jo ikke om du leser denne kommentaren…

  29. Hei jenter/damer 🙂
   Jeg heter Ronja og er 19 (20 år 1 april) og bor i Larvik (Vestfold). Under mitt svangerskap (2016/2017) mistet jeg så og si alle «vennene» mine, da jeg ikke den gang kunne feste mer. Jeg er litt sjenert og veldig lite sosial av meg. Men liker og bli kjent med nye mennesker som gir av seg selv og er litt frempå, da jeg ikke er veldig frempå selv, men jo bedre kjent man blir jo varmere blir jeg i trøya. Liker å trene og skulle veldig gjerne vært med på en jentekveld engang, da jeg ikke har vært på dette på mange år grunnet lite jente venner som gikk sammen..
   Kan kontaktes på e-post: [email protected]
   ? Tusen takk Sophie Elise! Du gir folk en sjanse 🙂

  30. Dette er utrolig fint Sophie😊en heldig fin gest.
   Jeg heter Eva,27 år bor og studerer i Oslo. Alltid kjekt å møte andre mennesker. Studerer dans fulltid så når helgene kommer prioriteres andre ting enn å dra ut på byen,Hehe:) Så helgene brukes til å slappe av,cafebesøk etc. Dette gjøres jo med de fra klassen siden de er de eneste jeg er venner med så hadde vert greit med andre impulser og ikke bare skolevenner.

  31. Sitter med tårer i øynene og blir helt rørt over hvor mye dere åpner dere. Herregud, jeg håper dette vil hjelpe noen. Har allerede funnet mange (egentlig ALLE haha) som jeg ønsker å ta kontakt med. Men dette innlegget er ikke bare for meg, men for dere alle.
   Del gjerne innlegget, slik at det når ut til flere. <3
   Klem Sophie Elise

  32. Hei, fulgt Sophie sin blogg sia ho starta denner og ha hjulpe meg så sykt mye i livet mitt og! E e eij jenta fra Lofoten, men flytta til Drammen i November. E mye i Oslo også, så hele området her e det lett forr meg og kom meg til å fra 🙂
   Merka e slit en del med å kom inn på folk og få venna her. E jo en mye større by enn e e vandt med og merka at det e mye vanskeligere å kom seg innpå folk her, til og med på jobb. Kjenn meg sjøll veldig godt igjen med savne på eij ordentlig jentevenninne. Hadde 2 bestevenninne forr noen år siden, men det ble over… tok dette veldig tungt og har ikke klart å funnet noen enda med en sånn bra kontakt! Og nu når e flytta og så e det værtfall vanskeliger, så gjæææærne send meg eij melding! Hadde satt så stor pris på det og tusen takk Sophie forr denner mulighetn!
   Gogirls!
   Serina Lauritsen
   [email protected]

  33. Hei! Jeg er ei jente på 20 år som bor i Trøndelag, studere vernepleien. Er veldig glad i å bli kjent med nye folk men synes det er vanskelig å finne noen man kan snakke med alt mulig om. Jeg elsker sminke og å prøve nye ting og å være kreativ. Skikkelig jentejente! Ta kontakt på [email protected] om noen er interessert 😀

  34. Jeg heter Catharina, jeg blir 23 i år og bor like utenfor Trondheim. Jeg har en del venner, men alle har flyttet langt vekk, så jeg ønsker meg venner jeg kunne vært med på fritiden, men ønsker meg også flere venner å ha kontakt med via sosiale medier 😊
   Send gjerne en melding på instagram den som vil – catharinanilsen

  35. Tusen takk for at du skriver om dette og setter fokus på noe som er utrolig viktig. Ensomhet er så tabu for mange, men likevel så føler nesten alle seg ensom fra en tid til en annen uten å tørre å snakke om det.
   Jeg er en jente på 18 år som bor i Tromsø, og har følt meg ensom så lenge jeg kan huske, og selv om jeg har lett for å komme i kontakt med andre både på internettet og i det virkelige liv, så har jeg vanskeligheter med å få venner, gode venner.
   Sånn som i fjor så fylte jeg 18 år, og det var en dag jeg har gledet meg til så lenge jeg kan huske, så jeg inviterte venner som jeg så på som mine gode venner for å dra ut å spise. Jeg inviterte sikkert 15 stk, og det var bare 2 av de som stilte opp. Selv om jeg var glad for at de stilte opp, så gråt jeg utrøstelig på min egen bursdag fordi de jeg så på som mine beste venner, hadde droppet meg og hadde bedre ting å gjøre.
   Ei som jeg hadde vært venn med helt siden barneskolen dro heller på fylla på en tirsdag i stedenfor å henge med meg, og jeg ble også blokkert av min beste guttevenn som jeg hadde hatt i mange år på MIN egen bursdag. Samme dag så skrev jeg et facebook-innlegg om hva som hadde hendt, og jeg fikk mange meldinger av folk som var i samme situasjon.
   Jeg har også gruet meg til både bursdagen min og julaften de siste årene, og jeg forventet ikke noe stort på bursdagen min. Bare at mine egne venner skulle bli med en tur på Egon i et par timer.
   Jeg har alltid vært veldig glad i å skrive, og i desember 2014 så kom jeg ut med å ha angst, måneden etterpå skrev jeg et innlegg for første gang der jeg fortalte at jeg ble utsatt for voldtekt når jeg var 13 år. Dette var en god stund før det var vanlig å snakke angst og sånt i det offentlige rom. Jeg kjente hvertfall ingen som hadde gjort det. Jeg kjente heller ingen som hadde skrevet offentlig om at de hadde blitt utsatt for voldtekt, for dette var liksom hysj-hysj. Men jeg er så utrolig glad for at jeg gjorde det <3
   Jeg føler at jeg kjenner meg igjen i mange av de verdiene som det virker som at du har, derfor blir jeg alltid så glad når jeg leser bloggen din.
   Om meg selv så kan jeg fortelle at jeg definerer meg selv som en feminist, jeg er samfunnsengasjert og holder til på venstresiden av politikken. Jeg har gått til både sangpedagog og på kor før, jeg elsker å holde på med sminke og å svømme. Jeg er glad i å gjøre sosiale ting som å dra på kafè, konserter, kino og teater. Jeg har selv arrangert jentekveld hos meg noen få ganger fordi jeg synes det er så utrolig koselig å samle en gjeng som har gode verdier.
   Planen min etterhvert er å studere juss, fordi jeg brenner så sterkt for rettferdighet og ønsker å hjelpe alle de som har blitt utsatt for vold og overgrep. <3
   Mail-adressen min er [email protected], dersom du eller noen andre ønsker å bli kjent eller ha en interessant samtale. Jeg kan også kontaktes på min facebook Oda Victoria Kjærvik <3

  36. Kjære Sophie Elise!! Tusen takk for alle de fantastiske innleggene du kommer med! Du har et pågangsmot uten like uansett hvor langt nede du er! Du har sterke og klare meninger som INGEN kan ta fra deg 😊 Du har mye å være stolt av, så keep up the good work 😊💪

  37. Hei, jeg er en 16 åe gammel gutt som sliter med å finne en dame, jeg søker en fuckfriend – snap: tomerik2

  38. Hei Sophie 🙂
   Jeg kjenner meg så enormt igjen!
   Jeg er nå blitt 26 år og alltid bodd i Oslo. Husker vgs hvor jeg hadde 10 bestiser, nå ksn jeg telle alle vennene mine kun på 1 hånd. Desverre detter maskene av hos mange, like skuffende hver gang, men det overrasker meg lite lenger. Jeg mener at man skal gi alt i alle type forhånd, også vennskap.
   Skulle virkelig ønske jeg hadde flere ordentlig gode venninner å le med, møte å bare skravle, chatte med og en man bare kan stole på rett og slett. Jeg har drevet så mye med fitness så livet har blitt så isolert, pluss at jeg fikser litt på utseende noe som gjør at mennesker tydelig har mer vanskeligheter med å ta kontakt.
   Jeg har skrevet til deg før på Instagram Sophie (SandraEmilieLR), å takk for at du har svart de gangene.
   Jeg føler jeg kjenner meg igjen i så sykt mye du sier, skriver og gjør. Jeg blir litt sånn: å herregud, det er jo fler som har det helt likt med meg, til og med Sophie Elise som er i rampelyset.
   Om du noen gang skulle trengt å chattet med en jente som digger deg for den du er så er jeg her i hvert fall, hehe..
   Om ikke, så masse lykke til videre Sophie 🙂

  39. Skrev en kommentar lenger opp med instagram navnet mitt og snap, men kan jo skrive litt mer om meg selv, hehe.
   Jeg heter Celine Desirée er 22 år gammel og kommer fra Oslo men studerer på Høgskolen i Lillehammer. På fritiden trener jeg, er med venner og det kjedelige vanlige. Har mange venner og elsker å være sosial men vil alltid bli kjent med nye uansett hvor dere er fra og hva dere gjør. så igjen – Insta: celinedesiree og snap: celineds.

  40. Hei! Jeg blir 24 år nå den 25. Januar og bor i Moelv (Ringsaker, Hedmark). Jeg har alltids slitt med selvtillit, og det har gjort meg til den jeg er i dag. For litt over ett år siden rant det over begeret for meg, mye vondt som skjedde som såret meg. Da fikk jeg bekreftet av psykolog i etterkant at jeg sliter veldig mye med desperasjon og angst, det har jeg egentlig gjort lenge men jeg selv har aldri skjønt det før nå. Jeg har stort sett hatt med meg 2 venner siden «skole-tiden», og syns selv det er vanskelig å få venner i voksen alder.
   Nå har jeg samboer, katt og en leilighet. Kommet meg ut av det som såret meg og er på vei til å bygge meg oppover. Begynt å trene, tenke litt mer på kostholdet, og det viktigste selvtillit.
   Slå på tråden hvis noen vil, selv om det er langt unna eller ei 🙂
   [email protected]

  41. Er gjerne venn med alle og enhver som måtte trenge det jeg. Snakkes, møtes, snappes, mailes, hva enn som måtte være ønsket 😄
   Jobber for tiden med omplassering og trening av hund i Haugesund, og kan garantere pinlig mange søte videoer og bilde av hund på snap!🐶 renathiii på snap, eller renathii4 på Instagram. For all del ta kontakt om ønsket 😄🤩

  42. Dette er så bra gjort. Etter at jeg fikk barn, forandret ting seg. Kan ikke helt si jeg er uten venner. Men jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, få nye kjennskap, og faktisk ha venner jeg kan møte spontant. Reise med, ha felles interesser som sminke, hud og skjønnhet. At det ikke bare blit baby prat men noen jeg kan snakke om andre ting. Jeg er gift. Bosatt i Drammen. Om du trenger noen å prate med stiller jeg ofte opp. Ta gjerne kontakt [email protected]
   ☺️

  43. Hei! Jeg er 20 år og flyttet til Oslo for et halvt år siden for å studere. Jeg synes det har vært litt vanskelig å finne nye “ekte” venner etter jeg flyttet. Jeg har aldri vært en den person jenter vil ha med i “gjengen” og har derfor ikke så mange jentevenner. Det hadde derfor vært hyggelig å bli kjent med flere jenter! Ellers er jeg interessert i sminke, trening og musikk 🙂
   Kontakt meg gjerne her:
   snap: kriri56
   e-post: [email protected]

  44. Dette innlegget er fantastisk, jeg har ikke ord. Jeg tror dette innlegget og disse kommentarene kan være starten på mange nye vennskap! Å være ensom suger enormt, og man trenger heller ikke finne venner i samme by. Jeg syns det her er så bra, man kan få mulighet til å finne nye venner i hele landet.

  45. Hei!
   Jeg heter Thea og er 19 år fra Lillehammer. Åpen for alle mulige nye vennskap! Om noen har lyst på en ny venn, så er snappen min theaanine 😁

  46. Hei! Jeg heter Sjirin, og bor i grimstad, aust agder!
   Jeg har bodd her snart i 2 år, og har fortsatt så og si ingen venner her, og hadde blitt glad for noen jeg kunne vært med på fritiden.
   Jeg er 19 år men fyller 20 i august.
   Dere må bare ta kontakt med meg på facebook eller snapchat! Heter vurucusjirin på snapchat. 😀

  47. Hei 🙂
   Jeg er en jente på 23 år som bor i Oslo. Studerer til å bli barne og ungdomsarbeider, vil jobbe innen psykisk helse eller noe innen det spirituelle. Er Paganist og liker filosofiske samtaler.
   Som mange andre sliter jeg med gjentagende depresjoner og har lidelsen borderline. Er mer på den å fokusere på det som er bra istedenfor å grave seg enda mer ned i det som er kjipt. Liker film, serier, sminke, bylivet, hjemmelivet osv.
   Ta gjerne kontakt

  48. Heii er en jente på 16 fra Asker, Add meg på Snapchat. Vil gjerne ha flere venninner<3 henriette1307

  49. Hei, jeg er en jente på 20 år (21 i mars). Ble veldig glad sa jeg så dette innlegget, siden jeg selv sliter veldig med å få meg venner, og har egentlig ingen som står meg nær. Har trukket meg selv litt vekk da mine vennene mine fikk mer interesse for alkohol og det å feste hver helg. Jeg kan gjerne kose meg med et glass eller to sammen med en venninne, men synes ikke det er så kjekt med byen og masse alkohol.
   Men søker kanskje en venn som jeg kan snakke med, alt fra sminke til dypere tanker om ting. Gjerne finne på ting sammen også som filmkveld, cafe eller kino kanskje.
   Jeg bor i Sandnes, og kan nås på Mail
   [email protected]

  50. Skrev en kommentar lenger oppe, men følte jeg fikk så lite med, hehe:-)
   Hei:)
   Er ei jente på 22 år som gjerne kunne tenke seg en venn eller to. Bor på en plass som heter Vigrestad, ca 50 min fra Stavanger. Sliter med sosial angst, og er derfor mye hjemme, noe jeg vil endre på.
   Jeg har ikke så veldig mange venniner som jeg kan gå på kino med, ut på kos og lignende, kunne tenkt meg en ny venninde. Jeg elsker å reise ut på ting, er egentlig ikke så veldig glad i å bare sitte hjemme, selvom situasjonen min tilsier det. Jeg kunne trengt ei jente eller en person som jeg kan snakke om alt mellom himmel og jord. Jeg elsker å fundere på livet og hvorfor ting er som de er, elsker å skrive. Det sitter veldig langt inne å skrive et ett innlegg(kommentar) sånn som dette, men prøver iallefall lykken!
   Det er bare å ta kontakt med meg, elsker å snakke og bli kjent med nye folk, selvom jeg sliter med sosial angst! 🤩
   Legg meg til på snap; sol.andersen
   Eller
   Mail ; [email protected]

  51. Vi har alle to versjoner av oss selv. Versjon A er den vi vil alle andre skal vite om oss, mens versjon B er den vi kanskje ønsker å holde litt hemmelig. Skriver en kort versjon av både A og B fordi begge definerer meg❤️
   Versjon A:
   Hei, jeg heter Rebecca, jeg er 20 år (1997). Jeg bor i Trondheim med kjæresten min og studerer økonomi. Jeg er utrolig stolt over å gå på NTNU her i Trondheim, da det blir sett på som en utrolig bra skole, noe det er. Fra videregående var favoritt faget mitt matte, det er som meditasjon for meg. Jeg elsker å dra på gruppetimer og setter pris på de venninne jeg har! Moren min er en fantastisk person som elsker barna sine, meg og broren min. Jeg er foresten fra et sted rett utenfor Oslo.
   Versjon B:
   Hei, jeg heter Rebecca og er 20 år. Jeg bor i Trondheim med kjæresten min, og til høsten kan det hende vi går fra hverandre fordi han ønsker å studere og dessverre ikke har de karakterene som trengs for å komme inn her i Trondheim. Jeg har dysleksi og hater språkfag, og er ikke så veldig god i engelsk. Jeg trener fordi jeg føler jeg ikke ser bra nok ut, jeg har veldig komplekser for magen min. Foreldrene mine er ikke sammen, pappa slapp ut av fengsel i november, og han skylder meg over 70 000 kr. (Dumme og alt for snille meg som låner han penger)
   Vet det er mange der ute som sliter med ting, ta kontakt for en hyggelig prat folkens!
   og Sophie Elise håper jeg får møte deg en dag! ❤️
   Ta gjerne kontant på spam mailen min [email protected]

  52. 19 år gutt fra stvg. Har lyst på mer venner. Gjerne som bor i Oslo- Stavanger- Bergen. Bor selv i stavanger. Men har lyst på flere venner. Venner får aldri nokk. Legg meg til på snap så vi kan bli kjent da seben.c

  53. Dette er så bra Sophie Elise!!!
   Jeg har fulgt deg litt her og der og du er virkelig et forbilde for mange unge jenter der ute!
   Litt om meg selv: Jeg er 28 år gammel(skrekk og gru😱) er utdannet hudpleier og har akkurat fått jobb for Sisley Paris! Den første i Norge😭🙏🏼 Håper ikke janteloven tar meg nå!
   Litt mer om meg. Jeg ble mobbet som barn og av og på til og med videregående faktisk! Men jeg kom meg sterkt ut av det heldigvis.
   Jeg har et knippe mennesker som er mine nærmeste som folk flest. Men jeg kunne ønske jeg kjente flere. Spesielt deg Sophie. Av en elller annen grunn så tror jeg at vi har mye til felles! Haha er det lov å si?
   Jeg ønsker å bli kjent med flere i min bransje og andre mennesker som kan tilføre meg ny kunnskap og selvfølgelig kjærlighet og vennskap <3
   Klem fra Victoria 💃🏼

  54. Sykt bra initiativ! Heter Rebekka, bor i Drammen – 20 år. Spiller ikke så stor rolle for meg om du bor her eller ikke, kontakt meg gjernte på insta : rebekkaisabell_

  55. Hey,je er en 19år gammel gutt fra hamar som kunne trengt noen fler venner,har gått igjennom mye dritt i det siste som ruinerer meg og har dermed mistet og måtte fjerne noen venner,så kunne virkelig trengt noen nye

  56. Hei. Jeg er ei jente på 23 fra Finnmark. Her bor jeg fremdeles, selvom trivselen er forsvunnet. På grunn av familie og jobb er det vanskelig å flytte, uansett hvor stort ønsket er. Jeg har veldig få venninner, mine beste har flyttet og stiftet familie. Av jentene er jeg den eneste som ikke har barn, og føler meg ofte veldig utenfor på grunn av dette. Akkurat nå er jeg på en plass i livet hvor ingenting er bra. Jeg er lei meg og har det veldig vanskelig, uten noen som egentlig forstår eller er interessert i å høre på. Jeg føler meg veldig alene. Jeg jobber i et veldig mannsdominert yrke med få jenter, så å få venninner i jobbsammenheng er heller ikke veldig enkelt. I tillegg har jeg det veldig vanskelig på jobb for tiden, og har vært sykemeldt en stund. Det blir til at jeg sitter mye inne alene med tankene, da jeg ikke har noen som tar tak i meg og får meg med ut på ting. Jeg savner å ha ei venninne, om ikke her, men ei som jeg kan prate med. Fantastisk flott tiltak, Sophie. Jeg vil helst være anonym, jeg trengte bare å dele noe av det jeg hadde på hjertet.

  57. Hei! Jeg er en jente fra haugesund på snart 20 år, er for tiden lærling som helsefagarbeider, merket veldig at etter videregående forsvant mange venner pga de gikk videre på skole mens jeg begynte i jobb. Jeg har 3 gode venninner, men hun ene bor 3 timer vekke, og de 2 andre har kjærester som gjør de ganske opptatt. Jeg er veldig glad i mennesker generelt, dyr, liker å gå turer, se film/serie, lage mat, er egentlig med på det meste. Hadde vært veldig koselig og funnet noen nye å vært sammen med slik at jeg sitter mindre for meg selv:)
   [email protected]

  58. Hei hei!
   Fantastisk innlegg – søker selv en god venn, der vi sammen kan bygge hverandre opp og snakke sammen. Jeg kan nåes enten på email: [email protected] eller snapchat: iselinxp

  59. For et utrolig bra initiativ, Sophie!
   Mitt navn er Synne, er 25 år og bor litt utenfor Oslo. Jeg har en stund tenkt at jeg er fornøyd med de vennene jeg har, men det har gått opp for meg mer og mer at det er helt idiotisk å tenke på den måten når det er så mange nydelige mennesker der ute og bli kjent med 🙂 derfor vil jeg gjerne bli kjent med noen her som jeg kan le og ha fine samtaler med! Bare og ta kontakt på Instagram synne_krogstad

  60. Heter Alexandra, blir 21 i år og bor i Nord-Norge. Har ikke mange venner, men veldig åpen for å bli kjent med nye mennesker. Selvom jeg kan være veldig sjenert i begynnelsen, hehe! Har en sønn på 8 måneder men er ellers interressert i mote, sminke osv.
   Vet hva det vil si å ha depresjoner, og ha det tøft, så gjerne ta kontakt om noen trenger noen å snakke med❤️ Du finner meg på instagram (alexandraaemilie) og mail ([email protected])

  61. Hei SophieElise 🌸 Så fantastisk fint innlegg og initiativ. Jeg er en jente på 23 år, fra Oslo. Jobber til vanlig som hudpleier og negledesigner i tillegg til skole. Har alltid beundret deg og motet ditt, å tenkt så utrolig kult det hadde vært å bli kjent med deg. Er jo ikke så lett å finne ekte og gode venner her i Oslo. Instaen min er: Sarahaglund om du vil titte 😍 Mail: [email protected] 🌸 Klem

  62. Hei!
   Jeg bor i Stamsund, er 32 år, heter Tiril og tar gjerne i mot flere venner. Jeg er fra Tønsberg, er styrmann, har mann og to bonussønner. Kjekt å vite: Ikke for baksnakking, er veldig rett frem, liker folk som både er eldre og yngre enn meg, stor fan av jenter og at man må holde sammen. På snap heter jeg Smiril, som er et kallenavn jeg fikk av ei av mine beste venninner. Alle mine venninner er best i noe, nemlig å være seg selv – så det er en tittel som deles lett ut om vi blir skikkelig godt kjent. Uansett, om noen trenger å snakke om noe, er det bare å ta kontakt. Jeg er stort sett usminket både utenpå og inni.

  63. Jeg er snart 23 år og studerer ved Høgskolen i Innlandet, Lillehammer. Kom inn i en veldig god vennegjeng første året jeg var der, men dessverre har den splittet seg opp, da noen fra gjengen sluttet på skolen, og resten av oss ikke har forelesninger sammen lengre. I tillegg har jeg ikke klart å komme inn i noen av “klikkene” i klassen, så føler at jeg står litt utenfor. Add meg gjerne på insta og snap: ingridgronn

  64. Jeg er en jente på 16 som fyller 17 i år (2001). Jeg bor i Bergen og går vg1 helse- og oppvekst, men trives ikke så mye. Vurderer sterkt å droppe ut å finne meg en jobb. Sliter også generelt i livet med problemer hjemme, venner og egentlig overalt. På fritiden henger jeg med venner, noe jeg har lite av, trener eller sitter hjemme med serie eller skolearbeid.
   Du kan nå med på Snapchat: maud_berger eller på Instagram: Maud.berger
   Hadde blitt utrolig glad om noen orket å ta kontakt med meg❤️

  65. Hei! Sina Marie heter jeg, er 21 år (1996).
   Jeg er åpen for nye vennskap, gutt eller jente.
   Om noen skulle trenge noen å snakke med eller bli kjent, er snapen min «sinasteinslien», eller på Instagram «siinamarie».
   E-post: [email protected]

  66. Er en jente på 18 år, sliter med angst og kommer fra Skien! Bor med kjæresten min og har ellers 1 venn her nede. Vær free to contact me!! Enten på Mail eller snap, helst jenter. Og i nærområdet!
   [email protected]
   Juliepowh på snap 🙂

  67. Først må jeg si noe til deg Sophie: Herregud så bra du er!!! Takk for alt du gjør.
   Jeg er ei jente på 21 (blir 22) som bor og studerer i Oslo. Er litt inne i en tidlig 40-årskrise føler jeg, og har hatt litt vanskeligheter med å finne et passende studie. Har vært innom både kriminologi og journalistikk. Håper jeg finner ut hva jeg vil bli (herregud, føler jeg må bli voksen NÅ, alle andre på min alder har jo alt på stell). Nå skal jeg forhåpentligvis ta et par enkeltemner på UiO, og bare tenke. Har noen venner her i Oslo, men skulle så gjerne ønske jeg kunne få flere. Ender ofte opp med å isolere meg, noe som er litt trist. Vennskap er jo noe av det nydeligste som finnes! (ja, nå høres jeg sikkert ut som Aune Sand, men hallo???)
   Jeg er veldig glad i musikk, og synger og spiller selv. Er også glad i å skrive og lese poesi, og generelt glad i å utforske verden. Liker å gjøre små, koselige ting, som f.eks en spillkveld med venner, gå turer (er litt lat men turer i godt selskap er alltid kos) eller det å dra på kafé for å snakke. Er egentlig med på det meste, selv om jeg innerst inne er litt redd mennesker. Noen ganger.
   Vet ikke helt hva slags “kontaktannonse” dette ble, men håper jeg finner noe likesinnede! Mailen min er [email protected] <3

  68. Hei! Kristina, 29 år fra Sørlandet. Har ei datter på 7, og samboer. Sliter ufattelig mye med angst og depresjon, kunne tenke meg noen å snakke med, særlig noen som kan sette fokus på det positive! Vil ikke utlevere mer info her.
   Send en mail, eller ig: Kristinahansen.no

  69. Hei! Jeg er en 22 år gammel jente fra Lillestrøm. For tiden jobber jeg mens jeg prøver å finne ut hva jeg vil i livet. De få gode vennene jeg har studerer, enten i Oslo eller i utlandet, og er mye opptatt. Håper jeg kan bli kjent med noen nye gjennom dette! Jeg er glad i mat, trening, turer, TV-titting og strikking. Heter jennylofthus på instagram og Mail er [email protected]

  70. Hei. Jeg håper på og finne en venn som er i samme situasjon som meg. Jeg har lenge slitt psykisk, men for 5 mnd siden traff jeg han jeg er sammen med. Trenger ikke si for mye om han pga hans privatliv, meeeen. Han sitter i fengsel, pga noe noen andre utsatte han for. Jeg sliter med forskjellig angst og deppresjon. Ja, dette er på papir. Blandt annet eksistensiel angst. Nå søker jeg en venninne som ikke dømmer og heller kan forstå. Alt var veldig bra med angsten rundt han, og med venner. Når han ble satt inn, valgte mange venner av meg og avstå vekk fra meg.. dette fordi jeg er sammen med en etter dems mening er hardkriminel. Må bare legge til at dette er han ikke. Han er verdens snilleste som egnt ikke har gjort noe galt. Han har anka saken og blir mest sannsynlig frikjent. Nok om han og over til hva jeg liker. Jeg liker og dele, hjelpe og gi av meg selv. Viktigste for meg er å oppleve med dem jeg er glad i. Dyrs rettigher, fattige land, like rettigheter er saker jeg brenner for. Jeg har en sterk personlighet og sier ting som det er. Men jeg er også støttende, morsom, og litt sånn bestemor(selv om jeg er 20 år). Studerer i bergen atm. Send meg en mail eller legg meg til på snap for en venninne som virkelig bryr seg og forteller deg sannheten, samtidig som gode ord:)
   Btw så lever jeg for en god film eller bok som betyr noe.
   [email protected]
   nessie_messi

  71. Hei,
   Er ei jente på 22 år. Bor i Oslo. Jobber i helsevesenet. (Har mange gode venninner, men stiller gjerne opp, hvis det er noen som trenger en skulder å lene seg på.
   Insta: Helenbabat 🙂

  72. Fantastisk innlegg!
   Jeg er en 20 år gammel jente som flyttet til Sandefjord i juni i fjor. Jeg har ikke fått noen nære venner på denne tiden, kanskje pga jeg ikke har prøvd så alt for hardt🙈
   Vanskelig å fortelle om seg selv men her er 3 ord om meg: Omtenksom, glad og ærlig.
   Hadde vert kjekt om noen tok kontakt både gutter og jenter, uansett hvor du bor 😊
   Legger ved snap og insta for jeg er elendig på mail:
   S: malinkarlsen97
   I: malinkarlsen

  73. Hei,
   Jeg er en 20 år gammel jente fra Vestfold. For tiden bosatt i Stavanger der jeg studerer. Jeg sliter med sterk sosial angst og har på grunn av dette klart å rote vekk alle venninner jeg noen gang har hatt. Nå som jeg har fått en diagnose som forklarer mye, og jeg får hjelp har jeg veldig lyst til å få noen nye venninner som forhåpentligvis kan vare livet ut.
   Jeg trives veldig med å gå turer, se film og takker heller ikke nei til en «girls night out»!
   Add meg på snap hvis du kunne tenke deg å snakke litt:
   Soagt97

  74. Hei!
   Mitt navn er Susann Elisabeth. Jeg er 25 år og for 2 år siden flyttet jeg til Sarpsborg sammen med kjæresten min. Selvom jeg bor sammen med kjæresten min føler jeg veldig på å være ensom og jeg sitter mye alene da kjæresten min er på jobb så jeg har veldig lyst til å bli kjent med noen 🙂 Send meg gjerne en mail. [email protected]

  75. Hei 🙂 heter maria og er 26år. Har 2 fantastiske hunder (bordercollie) og skal nå om 4 dager flytte til oslo 🙂 jeg kjenner ikke så mange der så hadde vært super koselig å få en venn å snakke med, møte, gå turer å trene sammen med 😀 ( det er bare et pluss vis det også blir deg sophie elise ) ;* eposten er [email protected] . Xox

  76. Hei alle sammen : ) Eg e en mann på 33 år. Opprinnelig adoptert fra Colombia. Midlertidlig ufør,har Ptsd og angst, bl.a p.g.a mobbing i oppveksten.Mine interesser e bl.a musikk,foto, blogg, og skriver bok.Eg e lykkelig gift med verdens beste, og har ei prinsesse på 3 mnd. Sammen bor vi i vårt hus i Tmark. Eg har noen gode venner, men er åpen for flere nye venner. Ta gjerne kontakt. (er på facebook) Eg ønsker dere alle alt godt. Husk, la oss være greie mot hverandre. Ikke mobb! Mvh Mauricio Evensen : )

  77. For et fint menneske du er, Sophie <3 takk for at du er den du er!!
   Jeg heter Iselin og bor på torvastad (på karmøy) sammen med kjæresten min og datteren vår på 8 mnd. Sliter endel med sosial angst og har egentlig aldri følt at jeg «passer inn». Ble ofte holdt utenfor i jentegjenger osv, noe som gjør at jeg er veldig usikker.
   Jeg liker godt å gå tur, være ute, se film og lage mat 🙂
   Snap; iselinvell

  78. Heyy 🙋🏻‍♀️
   25 år, bor litt utenfor Narvik (liten by i Nordland) sammen med min lille familie 👪🏡😺
   Veldig kort oppsummert om mæ:
   Introvert ✅ (INFP, dersom noen e interessert i personlighetstesta 🙈)
   Sminkeinteressert ✅
   Litt (veldig!) sær (etter mi mening 🤔) ✅
   Like å tru at æ har humor ✅
   Savne Vine ✅
   Prøve å bli flinkere å bli kjent med nye folk, da æ syns det e liitt vanskelig å ta kontakt uten å føle at æ presse mæ på.
   Så, ja 😃 -> @bytirillo på instagram eller [email protected] på elektronisk post

  79. Kult initiativ, Sophie!! Kanskje mange nye forever-friendship blir skapt takket være dette. 💕🙊
   Jeg heter Rebecca, bor i Tønsberg. Blir 23. Kunne gjerne fått meg en ny venninne (eller fler?) Elsker å trene, hadde vært kult å hatt et chick-crew å trene med. 💪🏼✨ Bedre kjent kan vi bli over melding. 🙊 Har også en ganske kul (og snill) doggo som hadde likt å fått nye pelsvenner!
   Send meg melding på Instagram (_rebeccams)

  80. Først og fremst, tusen takk for at du gjør dette her Sophie! Utrolig bra gjort av deg, og at du viser engasjement for å hjelpe andre. Har lenge lurt på hvordan man skal finne nye å bli kjent med, når man ikke har så mange lengre. Igjen, tusen takk.
   Jeg er 19, fyller 20 i år og kommer fra Trondheim. Dessverre har jeg ikke mange venner igjen her etter alle har funnet sitt etter vgs. Jeg er en utrolig nysgjerrig sjel, som i det siste har blitt utrolig eventyrlysten, både for store og små ting man kan sitte igjen med som minner. Jeg elsker å engasjere meg for dyr og miljø, og er medlem i NOAH! Derfor går en del av fritiden på dette når jeg ikke jobber. Elsker også å reise for å oppleve nye plasser og kulturer. Trives veldig godt i eget selskap med en god bok eller en god dokumentar, så lenge ensomheten ikke kommer fram. På grunn av tidligere mobbing og utstøting kan det bli veldig tungt å være alene når det er «tider» man gjerne er med venner. Men dette er noe jeg heldigvis blir bedre på, men hadde vært kjempehyggelig å bli kjent med noen flere, uansett hvem du er, hva du liker osv. Elsker å lære av andre.
   Er også mye i oslo, da det er der jeg trives best. Ikke nøl med å ta kontakt om du også ønsker en ny venn, både nett og i virkelighet.
   Kan kontaktes på mail; [email protected]
   Eller insta; Celinepeders1

  81. Hei! Jeg er 19, blir snart 20 og studerer oppe i Trondheim. Flyttet opp sammen med kjæresten fra Stavanger og kjente ingen andre. Har selvsagt blitt kjent med de i klassen, og fått noen gode venninner der, men føler meg stadig ensom og føler ikke at jeg har noen jeg bare kan ringe for å snakke med eller finne på noe med (bare for å henge, se en film, trene, gå en tur osv). Jeg interesserer meg i alt ifra dyr, sport, musikk til sminke osv. Har prøvd ut litt ulike aktiviteter her i Trondheim, hovedsakelig for å møte andre mennesker og skape litt sosiale relasjoner, men føler ikke at jeg har helt funnet min plass.
   Jeg kan kontaktes på Instagram, brukernavnet: teatopnes

  82. Hei!
   Det føles rart å skulle skrive noe her, men here we go.
   Jeg er ei jente på 21, runder 22 nå i mars. Jeg begynte å studere i august 2016 i Elverum og selv om jeg har mange koselige mennesker rundt meg her oppe, så føler jeg meg ofte ensom.
   Jeg har ikke funnet noen som ser meg sånn som jeg er, og som jeg kan være 100% meg selv rundt. Jeg savner en venn som forstår meg.
   Så om noen vil prate om alt og ingenting, om det som er og det som ikke er, så må du bare kontakte meg! Jeg ønsker meg en ekte venn.
   Kontakt meg på Mail eller Instagram på [email protected] eller @sofie__berg

  83. Heihei!
   Jeg er ei blid og positiv jente på 21 år som alltid er på utkikk etter nye venner 🙂 svært omgjengelig og går godt overens med de alle fleste! Studerer og bor for tiden i Oslo, og kommer til å gjøre det i mange år framover. Ta gjerne kontakt på Instagram: norabenedikte

  84. Føler egentlig mest for å kommentere her for alle de som vegrer seg for å gjøre det. Heia alle som tør, og heia deg/dere som er på vei til å gjøre det.
   Jeg er en jente på 20 år som bor drøye 20 minutter utenfor Oslo (der jeg jobber). Jeg har som mange andre friår hvor jeg jobber og sløser litt før jeg finner ut hva jeg skal gjøre med livet mitt. Venner har jeg, men det er vell ingenting som heter “for mange venner”, så whatevs. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker og å utvide nettverket mitt. Jeg har verdens godeste kjæreste og prøver å nyte livet så godt jeg kan. Jeg jobber i klesbutikk og brenner virkelig for det, så jeg vil kanskje anse meg som en skikkelig “jente-jente”, med interesse for sminke og den slags, men jeg er også ærlig, åpen og utadvendt. Fuck janteloven og normer, livet er for kort.
   Og takk Sophie for denne typen initiativ, deg kunne jeg blitt venn med!
   Snap/ig: ylvacerine

  85. Jente, 21 år, Trøndelag, skrev egentlig en lang tekst her men endte opp med å slette alt, where to begin?
   Sliter for tiden med å være bekymringsverdig høyt og lavt emosjonelt. Hadde vært fint å åpne seg til noen.
   E-post: [email protected]

  86. Hei, er ei snart 22 år gammel jente fra Oslo. Er veldig glad i å være blid, smile og le. Liker du å lese bøker, drikke kaffe, sove, spise, se på filmer eller serier? Ta gjerne kontakt på insta @lillesaueen

  87. Hei! Mitt navn er Harriet, er 17 (blir 18 i år) og jeg er ifra et tettsted i Nord norge som ligger imellom Tromsø og Alta. Jeg er over gjennomsnittet interessert i sminke, elsker å være med mennesker som bare får meg til å le, noen som får meg i godt humør, noen du kan snakke med om alt og bare ha det helt supert sammens med! Jeg ser etter en venn som elsker å finne på noe, chille, ha en jentekveld, spa kveld, shoppe, dra på kino, sminke oss sammen, gå ut! Whatever! Driter i om du er gutt eller jente, venner er venner! Elsker musikk, elsker å synge, det er en av mine største interesser. Jeg er fn sikkelig “jentete jente”, men samtidig det helt motsatte? Er utrolig chill å være sammens med, du kan være deg selv 110%, jeg elsker å pynte meg, men å chille hjemme i joggebuksa er bare SÅ digg! Elsker forresten også å reise og å oppleve nye ting! Omså bare det å dra landet rundt, fordet om jeg helst ville dratt jorda rundt! Er så spennende med nye kulturer, nye mennesker, ny natur. Hater å gå på ski, så du får meg ikke med på en skitur iallefall 😉 Velger å heller legge ut min “private”/ pappas gamle mail istedet for min egen som jeg bruker til yt, instagram osv! Det pga jeg ønsker ikke useriøse mailer av folk som kommer ifra her jeg bor som skjønner hvem jeg er (er ifra en syk plass) Så mailen min er: [email protected]
   Håper noen har interesse av å bli bedre kjent med meg! <3

  88. Hei! Mitt navn er Amy, og er 22 år. Jeg er ei jente som flytter til Oslo nå snart for å studere. Jeg er fra Hamar, og kunne gjerne tenke meg å bli kjent med nye folk. Jeg liker å se på film, dra på cafe, ut å spise og bare ha bra samtaler med kule folk. Er åpen for det meste. Jeg er ei jente som snakker lett med folk, blid og er 100% til å stole på. Så hadde vært supert å fått nye venner i alder av 22! Så ta gjerne kontakt hvis du vil bli bedre kjent 😊
   Mailen min er: [email protected]

  89. Digger dette! Er 23, bor i lørenskog (rett utenfor oslo) og er alltid åpen for å bli kjent med flere mennesker. Har lenge tenkt på hvor kult det ikke hadde vært med en tinder app fpr vennskap haha, men dette duger også 😉
   Hvis det finnes noen som har lyst til å bli kjent, kanskje er litt som meg – liker å være kreativ, danse og synge, høre på musikk, feste og bare ha noen å prate med om livet, filosofiske spørsmål eller mer overfladiske ting, bare add meg på insta eller snap AneEmelia ❤️

  90. Er 23 år, har et barn på 5 mnd og samboer. Jobber som helsefagarbeider. Bor på Sørlandet, nær både Kristiansand og Mandal. Jeg har en lang historie med ptsd etter overgrep, men greier meg fint den dag i dag- selv om hverdagen kan være tøff! Om noen mødre med lignende historie, eller i samme situasjon ønsker å ta kontakt blir jeg veldig glad <3
   [email protected]

  91. Tusen takk Sophie for dette fantastiske initiativet! Det er mange der ute som sliter med ensomhet, noe jeg også kjenner på til tider, selv om jeg er heldig å ha et nettverk med venner og bekjente rundt meg. Jeg mener alle sammen har nok hjerterom til å stifte nye bekjentskap og vennskap, og det er derfor jeg også skriver her i dag.
   Jeg er 18 år, bor i Trondheim, og er glad i sminke, dyr, reise, trening og å gå turer! Jeg sliter med angst, men jobber med meg selv for å overkomme det så mye som mulig. Jeg liker å snakke, gi råd og hjelpe andre, selv om jeg ikke er en psykolog. Men jeg kan ofte relatere og kjenne meg igjen i andres problemer og bekymringer, ettersom jeg selv har mine utfordringer. Jeg tror det er en egenskap som gjør meg til en god venn. Ellers går dagene med til skole, jobb og oppkjøring til bil, ikke ulikt hverdagen til de fleste andre på min alder.
   Jeg forventer ikke å få meg en haug nye venner med denne kommentaren, men om noen ønsker å komme i kontakt med meg, er det bare å sende en melding på Instagram, @inesofiemoen, så ser vi hva vi får ut av det 🙂
   Til slutt: Sophie, jeg leser bloggen din fast, og jeg har nylig lest ferdig «Forbilde». Jeg må si jeg kjenner meg igjen i en del av de tankene, følelsene og bekymringene du opplever. Det føles godt å vite at det finnes noen der ute som er litt lik meg selv. Fortsett å være den du er, gjøre det du liker, og gi faen i de som ikke liker deg. Det er noe jeg lever etter selv, og noe jeg synes alle burde leve etter.
   <3

  92. Hei jeg er en jente på 25 år å bor på voss. Jeg har nettopp flyttet sammen med min forlovede å stor trivest. Men eg har ingen jentevenner som ser opp til meg så eg er veldig ensom i den delen. Eg bryr meg veldig mye om folk å er veldig omtenksom å veldig snill.
   Eg kan kontaktes på snapchat : mokacha og instagram : chinlille

  93. Hej.
   Som många andra hær inne så finner jag detta otroligt svårt att skriva och “blotta” sig sjælv på det sættet . Jag ær 28 år och har bott i Oslo i 6 år nu. Jag har aldrig kænnt mig som hemma då familien inte ær næra, och har nær jag var frisk jobbat så mycket att jag inte haft tid før vænner.
   Sedan jag før 1 år sen blev vældigt sjuk och inte jobbat- så har jag isolerat mig hemma och inte umgås med så många och dærbland blivit deprimerad och fått ångest.
   Jag ønskar att hitta någon vænn i samma situation som man kan øppna sig før och prata med, och samtidigt hitta på något roligt ihop, eller bara laga mat, ta en kaffe eller se film.
   Ta gærna kontakt.
   Snap: kulenoviic
   Mail: [email protected]

  94. Hei! Jeg heter Iselin, og bor litt utenfor tønsberg. Jeg kommer meg lett til Oslo og er glad i å være der. Jeg er glad i mennesker, og spesielt dyr. Jeg jobber innen helse. Jeg ble mye holdt utenfor på ungdomsskolen, og har derfor ikke så mange venner. Jeg er ekstremt glad i de få vennene jeg har, og gjør alt for at de skal ha det bra. Jeg er livredd for å miste, når jeg først har blitt så glad i noen 💖 jeg har en kjæreste, vi har vært sammen i 3,5 år.
   Håper du kontakter meg, det hadde vært utrolig koselig å få en venn, å snakke med og få tips og hjelp av. Alle trenger det ❤

  95. Skal, skal ikke, skal, skal ikke…
   Dette innlegget (blant så mange andre) fikk meg til å tenke!
   Hva har jeg å tape?
   Jeg heter Ida, er 27 år og bor med mann og barn utenfor Hamar.
   Jeg jobber som sykepleier, og fritiden går stort sett til barna, og familien.
   Jeg har alt jeg kan ønske meg innenfor husets fire vegger – men jeg savner å ha en vennegjeng! En type Sex&TheCity-vennegjeng! Kafé, kino, vinkvelder, du vet. Jeg har gjennom årene fått og mistet mange venninner, livet skjer og man forandrer både prioriteringer og seg selv ettersom tiden går.
   Jeg var 18 da jeg fikk mitt første barn. Plutselig snudde livet seg, og det som en gang handlet om MEG, handlet nå om meg OG en baby. Et par år senere fikk jeg nr to, forholdet jeg levde i var usunt på så utrolig mange måter, og det var enda vanskeligere å prioritere vennskap når ens egen verden var slik den var.
   Idag sitter jeg ikke igjen med altfor mange venninner. Har når jeg teller etter bare 1 venninne som jeg vet jeg alltid vil ha. Selv om jeg er lykkelig, er jeg også ekstremt ensom. Jeg savner å ha noen som sender meg en melding, eller en snap som faktisk er ment til MEG, og ikke en random MyStory-snap eller kjedebrev på Messenger.
   Savner noen som kommer innom en helt vanlig tirsdagskveld, eller en man spiser dagen-derpå-mat med mens man _nesten_ dør på sofaen!
   Savner å ha noen jeg kan rømme til når mann og barn går meg litt på nervene, eller når jeg trenger litt voksen-input fra noen andre enn nettopp mannen..
   Vel, det var den andre kontaktannonsen jeg har skrevet i mitt liv, tror jeg. Den første var Tinder, der fikk jeg match med samboeren min,- så hvem vet, kanskje dette faktisk funker, Sophie?
   Snapchat: idahhans1
   [email protected]

  96. Hei, flotte kvinner!
   Jeg heter Guro og er 20 år (97´er). Flytta fra alle nære venner på sørlandet til Oslo for å studere i fjor. Har mange bekjente her i byen, men ingen gode venner. Selv om jeg har folk å henge med i hverdagen føler jeg meg fortsatt ensom. Det er ingen som tenker på deg spesifikt når de skal invitere til jentekveld eller fest, ingen som spør om hvordan du har det- du er ikke en prioritering for dem. Det er folk du henger med et tidsrom av en dag for å så ikke snakke før neste gang om en måned. Det suger, og du føler deg passe teit for å ikke klare å få deg jentevenner:))
   Savner å ha noen som bryr seg, en partner in crime. Kanskje det kan være noen av dere?
   Vil påstå at jeg er en ganske lættis person hehe, glad i kunst og kultur, elsker musikk (spess hiphop, R&B), liker mote, opptatt av miljø og politikk og liker å lære meg nye ting så atm står skating og djing på agendaen.
   Hadde vært en fet historie å kunne fortelle at jeg fant en sjukt kul venn her, så gjerne send meg en mail til [email protected] eller en mld på instagram, heter kvartlivskrisa hvis du er keen på å bli venner:-)

  97. Oh lord. Dette er helt utenfor min komfortsone!
   Men shit au, jeg prøver.
   Jeg heter Camilla, blir 24 i februar og bor 10 min unna Lillestrøm, med samboer og hunden min.
   Jeg slet mye med panikkangst nå jeg var yngre grunnet dødsfall, som senere ble til ptsd. Nå er jeg «frisk»? Men grunnet dårlige erfaringer fra tidligere vennskap så jeg meg nødt til å kutte ut «gjengen».. jeg hadde en jobb jeg elsket, men ble sykt mye arbeid og overtid så kjørte meg helt ned i grusen. Nå prøver jeg å finne veien opp igjen.
   Jeg er egentlig veldig sprudlende og glad, men kan være vanskelig å komme nær, da jeg ikke er så åpen. Men føler jeg meg trygg får jeg omtrent
   Munndiare!
   Om en uke starter jeg på skolen for å ta opp fag- er super motivert denne gangen.
   Uansett hvor du er fra vil jeg gjerne høre fra deg. Er rundt i omtrent hele Norge på konkurranser og utstilling med hunden min😊
   insta: hagaa94 eller Mail [email protected]

  98. For et bra initiativ, Sophie!! Skulle ønske ensomhet ikke var så tabu å snakke om, men et sted må man starte. Selv er jeg 21 år og bor i Oslo. Har studert psykologi og studerer nå i pedagog-retningen. Er veldig glad i overfladiske ting som klær, sminke og serier/dokumentarer, men liker også å trene av og til, eller bare gå turer for å snakke. Har hatt problemer med å få nye venner helt siden ungdomsskolen da jeg ble mye utestengt, og en storby som Oslo gjør det ikke noe lettere å møte nye mennesker. Ta gjerne kontakt på snap/insta: lohv ☺️

  99. Hei:) så utrolig koselig gjort av deg, sophie!
   Jeg er en jente på 20 år og bor i Telemark.
   Hvis det er noen der ute som trenger fler å snakke med og som vil bli kjent med fler, er det bare å ta kontakt med meg uansett hvor dere bor 🙂
   Snapchat; Anjaaek
   Instagram; Anjaaek

  100. Herlighet for et fiiint innlegg Sophie! Har lest gjennom alle kommentarene her, og har selv gitt meg en utfordring og skal ta kontakt med gjerne flere!
   Jeg er 21 år gammel, og jeg flyttet til Oslo for kun en uke siden, pga. praksisjobb gjennom studiene. Jeg bor sammen med to venner av meg, som også da er et kjærestepar, så selvfølgelig hadde det vært greit å fått noen venner å henge med, haha!
   Jeg har et par gode venner i Oslo fra før, men vi sees ikke veldig ofte. Har alltid sett på meg selv som en person som lett blir kjent med andre nye mennesker, men slik som du skriver i innlegget Sophie så har dette bare blitt vanskligere med årene. Man vet liksom ikke helt hvor en skal «finne» de.
   Som sagt; jeg er 21 år, opprinnelig fra Karmøy, men bor nå i Oslo. Jeg er over gjennomsnittet glad i musikk, da spesiellt norske artister, slik som Karpe, Highasakite, Dagny, Sondre Justad osv… Jeg driver også med youtube, og har gjort dette siden jeg var 15 år.
   Jeg kan kontaktes på
   Insta: @ninabentsen
   Mail: [email protected]

  101. Hei!
   Jeg er ei jente på 19 år, og jeg har nylig flyttet til Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten min, og trives veldig godt.
   Jeg har lenge slitt med angst, som har ført til at jeg har mistet de få vennene jeg har hatt. Jeg har på en måte latt være å ta kontakt fordi jeg rett og slett ikke har klart det eller/turt.
   Så derfor tar jeg sjansen nå fordi jeg føler meg klar til å komme i kontakt med andre.
   Jeg er veldig glad i å holde på med sminke, liker å ha det koselig generelt.
   3 ord som beskriver meg veldig godt: omtenksom, ærlig, og livlig.
   Siden jeg og kjæresten min er veldig nye her i Oslo, og kjenner ikke mange andre utenom våres jobber, så ville det vært koselig å bli kjent med kjærestepar også!
   Ser frem til å bli kjent.
   Facebook: Adelisa Salihbasic Jodanovic

  102. Hei Sophie!
   Jeg må starte med å få si at at å poste et slikt innlegg som dette er stort og flott av deg. Jeg er rørt av at du deler noe så intimt ved deg selv, et så dypt tema som ensomhet. Ensomhet er et tema man ikke ofte leser om og som folk sjeldent åpner seg om til andre. Jeg har følt mye på samme situasjon. Følelsen av ensomhet, dårlig selvtilitt, rett og slett følelsen av å ikke være perfekt nok. Selvtilitt har vært og enda er et av mine største problem, dette har som sagt gjort at mye er gått over i angst og depresjon. Jeg er 19 snart 20 år fra Bergen, jeg driver for det meste med å ta opp fag å jobbe, utenom det tilbringer jeg en del tid med kjæresten som er min største støttespiller men som beklageligvis er bosatt i en annen by. Dette resulterer jo selfølgelig i en del tid alene😅. Jeg har vært gjennom mye i livet og jeg vil tro vi to har mye til felles og sikkert en god del å prate om. Jeg som person er veldig åpen og elsker å ha lange kvelder med mye prat, alt fra gossip til de mer intime temaene. Jeg håper virkelig du finner den venninnen du ser etter og om det skulle være interessant er det bare å kontakte meg 😊
   Med vennlig hilsen Kristine

  103. For et fint tiltak, Sophie!
   Jeg er 29 år, bor i Oslo og studerer. Kommer egentlig fra Nord-Norge, men flyttet hit for litt over ett år siden. Jeg har samboer og to barn på 6 og 8 år.
   Det er kjipt å være ensom det vet jeg alt om, så om noen har lyst så bare ta kontakt!😊
   [email protected]
   liiisaok på Instagram

  104. Hei fine du.
   Jeg er er snart 25 år (fyller i mars. Go aries.), kvinne og bor i London. Jeg har gode venner, men det jeg savner veldig er kollegaer. Jeg har en litt annerledes jobb hvor jeg ikke har kollegaer og dette har etter noen år blitt et savn. Jeg elsker jobben min, men det er noe med det å ha noen å dele dagene med, klage, le og dele erfaringer med. Føler du også på det noen ganger?
   Så klart har man venner og kjære, men de har jo egne jobber/studier, så det blir ikke helt det samme.
   Anyways,
   Om du trenger en venn/brevvenn/liksomkollega så send meg gjerne en mail. Og om du vil komme til London så kan vi sitte på taket mitt i Notting Hill og drikke vin og snakke tull og alvor hele natten.
   PS;
   Jeg likte dette innlegget. Det er tøft å legge ut kontaktannonse.
   I en tid hvor alle er på tinder og mange er på datingsider så er det fortsatt tabu å søke etter nye venner på samme måte. Hvorfor er det sånn?

  105. Hei,
   Jeg er ei jente på 26 år. Har bodd i Oslo i mange år og jobber der fortsatt, men har nettopp kjøpt hus og flyttet til Hamar med mannen i mitt liv. Jeg syns det er vanskelig å ha flytta vekk fra alle vennene mine, selv om huset er flott, mannen fantastisk og kattene nydelige – så er det noe som mangler og en tom følelse jeg har inne i meg.
   Kanskje noen vil komme på besøk?
   Hilsen Helene
   [email protected]

  106. Så fint gjort av deg!
   Jeg hopper i det- jeg heter Maja, er 20 år og bor i Trondheim sammen med kjæresten min. Jeg har alltid slitt med å finne venner som har vært «ekte» og til å stole på, men jeg håper det er noen der ute som kan overraske meg positivt!
   Jeg elsker sminke, mote, i tillegg er jeg en stor tilhenger av Netflix haha. Jeg hadde satt stor pris om du ville kontaktet meg på mail ([email protected]) så kan dette forhåpentligvis bli starten på et nytt vennskap.

  107. Hei, caroline her fra Nord norge 🙂 er snart 29 år og har 4 barn 🙂 vennskap for meg har vært ekstremt vanskelig siden jeg var 18 år og fikk mitt første barn. Jeg er en ærlig person som sier ting rett ut 🙂 jeg er også en person som blir fort gla i vennene sine, og fjør alt for de jeg har rundt meg, desverre så er det superlett å trøkke på meg og jeg tar på meg skylda for drama i vennskap uten at det er min feil så sånn oftes da så blir vennskap brutt.
   Epost : [email protected]

  108. Jeg heter Ann Emmely, er 22 år gammel og bor i Siljan med samboeren min. Elsker å bli kjent med nye folk så er bare til å ta kontakt på Instagram: annemmelyy 🙂

  109. 19 år, flyttet til Bergen nylig for å studere, så har ikke noe stort nettverk. Interessert i nye venner og bekjentskap. Bare å ta kontakt på Snapchat: ulrikkekorupp // Instagram: queenkorup ❤️

  110. Hei!
   Jeg heter Pauline, er 23 år, og har lyst til å bli venn med noen som ønsker seg en ny venn! 🙂
   (Nesten) alle aldersgrupper tillatt – jeg er en person som går overens og har det kjekt med de fleste, og mange av mine venner er allerede i ulike aldersgrupper – både ganske mye yngre, rundt samme alder pluss minus, og ganske mye eldre.
   Jeg bor i SANDNES i ROGALAND. Til daglig driver jeg hair extensions salongen Nordic Hair i Stavanger. Du finner facebooksiden og nyopprettet instagramside her: https://www.facebook.com/nordichairextension/ og https://www.instagram.com/nordichairextensions/. Dersom du også er glad i styling av hår (og/eller hair extensions) og styling generelt, make up og klær er jo det midt i blinken! Ellers har jeg mange andre interesser – jeg spiller piano, er musikkinteressert (jobber også med det), følger med på hva som skjer i verden og kan ellers snakke om de fleste emner. Jeg er også kreativ og glad i design og kunst. Selv om jeg kanskje virker superjentete nå er jeg faktisk ganske så allsidig – trenger du å skru sammen møbler eller bygge noe tar du gjerne kontakt med meg, da jeg er flink med hendene, effektiv og nøyaktig, hehe! Jeg er også interessert i IT og skulle gjerne lært meg programmering skikkelig! 🙂 Ellers er jeg alltid interessert i å lære noe nytt, liker å være med på nye ting, og har bred kunnskap om mange ulike områder. Uansett hvem du er, er jeg ganske sikker på at vi finner flere felles interesser og ting å snakke om! 🙂
   Ta gjerne kontakt via facebooksiden for salongen min om du ønsker å få min mail eller mitt nummer, slik at vi kan prates! Jeg ønsker å gjøre det slik for å verifisere at det er ekte personer som kontakter meg. Jeg ønsker ikke å legge ut annen kontaktinfo som fullt navn, min mailadresse eller mitt private telefonnummer offentlig. 🙂
   Vi snakkes! <3

  111. Hei jeg heter Silje 🙂
   Jeg er 17, men fyller 18 i september. Jeg har altid slitt med å få venner, da jeg kommer ifra et lite tettsted på helgeland (i nordland) der alle kjenner alle. For tiden går jeg siste året på vgs. Jeg ønsker meg noen venner da.
   Om noen ønsker å ta kontakt så er mailen min [email protected] og snappen min silje01233210

  112. Hei jeg heter Solveig og er 23 år. Jeg er gift og venter mitt andre barn i juni <3 jeg ønsker en venn, uansett kjønn, som er like sminkeinteressert og like dramafri som meg! Og noen som tåler at jeg er 100% ærlig om alt! Jeg er veldig dårlig til å finne på ting, så trenger noen som kan dra meg med på ting, noen som kan gi meg et spark bak!
   Som mor så går mye av tiden min til mitt barn, så du som min nærmeste venn må like barn! Jeg bor i Mo i Rana i Nordland, så et stort pluss om du bor her eller har anledning til å komme hit! Pga barn har jeg ikke mulighet til å reise rundt i landet. Hvis du er den jeg søker som min nye støttespiller og bestevenn så kan jeg kontaktes på [email protected]

  113. Hei! Jeg er ei snart 24 år gammel kvinne fra Hønefoss, som egentlig føler jeg aldri har gått spesielt godt overens med andre kvinner, og det har derfor blitt en type mangel på gode venninner. Jeg har heldigvis to gode, nære venninner, men kunne gjerne tenkt meg nye bekjentskap.
   Jeg har en passion for gaming og bruker mye av tiden min på dette, sammen med min samboer, og hans kompiser. Og det er vel kanskje derfor jeg har hatt flere kompiser enn venninner opp igjennom, fordi jeg har ikke funnet noen andre kvinner som er noe spesielt spillintresserte eller bare generelt har hatt samme interesser som meg.
   Jeg er åpen, ærlig og tar vare på de rundt meg. De aller fleste synes jeg er veldig lett å snakke med og flink til å lytte. Har lenge slitt med depresjoner, angst og har (hatt) borderline personlighetsforstyrrelse.
   Om noen kunne ønsket kontakt med meg, er jeg alltid tilgjengelig på Instagram @ anilol 🙂 Ønsker kontakt med alle type mennesker da jeg synes mennesker generelt sett er fascinerende vesener!

  114. Hei Sophie!
   Jeg må starte med å få si at at å poste et slikt innlegg som dette er stort og flott av deg. Jeg er rørt av at du deler noe så intimt ved deg selv, et så dypt tema som ensomhet. Ensomhet er et tema man ikke ofte leser om og som folk sjeldent åpner seg om til andre. Jeg har følt mye på samme situasjon. Følelsen av ensomhet, dårlig selvtilitt, rett og slett følelsen av å ikke være perfekt nok. Selvtilitt har vært og enda er et av mine største problem, dette har som sagt gjort at mye er gått over i angst og depresjon. Jeg er 19 snart 20 år fra Bergen, jeg driver for det meste med å ta opp fag å jobbe, utenom det tilbringer jeg en del tid med kjæresten som er min største støttespiller men som beklageligvis er bosatt i en annen by. Dette resulterer jo selfølgelig i en del tid alene😅. Jeg har vært gjennom mye i livet og jeg vil tro vi to har mye til felles og sikkert en god del å prate om. Jeg som person er veldig åpen og elsker å ha lange kvelder med mye prat, alt fra gossip til de mer intime temaene. Jeg håper virkelig du finner den venninnen du ser etter og om det skulle være interessant er det bare å kontakte meg 😊
   Ble litt ivrig her isted å glemte å poste mailen min.
   Med vennlig hilsen Kristine
   Mail: [email protected]

  115. Jeg er 23, bor i Sandefjord og driver med hest og hund. Hadde vært kjekt med nye venner 🙂
   Tekoa på snap

  116. Hei! Jeg er en jente på 22 år som bor i Bergen. Jeg syntes dette var en super idé av Sophie selvom jeg ikke føler meg ensom selv. Men tenkte kanskje jeg kunne legge ut snapchaten min så vist noen trenger noen å snakke med så er det bare å legge meg til!
   Jeg er som sagt 22 år, jeg har en jentegjeng på 5 stykker og en samboer jeg er veldig glad i. Jeg er over gjennomsnittet interessert i kaffe og (å lage) mat!
   Bare å adde meg om noen trenger noen å snakke med 😀
   Snap: rebeckalouise
   Insta: rebeckalouise9

  117. Hei!
   Jeg heter Caroline, er 26 år og jobber som sykepleier i Bodø. Sykepleierhverdagen medfører ofte at fritid går til å slappe av og hente seg inn. Ønsker gjerne å kunne hatt noen å prate med på fritiden. Et nytt vennskap. Hadde vært koselig å slått av en prat med deg.
   Caroline

  118. Hei!
   Jeg er ei jente på 28 år, bor i Lillestrøm. Har aldri hatt noe særlig venner. Alltid følt meg annerledes og at jeg ikke passer inn. Har slitt med angst store deler av livet. For tiden sliter jeg med å finne ut av hva jeg vil videre i livet. Føler meg håpløs at jeg i en alder av 28 år ikke har kommet lenger i livet. Ser på meg selv som en snill, omsorgsfull og god person. Håper bare noen vil bli kjent med meg 🙂
   Er veldig glad i dyr og støtter dyrebeskyttelsen. Har selv en liten hund 🙂
   Tusen takk, Sophie. – flott tiltak!
   Min Instagram: idanaavik

  119. Så utrolig fint gjort og håper det vil hjelpe mange! Selv har jeg vurdert å skrive et offentlig innlegg på Facebook, men har ikke turt, så da kan jeg like så greit prøve Her!
   Kine heter jeg. Bør på et sted som heter Årnes, der jeg bor sammen med kjæresten min. Årnes ligger ca 50 min med tog unna Oslo. Jeg er 22 år. Om dagen gjør jeg ikke alt for mye. Jeg har en jobb der jeg jobber i forskjellige barnehager rundt på Romerike, har en til jobb som er servitør/bartender på en pub her jeg bor. Jobber veldig lite der, kanskje annen hver – tredje hver helg. Så har jeg en jobb på et psykiatrisk senter der jeg jobber kun ferier.
   Jeg vil veldig gjerne få meg noen venner. Jeg sliter utrolig mye med å skaffe meg det da jeg er en ganske sjenert person, som har mitt å slite med.
   Men jeg hadde blitt veldig glad om DU hadde tatt kontakt med meg. Enten det er fordi man bare vil ha noen å snakke med, men vil gjerne også finne meg ei venninne jeg kan møte og finne på ting med. Så ta kontakt!
   Mail; [email protected]
   Insta; kinejoergensen

  120. Noen fra stavanger, eller i nærområdet?
   Nina, 24 år fra stavanger. Elsker å bli kjent med nye mennesker, og det å finne på ting å gjøre.
   Gjerne kontakt meg på instagram så kanskje vi kan bli bedre kjent 🙂
   @ninalus

  121. Heihei! Jeg heter Aurora og kommer fra ett av småstedene i Hedmark. Er født 20.02.03, altså straks 15. På fritiden liker jeg å lese / se på dokumentarer om narkotika og rus, dens virkning o.l, samme med alkohol. (Dokumentaren «syntetisk dop -eit farleg spel» anbefales på det sterkeste!!) Jeg er høysensitiv og en smule veslevoksen, men også kaffedrikkende, rolig og imøtekommende. Jeg er selv ung ift andre her, men mer komfortabel med litt eldre folk da jeg føler at jeg får mer i utbytte av en samtale med en eldre person enn en leksjon i bottleflip fra en på samme alder.
   Legg meg gjerne til på Snapchat ; Kvissel
   E-post: [email protected]
   Instagram: Auroracastberg
   🖤

  122. Hei! Mitt navn er Guro, og jeg er 22 år og bor i Hedmark.. (Os) Jeg er egentlig fra Tromsø. Men her jeg bor nå har jeg ingen venner. Jeg er mamma til ei lita jente på 3 år! Men det setter selvsagt ingen stopper for vennskap! 🙂 ta gjerne kontakt hvis du føler for det! Elsker og bli kjent med nye mennesker! E-posten min: [email protected]

  123. Så utrolig bra skrevet💕
   Jeg er en 19 år gammel jente, som har bodd i Bergen i et halvt år. Jeg bor sammen med en god venninne. Og synes det hadde vært utrolig koselig å blitt kjent med flere, kontakt meg gjerne på face (Silje marie Arnesen) eller snap (Siljemarieam). Det er alltid kjekt å bli kjent med nye☺️☺️

  124. Hei!
   Så fint innlegg! syns det er ekstremt klein å legge inn en kommentar om dette.. meen..
   Jeg er ei jente på 20 år (21 i april) fra Trondheim. Jeg studerer og jobber som turntrener og trives med det. Har slette svært mye med angst og depresjon som har ødelagt mye av oppveksten og vennskap oppover tiden. Er nå mye bedre men ønsker fortsatt flere venner. Jeg har også en diagnose som heter Borderline, så hvis noen flere har denne diagnosen hadde det vært kult om dere la meg til! Ønsker sefølgelig flere som legger meg til, hvem som helst!
   Følg meg på insta; mariannpettersen skriv til meg der, svarer somregel med en gang. 😀

  125. Hei 🙂
   Jeg er en jente på 30 år. Eller kan jeg fortsatt si jente 😛 Jeg føler meg ihvertfall som en jente 🙂
   Jeg bor i Oslo hvor jeg jobber.
   Sliter med litt forskjellig, som PTSD og depresjoner til tider etter noen tøffe tider i ungdommen.
   Om noen har erfaring innen “sugar dating/escorting” og vil ta kontakt for å prate blir jeg glad for det.
   Blir alltid glad for nye åpne og lojale venner jeg kan stole på.
   Ellers har jeg mange interesser som blant annet mat, helse og film 🙂
   Sophie Elise- du er så bra. Har sett deg mange ganger i Oslo, men har ikke villet sagt hei for vil ikke plage deg,
   men setter så pris på bloggen din. Du er et fint menneske.
   [email protected]

  126. Hei! Tiril Irmeli, 20 (21 i år), og bor på Grünerløkka i Oslo🙋🏼‍♀️ Flyttet hit i sommer, da jeg ble med kjæresten som skulle ta master på BI!
   Jeg har en mild form av ME (er en del sliten, men klarer å fungere fint i hverdagen med litt planlegging) [email protected]

  127. Dette er noe jeg egentlig syntes er veldig flaut, men jeg skal prøve å ikke tenke på det nå.
   Jeg er 19 år gammel, blir 20 i år. Jeg har friår og har litt forskjellige jobber, blant annet jobber jeg i en klesbutikk. Jeg har veldig lyst til å reise og oppleve verden, men vet ikke helt med hvem. Mange av vennene mine har flyttet og opptatt med jobb eller studier. Jeg sliter veldig med å finne ut hva jeg vil studere og har egentlig mest lyst til å bare leve livet. Jeg er en veldig omsorgsfull, snill og morsom venn vil jeg tro. Hyggelig om jeg kan blir kjent med enda flere. Min overfladiske Instagram er: Odaflogum eller så kan du sende meg en Mail: [email protected]

  128. Hei, jeg er en jente på 22 år(95?er).
   Jeg flyttet til Kongsberg forgje sommer med kjæresten min. Jeg trives veldig godt her, men er ikke så lett å få noen venner/eller bli kjent med andre her( med tanke på att jeg ikke jobber/skole). Jeg mistet kontakt med de fleste vennene mine på vgs. Pgr av att jeg ble diagnosert med en sykdom som heter lupus, slik att mye endret seg. Har fortatt 1-2 venner igjen, men de bor ett stykke unna Kongsberg så får ikke sett dem så ofte.. Så om noen har bare lyst til å snakke om litt jente problemer, sminke,serier, alt mellom a til å, så må dere bare rope ut og ta kontakt, hehe😋
   Snap/Instagram: kris95tine

  129. Hola! Jeg er ei 19 år (1998) gammel jente som bor i Vestfold. Jeg har veldig lyst til å bli kjent med en eventyrlysten og nysgjerrig sjel! Planen er å reise jorda rundt om et års tid. Jeg er veldig glad å feste, men nyter virkelig å bare eksistere på sofaen med en god serie også. Jeg interesserer meg for mye, men kort oppsumert blir det vel Reiser, tegning, musikk, mat og sminke.
   Har vært litt okkupert med ny jobb de siste månedene, og har sklidd litt vekk fra det sosiale. Så det hadde vært godt med litt frisk pust!
   Du trenger ikke nødvendigvis å bo i nærheten, for om vi ‘klikker’ så er togbillett/flybillett enkelt å skaffe seg! Dessuten er det veldig forfriskende å ha en god venninne boende et stykke unna så man kan rømme til hverandre når hverdagen blir litt for mye.
   Er en litt alternativ sjel, så jo rarere du er, jo bedre! Jeg godtar deg uansett.
   Snapchat: sunnegra

  130. Hei! Jeg er snart 23 år og bor i Fredrikstad. Jeg spiller håndball og elsker å synge, men jeg er redd for å stå foran mennesker for å synge/prate.. Jeg ville gjort mye for å kunne tørre å synge og bli artist.. Jeg gikk litt på kor og hos sangpedagog, men det ble for tøft.. Jeg har nå et mini-studio hjemme og en kjæreste som er musiker. Jeg har fulgt deg siden du starta bloggen og jeg har alltid følt meg så lik deg som person.
   Jeg er snart ferdig utdanna sykepleier og interesserer meg mye for psykisk og fysisk helse. Jeg skle vekk fra vennene mine fra VGS da vi begynte på andre skoler, da det virker som de ikke vil ha kontakt med meg lengre av en eller annen grunn.. Jeg har to venninner som begge har flytta langt unna..
   For 2 år siden måtte jeg ta noen medisiner som gjorde at jeg gikk opp 25 kg i vekt på et år. Jeg er egentlig veldig glad i mote, men har nå for dårlig selvtillitt.. Jeg er kjempeglad i å reise og har blant annet vært på 3 jorda rundt-turer! Jeg er også glad i å ta bilder, drive med scrapbooking og tegne. Jeg elsker også bare å sitte i armkroken til kjæresten å se på serier! Vi har vært sammen i 7 år, så hvis du trenger noen å dra på dobbeldate med, kan du ta kontakt med oss 😀
   Du får kontakt med meg på insta der du allerede følger meg 💖 @betinenanette

  131. Hei. Jeg heter Alexandra er nylig flyttet til Bergen og er 21 år.
   Har ikke rukket og fått så mangen venner her enda. Jobber i helsevesenet. Er utrulig glad i og gå tur.
   Kan kontaktes på snap granlii95

  132. For et kjempe bra tiltak Sophie!
   Som mange andre som har kommentert så synes sikkert de at dette er like ubehagelig som meg, men lagå..
   Jeg heter Elisabeth, er 19 (blir 20) kommer fra Ålesund, men flyttet til Trondheim sammen med kjæresten min pga studie. Droppet ut av studie, og for tiden jobber jeg på et eldrehjem. Liker å trene, men liker også å chille! Ta gjerne kontakt med meg om du vil 🙂
   Insta og snapchat – eliisabethlie

  133. Hei alle fininger!
   Først og fremst, veldig bra initiativ av deg Sophie Elise:) Har fulgt deg litt til og fra i en god stund nå, og beundrer åpenheten du har ovenfor leserne dine.
   Så over til meg selv;
   Silje heter jeg, og er ei sangglad sykepleier på 26 år.
   Bor ca 10 min utenfor Oslo, har bodd her i straks 5 år.
   Utadvendt og positiv sjel som alltid synes det er spennende å bli kjent med nye personer.
   Oppvokst i en friluftsfamilie, elsker hunder og har elefant som kraftdyr🐘
   Er glad i å reise, både i innland (spesielt nordover mot Lofoten og Finnmark) og i utland.
   Give me a holla at; [email protected]
   Kanskje vi snakkes!

  134. Rørende innlegg Sophie Elise ✨
   Eg bor 20 min fra Stavanger. Skal flytte nærmere byen neste år. Jeg er fortiden lærling som helsefagarbeider 😎
   Her jeg bor er en liten plass der alle vett hvem alle er…. dette er ikke alltid like lett….
   Derfor bestemte eg meg får i fjord og kutte kontakten me nesten alle vennene mine fra barneårene….
   Dette åre blir eg 20 … og har funnet ut hvilke verdier eg vil ha/ leve etter her i live.
   Bare og legge meg til på Snap
   linemolliline
   Snakkes kansje da❤️

  135. Jeg er en jente på 15 år, kommer fra Bergen men bor på en liten plass som heter Bremanger på Vestlandet. Jeg har alltid følt at jeg ikke har hatt venner, følt meg veldig annerledes enn de andre. Har slitt og sliter med angst. Håper at noen vil ta kontakt med meg om det er for å bli bedre kjent, bli venner, bare snakke osv er jeg åpen for det:)) spiller ingen rolle hvor gammel du er:)
   Jeg ser på meg selv som en god, omsorgsfull og snill person. Jeg bryr meg veldig mye om andre. Håper noen tar kontakt
   Mail; [email protected]
   Insta; gurolyngbo
   Snap; guroaly29

  136. Hei!
   Jeg er en jente på 20, snart 21 år. Har bodd i Oslo hele livet. Interesserer meg for blant annet dyr og dyrevelferd, sminke, og det meste av sport. Alltid åpen for nye folk å bli kjent med. 🙂
   Kontakt meg gjerne på Instagram: eirinhf

  137. Hei! 🙂 gjør no eit forsøk eg å! Hehe 🙂
   Eg heite Silje, og er 22 år (født i 1995). Eg flytta først til Lillehammer fra Førde i forbinselse med skule, og fekk mange gode venner der. No har eg dermed flytta til Oslo, der eg knapt kjenner to stk… Så eg skulle så såårt hatt nokon venner som ville vært med på ting, enten det er skogstur, jentekveld, eller kaffebesøk! Eg er veldig glad i å ha folk rundt meg, og er ganske sosial og imøtekommande. Eg verdsetter ærlighet, tillit og tilstedeværelser hos venner. Eg er veldig opptatt av at man skal være der for kvarandre. Eg har sjølv merka der gjennom kjæelighetsbrudd og andre «kriser» i livet, at venner er viktige å ha rundt seg!
   Ellers glad i trening, spiller gitar, og synger 🙂 Eg er ferdig på Sosionom studie no i mai, og skal da starte for fullt i jobblivet. Så det blir spennande!
   Insta: siljegjertsen, mail: [email protected]

  138. Hei👋🏼
   Er ei jente på 20år som bor i trondheim. Har venner, men alle flyttet for skole eller er mye opptatt. Jeg er ikke en person som er flink til og ta kontakt.
   Jeg sliter mye med angst og depresjon og vil snakke med noen som kan forstå. Jeg snakker mye med mamma. Men har problemer med og åpne meg helt til andre, det gjør det vanskelig for meg og få hjelp.
   Tenkte derfor dette var perfekt for og øve meg på og snakke med Andre og kanskje få en venn/venner i samme slengen😄
   [email protected]
   Insta: susanneh1997

  139. Hei!
   Nå ble jeg glad når jeg leste innlegget. Dette er bra.
   Jeg heter Eline, og er 21 år og bor i Bærum. Jeg liker å strikke, lese, ta bilder, gå tur, høre på musikk, se på filmer.
   Har har en tøff skole gang med veldig få venner. Har ingen ordentlige venner idag, kunne sårt trengt noen å prate med.
   Blogger selv på jenile.blogg.no

  140. Jeg er en jente født i 98, som altså fyller 20 år i år. Jeg har en del bagasje med meg fra barndommen som har gjort det vanskelig for meg å finne en ordentlig god venn som jeg kan finne på mye ting med, eller som bare inviterer med meg ut på ting. Har vært veldig innesluttet så og si hele livet og har slitt noe med å komme meg ut med folk, fordi jeg aldri blir invitert med på ting. Jeg har så klart mange gode venner rundt meg, mange fra både barneskole og ungdomsskolen, men føler meg allikevel ikke så veldig inkludert eller prioritert fordi venner vokser innimellom fra hverandre og det er ikke like enkelt å holde kontakten med andre så klart. Savner litt noen å prate mye med og noen som jeg kan ha det gøy med i flere anledninger og noen som ikke er moren min, for er gira på å ha en venninne som kanskje er litt mer jevnaldrende hahah. Har alltid følt med litt rar, og er ikke flink til å skaffe meg nye venner, fordi jeg er ganske sjenert. Er mest utadvent i fylla, men er ikke optimalt å søke etter venninner med promille. Flyttet nylig fra Ringsaker til Oslo for å gå på UIO men har vært vanskelig å komme med på universitetet fordi jeg ikke har blitt kjent med noen, og har liksom ingen å for eksempel studere med eller som bare vil henge på et av biblioteket osv.
   Ellers er jeg glad i å finne på mye forskjellig. interesserer meg for sminke, lesing, tegning eller bare noe så enkelt som å høre på musikk.
   Føler det er passe kleint å skrive sånn om meg selv på nettet på den måten her, men litt interessant å se hva som kommer opp også:)
   insta: seimone_johans1
   mail: [email protected]

  141. Jeg er en jente på 24 år som bor like utenfor Hamar.
   Jobber som barista og trives med det, selv om planen er å etter hvert kunne jobbe med barn.
   På fritiden min sitter jeg mye hjemme og ser på serier/filmer (gjerne sammen med samboeren min), driver litt med sminke og koser meg med katten min.
   Jeg har alltid hatt sånn passe mye folk rundt meg, men nå har de fleste flyttet bort og jeg hadde en dårlig periode, der jeg dessverre ikke tok initiativ til å finne på noe med de gjenværende vennene mine. Det har resultert i at jeg sitter igjen med noen få jeg henger med i ny og ne, i tillegg til samboeren min og hans kompiser.
   Hvis du ønsker noen å bli kjent med og kanskje ha et evigvarende vennskap med er det bare å kontakte meg på:
   Snapchat: Kristinahelena
   Instagram: Krelenahh

  142. Hei! Jeg er en jente på 18 år, Jeg er litt sjenert men det kommer seg alltid etterhvert. Har en venninne og det er det. Jeg ønsker gjerne flere venninner. Jeg bor i Horten i Vestfold. Droppa ut av vg2 fordi feil linje, og vanskeligheter med sosiale mengder av folk. Om 2 uker starter jeg på sminke skole i Oslo 🙂 Snapchat: martinemhb

  143. Hei, jeg er en jente på 23 år, jeg liker ikke så godt og åpne meg i sosiale medier men her er e-posten min visst du eller noen andre vil snakke videre for en hyggelig prat 🙂

  144. Hei 🙂
   Jeg er en jente på 25 år som trenger noen å dele med. Alle har en historie og jeg liker veldig godt å høre andre sine. Men nå trenger jeg noen som kanskje vil dele sin og samtidig høre min:) Jeg har prøvd å snakke med de “riktige”, altså profesjonelle mennesker, men jeg har gitt opp. Jeg har delt hemmeligheter og ting jeg aldri kunne tenke meg å dele med noen, men allikevel føler jeg ikke noe forståelse. Da jeg var 20 fikk jeg vite ting om meg selv og mine nære jeg ikke hadde anelse om, og det forandret alt. Det har forandret måten jeg ser på mennesker i livet mitt på og det har fått meg til å tenke på hvorfor jeg “er som jeg er”. Jeg har egentlig det man kaller et fint og normalt liv, men samtidig føler jeg meg ensom og alene, og tankene mine drar meg ned i et sort hull som ødelegger hverdagen min og meg.
   [email protected] – send meg gjerne en mail, del og si akkurat det du har på hjertet!

  145. Dette er virkelig en god ide sophie😃 blogger tidligere selv og da la jeg ut en slik post der jeg selv søkte venner og er som sagt veldig smart. For mange som sliter med ensomhet. Deriblant jeg.
   Jeg er ei 22 år gammel jente fra Toten i Oppland. Jeg har dessverre ikke mange venner da jeg har en lang historie bak meg med depresjoner, angst deriblant sosial angst. Så jeg har mistet veldig mange rundt meg oppover årene. Jeg er egentlig en veldig sosial og utadvendt person, så jeg kjenner at jeg savner å ha noen ordentlig gode venner å kunne finne på ting med og snakke med. Jeg elsker trening, reising, være ute, være med familie, venner, dyr er også en stor interesse for meg. Går mest i trening fortiden, men skulle ønske jeg hadde noen å være sammen med utenom det.
   Hadde vært koselig om det var noen der ute som holder til i området rundt meg 🙂 ellers er jeg som sagt glad i å reise så avstand gjør ikke noe det heller.
   E-posten min er [email protected] og heter marenensrud på Instagram og på Snapchat 🙂

  146. Hei,
   Jeg er ei jente på 21 år, snart 22 som er boende i Fredrikstad med min fantastiske samboer. Jeg har bodd her i snart to år og før jeg kom hit bodde jeg to år i Oslo. Jeg har ikke hatt noen jeg kan kalle venninner på mine 4 år på Østlandet. Jeg flyttet hit for å komme meg bort fra etiketten som var på meg uansett hvor jeg var og tenkte Oslo ville gi meg en ny start, men det eneste som skjedde var at jeg ble dratt lenger ned og min sosiale angst ble større og større hver gang jeg ble ignorert av de allerede dannet jentegjengene, jeg falt til slutt inn i en depresjon og menneskene jeg hadde rundt meg sa jeg var svak og måtte skjerpe meg. Etter to år så flyttet jeg igjen til hvor jeg bor nå, kanskje dette ville bli min start, alle jeg ble kjent med hadde noen andre som var hakke bedre enn meg og jeg falt igjen tilbake. Jeg møtte min nåværende samboer som er helt fantastisk og som har gjort at jeg har vokst som person og blitt den bedre versjonen av meg selv. Hans venner ble mine venner, og jeg fikk møte hans jentevenner, men igjen ble møtt av ignorering og blikk. Det eneste jeg ønsker er noen venninner som jeg kan stole på, noen jeg kan ha morsomme kvelder med hvor vi ler og prater om alt, noen jeg kan ringe når jeg kunne trengt noen å snakke med, er det for mye å be om?
   kontakt meg: [email protected]

  147. For eit flott innlegg, og for ein ide🙏🏼
   Heihei! Mitt navn er Martine, 20 år(1997) og bur på Stord, Leirvik. Flytta hit med samboar for eit halvt år sia grunna hans utdanning. Då eg sjølv har ein diagnose(lupus) som gjer at eg ikkje fungera så godt i jobb/studie for øyeblikket har det vert vanskelig for meg å få venner her. Då sambo jobbar fulltid blir det fort lange dagar aleine, så om du vil sjåast eller berre snakke må du gjerne sende meg en melding på insta(martinelu)⭐️

  148. 27 år, bor i Oslo hvor jeg studerer sykepleie 🙂 lite nettverk av venner, så tidvis ensom. Er dog ei omgjengelig jente som liker å være sosial og finne på ting! Kafe, mat, show, kino, reise..muligens trening etterhvert 🙈 si gjerne hei!
   Snap og insta: gefag

  149. Jeg vet jeg kommenterte i stad, men glemte å legge ved instaen min også, så legger bare igjen en minikommentar nå. Bla opp og finn navnet mitt om noen er interessert. Jeg er kul, 21 år, bor og studerer i Oslo. Elsker musikk!!!!
   Mailen min er [email protected] og instaen min er @minajor <3

  150. Heter Thea, fyller 20 i mai, og studerer på mitt første år på Det juridiske fakultet i Bergen 🙂
   Født og oppvokst i Nordfjord, og har bodd mitt første halvår på et annet sted. Spilt fotball i noen år, men har ikke spilt siden i høst. Er imidlertid veldig glad i å se fotball og sport for øvrig på TV.
   Kan kontaktes via pm på instagram: theakassen, eller via mail: [email protected].

  151. Hei!
   Jeg heter Solveig, er snart 22 år og studerer sykepleie på 3. året i Haugesund. Jeg har mye familie rundt om i skandinavia og reiser derfor en del frem og tilbake for å besøke dem. I forhold til venner, foretrekker jeg å ha noen få gode venner som jeg alltid kan stole på, og ellers har jeg mange gode bekjente som jeg også er glad i. Jeg har alltid hatt et overtall av guttevenner, og liker at folk er kontante og ærlige. Er lojal og ærlig. Er glad i å ta et glass vin eller to, ha filmkvelder, gå turer og gå på kaféer og lignende.
   Ta gjerne kontakt på instagram: solveigbirta

  152. hei sophie elise
   synes du skal gå inn på bloggomtoppbloggere og lese de siste innleggene der du blir nevnt.. blant annet hvor det står om hvordan mennesker som der deprimerte ikke klarer å leve normalt og fungere i hverdagen. Er du virkelig deprimert?? hvordan skriver du blogg, reklameinnlegg, reiser og er aktiv på some hele tiden??? Kanskje du har vært deppa men jævlig fucka å skulle selvdiagnosere seg mtp alle som faktisk sliter.
   Btw, ang reisingen din og miljø. Å fly er ikke mindre forurensende enn kjøttspising og bilkjøring. Tvert i mot. Og cruiseindustri??? Aner du hvor forurensende det er???
   sist men ikke minst, blir gøy å se på serien din hvor mye du har fikset på ansiktet ditt.. som du forøvrig har løyet om i alle år. Og om du tar 25 kg i knebøy så har du faen ikke trent opp den rumpa. Lårene dine har ikke muskler i forhold, så innrøm det og own it. Du er et dårlig forbilde og lager et falsk bilde av utseendet!!!!

  153. Så utrolig fint initiativ av deg, Sophie <3
   Var veldig usikker på om jeg skulle kommentere her, men jeg gjør det likevel.
   Jeg heter Mina, er 19 år (1999) og bor i Bergen. Går for tiden siste året på vgs. og bor for meg selv. Er veldig interessert i sminke, og liker også å lage mat, skrive, høre på musikk og se på serier. Jeg har slitt mye psykisk i mange år, med depresjon og sosial angst, noe som er skikkelig tøft å gå gjennom alene. Er utrolig ensom og ønsker meg så sårt en god, ekte venn. En som ser meg for den jeg er, en jeg kan snakke om alt med, og finne på gøye ting med. Er åpen for det aller meste, om det så er å gå tur, gå på kafé eller dra på byen. Føler at jeg har mye kjærlighet og omtanke å gi, men ingen å gi det til 🙁 Har aldri vært flink til å bli kjent med nye folk, og har aldri følt at jeg har passet helt inn noen steder. Er ganske sjenert av meg, men om jeg får litt tid så åpner jeg meg 🙂
   Må si at dette er utrolig skummelt å skrive... Men om du er i en lignende situasjon som meg og trenger en venn eller bare noen å snakke med, ta gjerne kontakt <3
   Snapchat: minajulie
   Mail: [email protected]

  154. Så amazing innlegg 😍
   Å wow for en guts på dere da 😍 Jeg kjenner meg igjen i veldig mange her.
   Helena, 25 år bosatt i Bærum.
   Jeg har bodd nå i Bærum i litt over et år, flyttet hit veldig spontant fordi jeg rett og slett trengte å komme meg vekk fra det lille Sørlandet. Men jeg merker veldig godt på ensomheten her, jeg har slitt med angst, men har ikke hatt ordentlig angs-anfall før jeg flyttet hit. Jeg leier hos familie, men er veldig vanskelig å prate med dem, sånn typisk Bærums mennesker hvis det er lov å si. Jeg har havnet i kjelleren flere ganger, hvor jeg bare sitter helt alene eller sover hele dagen. Jeg kjenner så sykt på ensomheten når jeg ikke har noen som jeg kan snakke med her, på en venne måte hvis du skjønner. Jeg elsker å finne på ting, om det er kino (skrekkfilm fan til di 1000) eller by tur, eller bare en chille kveld hjemme med popcorn å vann eller reise til varmere strøk jeg elsker det. Litt kjapp info om det mongo livet mitt, som er en Berg og- dalbane.
   Så kanskje jeg finner noen her som kanskje blir min nye Number one ?
   Kommer til å legge mange av dere til på insta😍 min Mail er full av reklame så ja 😅🤔
   Insta: helenas_liv
   Snap: helenasyvertsen

  155. Hei, mitt navn er Frida og jeg er 20 år.
   Jeg jobber som dessertkokk på en resturant . Jeg kommer fra oslo og bor med kjæresten min på st.hanshaugen.
   Jeg er En livlig, koselig, snill og kul jente som ikke har så mange venner.
   Jobber mye og har vært uheldig med venner.
   Jeg liker lange koselige samtaler, noe godt å spise og drikke.
   Mat, drikke, søtt, kino, turer , klatring og kos er interessen 💗
   Er åpen for nye venner og nye samtalepartnere 😊
   Kontakt meg 💗
   Insta: prinsessefridus
   Snap :friimag
   Klem ❤️

  156. Hei! Mitt navn er Tonje, jeg er 19 år, blir 20 og jobber som assistent på et sykehjem. Jeg bor 30 minuter fra stavanger sammen med samboeren min, men flytter opp til bergen i august for å studere sykepleie.
   Etter vidergående har gjengen blitt veldig splittet, mange har flyttet og en god del er i militæret. Har ikke en bestevenn og har egentlig aldri hatt det. Jeg er mer den personen som kommer overens med alle og har derfor aldri åpnet med 100% til noen. Jeg leter etter nye personer å bli kjent med, er spontan, liker å reise, gå tur og er over gjennomsnittet glad i vin. Ta gjerne kontakt viss du ønsker å bli kjent med meg!
   Du kan kontakte meg på snap: tonjegogo , mail: [email protected] eller intsagram: @tonjeroaldsen

  157. Så utrolig bra initiativ Sophie Elise!! ❤️
   Caroline, 23 år og bor i Stokke. Sliter med angst og depresjon, mye på grunn av mobbing tidlig i tenårene og dårlig selvtilllt. Dette er noe jeg jobber med hver dag for å bli «frisk» fra. Det har dessverre ført til at mange har gitt meg opp og har ikke så mange venner nå. Bor sammen med samboeren min og stortrives med det. Liker å gå turer, prate om alt og ingenting og lærer å bli trygg på meg selv 😊 hadde vært veldig hyggelig å møte nye mennesker og få venner! Ta gjerne kontakt 😊
   Instagram: carolinemansika
   Facebook: Caroline Bråten

  158. Så kult initiativ! Jeg og noen venninner snakket faktisk senest her om dagen om at vi burde finne noen fler tilskudd til vennegjengen vår! Vi bor alle i Tønsberg området og er mellom 21-25 år. Bare å kontakte meg på insta @bettinetakvam om det er noen i nærheten som vil bli bedre kjent 😀

  159. Det er mange som har en mening om det du skriver og det du gjør, Sophie, men dette, dette var fanatisk nydelig. Jeg blir helt rørt av å se alle de nydelige kommentarene som er skrevet her, og jeg har allerede sendt avgårde et par mail og funnet flere nye og mer “ekte” mennesker jeg kan følge på Instagram.
   Jeg er 23 år og bor i Oslo sammen med kjæresten min.
   Han har ganske lange dager på jobb og jeg kjenner på ensomheten ved å være en del alene hjemme, eller alene på lesesalen. Jeg studerer pedagogikk ved UiO, og hvis det er noen på UiO som vil ta en lunsj en dag så hadde det vært utrolig hyggelig! 🙂
   Jeg er kanskje litt gammeldags når det kommer til hobbyer, men jeg er glad i å strikke, skrive og lese bøker. Det blir også noen fester med de gode vennene mine som jeg er heldig å ha, men det er ikke så alt for ofte vi møtes. Alle har samboer og vi blir fort sittende inne på sofaen med kjæresten i stedet for å bevege oss ut for å møtes.
   Jeg er veldig utadvendt og sosial, men merker godt at det er vanskeligere å få venner når man blir litt eldre. Jeg anser meg selv som morsom, snill og ganske blid. Jeg har slitt med depresjoner og kronisk sykdom og tror jeg er en god person å snakke med når man har det vanskelig, og også hvis man bare vil fortelle om at man så en random seigmann på gata midt i sentrum.
   Hvis du vil snakkes eller møtes setter jeg stor pris på om du sender meg en mail også kan vi snakkes mer der 🙂
   [email protected]
   Til slutt vil jeg bare si at jeg synes vi alle skal sende en stille takk til Sophie Elise, og kanskje prøve å smile til andre jenter når vi ser de på bussen, skolen eller utestedet. Ikke døm noen for antrekk eller sminke, og vær åpen for at en person du ikke enda har møtt kanskje kan bli en av dine beste venner! 🙂

  160. Holaa guys! som mange andre syns, så e det her sykt kleint.
   Anyways, e ei jente på 19(20 iår) som nylig e flytta til Oslo! kommer opprinnelig fra en liten plass i Troms. Pga at eg ikke studere så slit eg med å finne meg venna og føle meg stort sett aleina i den store byen, fyllt med menneska!
   Eg elske å trene og bruke mye av fritida mi på gymmet, jobbe også på Fresh Fitness St. Hanshaugen så det kan vel kalles for mitt andre hjem! e ellers glad i sminke og mote og vil gjerne ha noen å utforske byen med, dra på fest med, trene med eller bare chille hjemme med litt godteri. savne veldig den følelsen av å ha en gjeng å føle tilhørighet hos.
   sjekk meg ut på insta og ikke vær redd for å ta kontakt, blir bare glad!
   ig; annemarteselene

  161. Hei! Jeg heter Thea og fyller 23 år om to uker!
   Jeg bor en halvtime utenfor Oslo med katt, hund, samboer og en datter på 1,5 år. Jeg studerer strategi og PR i Oslo, og jobber som intern på et utsted på løkka.
   Jeg mistet maange venner da jeg ble gravid. Folk sluttet å invitere meg med på ting da jeg ikke kunne drikke lenger. Det hjalp heller ikke at jeg flyttet fra urbane løkka til et sted utenfor sone 1 på Ruter-appen. Folk sluttet å besøke meg helt. For en sosial 21-åring full av graviditetshormoner ga det selvtilliten en ganske stor knekk, og jeg mistet “piffen” etter dette. Back on track nå, men det er ikke bare bare å finne nye venner når timeplanen på dagtid er så hektisk! Klassen min er kjempefin, men jeg har ikke mulighet til å være spontan etter skoletid, og kan ikke feste en onsdag kveld, og sånn sett har jeg vel falt ganske utenfor det typiske studentlivet. Har fremdeles noen gode venner, men de farter rundt i verden, og gjør sine bra greier!
   Jeg kan ha barnefri alle kvelder og helger tho!
   Guilty pleasures: Kardashians, Real Housewives of Beverly Hills, og enhver form for krimdokumentar. Betyr ikke at jeg ikke kan diskutere Niezsche og løse verdensproblemer over en kaffe eller et glass (en flaske) vin! Er bok-fanatiker, liker å skrive, klarer aldri bestemme meg for hårfarge.
   Elsker å dra ut på byen og danse! Hip-hop, RnB, afro-beats, you got me! Hunden min er et knøtt, så blir ingen lange skogsturer. Løkka-jente for life, heh. (Tidlig midtlivskrise?)
   Ønsker meg rett og slett noen å skravle med, ta en kaffe med, se på serier med, dra ut på byen med, ja, en god venninne eller fem!
   Insta: theaabela
   Mail: [email protected]

  162. for et utrolig bra innlegg og initiativ!! vil tro det er flere enn meg som setter stor pris på å vite at det å føle seg alene/ensom, ikke er så ensomt som en skulle tro. <3 du er tidenes forbilde sophie
   jeg er en jente på 20 år (21 i mars), og bor i nærheten av oslo. etter et år med mye motgang, og opplevelsen av at de nærmeste vennene mine ikke var de jeg trodde, trakk jeg meg unna de fleste en lang periode. nå tar jeg meg selv i å være redd for å bli kjent med nye mennesker, som resulterer i at jeg holder meg mye for meg selv, som jeg personlig syns er veldig trist. er i utgangspunktet en sprudlende person med mye å gi! bor sammen med kjæresten min, studerer psykologi og trives veldig med det - men ettersom han har mye på agendaen ønsker jeg også gjerne å finne (ekte) venninner/venner som ønsker ukompliserte men givende vennskap. <3 digger mote og stil, musikk, trening og kaffe(!!), kontakt meg gjerne!!
   [email protected]

  163. Jeg blei så glad når jeg så dette innlegget 😍 skulle virkelig ønske det fantes tinder for jenter! Haha. Er såååå utrolig mange som er der ute inkl. Meg selv. Som sitter mye alene eller maser høl i huet på typa 😂
   Jeg er en 21 år gammel jente, straks 22. (1996). Bosatt i sandefjord med kjæresten. Jeg har flyttet mye opp igjennom, og det legges godt merke til når det gjelder venniner. Jeg har 2 gode venniner som jeg ser sjeldent! Girls night er noe jeg setter så pris på! Å fått flere venniner hadde vært så koselig.😁😁
   Jeg er elendig på mail, men dere finner meg på facebook: Nina Aaslie Andersen!
   Eller instagram: Ninaaaslie

  164. Hei!🌸
   Jeg er en jente på snart 23(fyller år i mars)
   Bor på Sørlandet, på grensen til Risør kommune, men i Tvedestrand.
   Jeg har hengt mest sammen med gutter opp gjennom årene pga, mange guttete hobbyer.. 😂
   Jeg har ikke så mange venninner, så hadde vært koselig å bli kjent med flere. Noen å se en film med, ha en jentekveld, gå en tur med, eller noe sånt 🌸
   Mail: [email protected]
   Insta: Kirsten Lovise Moen.

  165. Jeg heter Eline og er 19 år (blir 20 i år). Har mistet kontakt med en del venner siden mange har flyttet bort for å studere. Jeg er glad i mote, sminke, trening og å reise. Jeg er en omsorgsfull, lojal og ærlig venn. Bare å ta kontakt på snap: eelinee98 🙂 Hyggelig å bli kjent med nye!

  166. Hei. Jeg er en 20 år gammel jente bosatt i Oslo. Føler meg ofte ensom, og har sklidd vekk fra alle vennene jeg hadde på VGS. Jeg studerer på OsloMet og jobber deltid i matbutikk. På fritiden gjør jeg helt ærlig ikke så mye.. haha. Prøver å trene 3-4 ganger i uka, og det går.. noen ganger.
   Kontakt meg gjerne på Mail om du leter etter en venn, treningspartner, café«date» eller noe annet 🙂
   Mail: [email protected]

  167. Wow jeg blir helt satt ut av alle de fine kommentarene. For et sykt bra initiativ! Får ikke rost det nok<3 Elsker å bli kjent med nye mennesker, men har ikke funnet rett sted å gjøre det enda.. gjør et forsøk her! 🙂
   Jeg heter Sara, er 21 år og bor for tiden i Oslo der jeg jobber som freelancer innen TV og film.
   Du finner meg ofte på kafé, kino, stand up- eller improshow (setter pris på en god latter), treningsstudio, eller i sofaen med venner og vin, en film eller en god bok. Er ikke fremmed for en tur på byen, men trives like godt, om ikke bedre, på en spillkveld i godt selskap.
   TENK så koselig det ville vært å finne noen å dele disse opplevelsene med!
   Til videre info tar jeg ikke meg selv så høytidelig, og du finner meg like ofte (lyver om jeg ikke sier mesteparten av tiden) sminkeløs med håret i en bun, som med det beste jeg klarer å sminke meg (søker læremester).
   Oppfordrer alle som kanskje har bittelitt lyst til å ta kontakt om å sende en mail. Virkelig 🙂 Er ikke du utadvendt, kan jeg både skrive og prate for oss begge. Et hei holder i årevis!
   Håper å høre fra noen og at folk kanskje finner seg en venn eller to her. Hvor flott hadde ikke det vært!
   Klem<3
   [email protected]

  168. Tommel opp. Skulle ønske dette var mulig utenfor Norges grenser også. Bor i London. 25. Nettverk tapt etter flytting. Null nettverk i London. Oh well..

  169. Hei!
   Jeg heter Ida Alvilde Jonassen og er 19 år, fyller 20 i år✨ Jeg kommer fra Porsgrunn, men jeg flyttet til Oslo i august 2017. Så nå bor jeg med kjæresten, og på fritiden så holder jeg på med skole og trener på kvelden. Jeg er egentlig en veldig sjenert jente i begynnelsen, men de går fort vekk når det er en person jeg klikker med💗 I og med at jeg ikke har bodd i Oslo så lenge så har jeg ikke så veldig mange venner her.. og jeg merker at jeg dypt kunne trengt en god venn å henge med💗 Bare ta kontakt om du er interessert i å prate✨
   Insta: Idalvilde
   E-Mail: [email protected]

  170. Jeg heter Thea og er 19 år fra Lillehammer. Åpen for alle mulige nye vennskap! Om noen har lyst på en ny venn, så er det bare å legge meg til på snap: theaanine

  171. Hei!!!!
   Utrulig bra innlegg Sophie.
   Var noen gutar her som tørte og opne seg so da griper eg sjangsen eg og.
   litt om meg: 28 År fra Sogn og Fjordane. Flytta til ein plass utafor Lillestrøm 30. Mai 2016. Fikk jobb på Jessheim men trivdes ikkje der. Jobber no for eit Enebakk firma. Stor trives i jobben min. Møsta alle dei nærmeste vennene mine i Sogn før eg flytta nedover. Har ingen nære venner mer. Har kolleger og sånt. Men blir ikkje heilt det samme. Før jul vart det slutt med samboer etter 5.5 år i lag. So no er de enda meir trist og site her heilt aleine. Lett for ho som har venner og familie her, livet hennas går vidare. Eg har kun jobben min no. Kunne gjerne trengt meg nokon venner her nede da eg likar jobben min masse. Er eller ein roleg kar, glad i mat, drikke og film kos, biler, lastebiler og traktorer. Burde dratt ræva ut av sofaen merker eg og trent litt. Søker vennskap i ein jente som kanskje kan bli kjæreste om ei stund. So ikkje vêr redde og legge meg til jenter. Guttar kan og legge meg til som VENN. MEN DET BLIR KUN SOM VENN DA EG KUN VIL HA JENTER SOM KJÆRESTE. Alder 18 til 50 år jenter. Ingen aldersgrense for gutar. Sikkert masse eg har gløymt og sei men. Legg meg til på snap, skriv i chat hvem du er og at du la meg til via her så blir det bra. Snap:smedegaardn

  172. Først av alt, en stor takk til deg Sophie som setter i gang alt dette<3
   Hei, jeg heter Marte og blir 21 nå i januar. Jeg bor i Fredrikstad, hvor jeg er lærling. Jeg liker å trene, gå turer, men også veldig glad i å slappe av med en god film/serie og musikk.
   Søker venner som er åpne og ærlige, og som kanskje ikke har det helt 100% med seg selv hele tiden. Kanskje vi kan hjelpe hverandre?
   Vil du vite mere/bli kjent så ta gjerne kontakt!
   Snap/insta; martestordahl
   Mail; [email protected]

  173. Jeg vil varmt anbefale folk til å starte grupper/se etter grupper på Meetup Norway for å komme i kontakt med en gjeng som er på utkikk etter venner, som har samme interesser, og som vil ut og gjøre sosiale ting i ny og ne (www.meetup.com/cities/no/?_cookie-check=03auHVBGLDB4z8y3)
   Da jeg flyttet til London følte jeg der var umulig å finne venner utenom omgangskretsen på jobb. Som introvert var det utrolig skummelt å dra på et Meetup hvor jeg ikke kjente noen, det tok to ganger hvor jeg snudde i døra og dro hjem før jeg turde å gå inn og snakke med noen, men det er alltid flere i samme båt, og alle har vært helt ny før! Jeg møtte først en herlig svensk jente, som senere flyttet rakk fra London men som jeg har god kontakt med, og så 3 jenter gjennom Meetup gruppen “New to London girlfriends”. Vi 3 har nå en WhatsApp gruppe og går ut og gjør ting sammen, samtidig som vi blir bedre og bedre kjemt og jeg kan nå kalle dem venner.
   Sophie du er fantastisk som åpner opp for dette! Det er ikke tabu å ikke ha mange venner! Ville bare tipse om Meetup siden det ser ut som mange har ønske om å bli kjent med nye folk, og det er ofte mindre skummelt i en gruppe 🙂
   PS hvis noen bor i London og er på utkikk etter norske venner, si gjerne ifra med en mailadresse så tar jeg kontakt 🙂 jeg er 26 år.

  174. Det her var jo bare en veldig fin ting! Slenger meg på og ser hva som skjer😂
   Er en jente på 20 år som bor i Fredrikstad. Tar pause fra skole en god stund, så for nå jobber jeg:) Jeg er veldig glad i å trene og er veldig opptatt av å ordne med meg selv(sminke,hår, negler etc..) Har også en addiction for merke vesker? Haha😅.. Jeg er en ganske lowkey person med en smal sirkel men, Hadde vært morsomt å komme i kontakt med noen som har samme interesser som meg✨ Jeg er også halvt norsk og halvt fra Tunisia.
   Hit me up!
   Insta: nadiasassii 💕

  175. Mitt navn er Amanda Othilie, jeg er ei jente på 18 år som bor i Kristiansand. Nå går jeg på skole som deltids student. Siden jeg gjør det så har jeg ganske mye fritid. På fritiden liker jeg å være med venninnene mine, dra på ut for å danse ( eller hjemme) verken edru eller ikke. Jeg har også en pomeranian valp på 5 mnd som jeg bruker en del tid på💞 Er veldig glad i å reise eller bare ha roadtrip med noen venner.
   insta: amandaaronsen
   e-post: [email protected]

  176. fineste innlegget i bloggnorge på lenge!!
   21, fra akershus, veldig for nye bekjentskaper <3 insta: siljeefuruseth

  177. Hei!
   Jeg heter Birgitte, er 24 år og bor i Oslo med samboeren min. Kommer opprinnelig fra et lite sted utenfor Haugesund, og flytta derifra for litt over 4 år siden. Jobber i en kiosk (hvor jeg fikk jobb rett etter bacheloren), men prøver å finne ut av hva jeg egentlig vil jobbe med. Er spesielt glad i mote, så håper jeg ender opp med noe innen det 🙏🏼
   Ble kjent med mange fantastiske folk da jeg gikk på skolen, men mista fort kontakten med disse etter vi ble ferdig. Noen ganger føles det veldig ensomt å være i Oslo, med uten så mange bekjente.
   Elsker å reise og bruker all tid og penger som er til overs til nettopp dette. Liker også veldig godt å sette meg ned i sofaen med Netflix og bare slappe helt av. Har den siste tiden lært meg selv å strikke og har på egenhånd klart å strikke Linegenseren (etter flere timer med frustrasjon haha). Er også veldig glad i å lese bøker.
   Savner veldig det å ha noen jentekvelder eller bare ha noen å ha en koselig kveld med. Enten om det er en lunsj, middag ute eller to glass vin hjemme.
   Instagram: bharaldsen 🌸
   Mail: [email protected]

  178. Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo sammen med mine 2 Franske Bulldoger.
   Liker å tro at jeg lever livet som en Kardashian – because i love them. Jeg jobber som skiftleder på Max Hamburger. Jeg har en bachelor i journalistikk så målet er å leve av og skrive. Jeg blogger også, for fun? Eller jeg gjør det jo for å utvikle meg da.Veldig opptatt av kjendis, mote og alt overfladisk – det jeg drømmer om å skrive om faktisk, så holder meg rimelig oppdatert. Faktisk også ganske interessert i Norsk fotball – av alle ting, og følger Vålerenga om noen skulle lure på det. Elsker dyr, så bryr meg veldig om dyrevern – også derfor jeg selv har to hunder jeg forguder mest på jorden.
   Jeg er singel, har en del venner – men kan man få nok? Og ca. alle venninnene mine i Oslo har kjæreste så føler meg litt…. Forever alone? Er jo ingen som har tid til den samme venninnen hver uke, det sier seg jo selv når man begynner å bli etablert.
   Så boys and girls, send en melding på Instagram om du skulle føle for det! Kanskje vi blir bedre kjent 😉 Instagram: Kristinelarsen
   Og du, kjære Sophie Elise! For et fint tiltak, woooow. Så send meg gjerne en melding du også, om du ønsker å bli kjent !

  179. Heisann! Jeg heter Jannicke Christina Trysnes-Flores 😁 jeg er 19 (fyller 20) den 28.mai, bor i kristiansand som ligger på Sørlandet med min ektemann, en hund (Staffordshire bullterrier) og ett dverghamster som heter Trampe 😅
   Jeg søker venninner, ikke fordi jeg er ensom, men jeg vil bli kjent med fler! Jeg har ikke lappen, men kan mulig få til treff om du/dere bor langt unna!😃
   For tiden så jobber jeg ikke pga fysiske og psykiske plager og kunne trengt noen som virkelig forstår meg!
   Det vil si: jeg har fibromyalgi (muskel og leddsykdomm) som går utover alle musklene i kroppen, psyken osv osv…
   Ta kontakt på: [email protected] om du føler du vil bli kjent med meg! Noe jeg ser frem til 😃

  180. Syntes dette er et kjempe fint inkjativ og håper som følgerne av sophie så møtes noen som kanskje med samme interesser eller bare går igjennom det samme i dette kommentarfeltet. Jeg har tatt et inaktiv til å begynne å vlogge, som er super skummelt fordi det å dele en mer virkelig side av meg selv er såå rart. Jeg er verden største YouTube nerd så mye av vloggen har YouTube/Internett humor. Om noen leser dette og vil sjekke det ut hadde det vært dope og håper alle det beste 💕
   https://youtu.be/TBr5vhpyiq8

  181. Hei! 👋
   Jeg heter Sara og er 22 år. Jeg bor i Bergen og har en liten datter på 2 år. Til vanlig jobber jeg på ett sykehjem, og trives godt!
   Det hadde vært super koselig å bli kjent med noen nye mennesker! Så det er bare til å ta kontakt!
   🌸Snap: saradalseid
   🌸Facebook: Sara Mykkeltvedt

  182. Helluuuu!😁
   Blei kjempe glad når eg såg innlegget ditt Sophie, detta e ein kjempe flotte ting/ide av deg å dela ut me oss alle!🌸
   Eg har følgt bloggen din heilt siden du starta å eg har kjent meg sjøl i gjen i mye du har delt på bloggen, alt i fra Koss det va å vær tenåring å det å bli voksen å alt av tankar, følelsar, angst å deprisjon å sjølsagt glede å inspirasjon å det å vær et godt forbilde.
   Eg slite sjøl me angst, deprisjon å gjort det mongen år, har mine positive å negative dagar, Men “in the end” prøve eg alltid å snu ting om te det positiva å det å vær takknemlige for livet å livserfaringen me får på godt å vondt som gjør oss te den personen me e den dag i dag å blir i framtidå.
   Eg e ei jenta på snart 24år, bor i Haugesund å elske å vær sosiale å det å lytta å hjelpa andre mennesker e noe eg virkelig sette pris på, eg vil alle andre godt før meg sjøl, så om noen trenge å ha ein god lyttar eller ei ny vennina /venn som sprer positivitet å glade tankar i hverdagen så ta kontakt!🌸 insta: Renatiiiiiz
   Mail:[email protected]
   Snakkes te ein hyggelig prat!

  183. Hei!
   Jeg heter Camilla og er 23 år(24 i juli). Jeg kommer fra Trondheim, men bor i Oslo og studerer spesialpedagogikk ved UiO 🙂
   Jeg har greid å få venner her, men det kan aldri skade å få flere! Er veldig glad i å reise og oppleve nye plasser, og ellers sånn i hverdagen går det en del tid til YouTube/Netflix, være sosial, skole, osv.. (basic as fuck). Er veldig glad i å spise ute og prøve nye matplasser(så langt studentøkonomien går). Synes det å ta noen glass vin å bare prate om alt mulig er kjempe koselig!
   Så det er bare å sende en meld på Instagram om du vil bli bedre kjent! Den er camillatranvik 🙂

  184. Haha, dette er litt utenfor komfortsonen, men flere gjør jo dette så da er det vell ikke så ille likevel😁
   Hei!
   Jeg heter Tove Lavik, er 22 år og jeg studerer for tiden markedsføringsledelse på BI i Stavanger. Jeg også føler nå med tiden at jeg har venner jeg har glidd litt fra og jeg savner å ha en bestevenninne. Noen er forlovet og noen preggy å hele den pakka. Eller så har jeg venner som har blitt ferdig med den gå-ut-tiden hele tiden, hehee.
   Jeg er heller mer der at jeg liker å være sosial og gå ut på byen og slike ting, men også så klart finne på ting hjemme også
   Vet ikke hvordan jeg skal forklare hvordan jeg er, men jeg har 2 moods da, enten er jeg helt inn i KUWK og life of kylie eller så er jeg veldig inni dokumentarer spesielt om verdensrommet og historie og sånn. Jeg er også veldig glad i å reise og trenger travel buddies💃🏼
   Syns uansett at det alltid er gøy å bli kjent med nye mennesker, så hvis dette hørtes greit ut, skriv til meg på Facebook!😊

  185. Hei! 🙂 er en jente på 21 år som flytta til Oslo for et halvt år siden, og jeg vil gjerne ha nye venninner! Jeg er veldig utadvendt og elsker å bli kjent med nye folk:) jeg savner å ha en god jentegjeng å gå ut på byen med, eller trene sammen med! Eller herlige jentekvelder sammen der man kan prate om alt å ingenting 🙂
   Jeg er spontan å veldig glad i å finne på nye ting! Er også veldig glad i musikk, enten det er hiphop eller latino, trance, house music! Flytta hit med det som jeg trodde var min bestevenninne, dessverre ble ting helt annerledes enn forventa så jeg sitter mye alene om dagene, og jeg håper inderlig noen av dere tørr å ta kontakt med meg! Det hadde jeg blitt kjempeglad for <3
   Syns forresten det er kjempeflott gjort av deg sophie, og jeg håper alle her inne finner seg en venn eller flere! Det er ingen som fortjener å sitte alene..
   Det er bare å kontakte meg her dere som vil <3
   Instagram: christinaaolsen
   Mail: [email protected]

  186. Legg meg gjerne til på snapp om du trenger en å snakke med! Liker å bli kjent med nye mennesker.
   Jeg klarer ikke å skrive så mye om
   Meg selv her, vet ikke hvorfor. Sliter litt enda med å åpne meg, men jeg er en person som det er lett å prate med.
   Snap: susannekaasa

  187. Hei!
   Først og fremst: tusen takk Sophie Elise for at alt du gjør og for den du er, og takk for engasjement og for at du belyser akkurat dette temaet!! Jeg tror det er mange som føler de er i samme situasjon!
   Jeg selv kunne gjerne tenkt meg flere venner, enten det er å henge eller internettvenner og bare prate med. Jeg er 22 år og kommer fra trønderlag, og studerer musikk. Jeg er lidenskapelig opptatt av å synge, skrive og lese poesi og å dra på festivaler og konserter. Psykisk helse er min hjertesak, grunnet både egne erfaringer med angst og depresjoner og en ren nysgjerrighet og fascinasjon av det som foregår på innsiden av hvert enkelt menneske.
   Jeg elsker å bare sitte å filosofere over livet og de store spørsmålene i godt selskap. Jeg er vell kanskje det man gjerne kan kalle en «lytter». Jeg har stor omsorg for de rundt meg og har alltid en ekstra skulder og en klem på lur.
   Det hadde vært trivelig å bli bedre kjent med både deg Sophie, og også alle dere andre!!
   Mail: [email protected]
   Snap: lisemarie
   Insta: lisemariee
   Håper vi snakkes!!!

  188. Heisann! Mitt navn er Lina Mathilde, jeg blir 20 i februar og bor i Grimstad. Jeg har ikke akkurat mangel på venner, men er alltid glad for å bli kjent med nye. På fritiden liker jeg å spille ps4, gå tur med hunden min og gå på fester. Hvis noe av dette høres interessant ut er det bare å legge meg til på facebook eller snapchat (liinamathilde).
   Helst folk fra Arendal, Grimstad eller Lillesand, men hadde ikke hatt noe imot en internett venn heller 🙂

  189. Haha, dette er litt utenfor komfortsonen, men flere gjør jo dette så da er det vell ikke så ille likevel😁
   Hei!
   Jeg heter Tove, er 22 år og jeg studerer for tiden markedsføringsledelse på BI i Stavanger. Jeg også føler nå med tiden at jeg har venner jeg har glidd litt fra og jeg savner å ha en bestevenninne. Noen er forlovet og noen preggy å hele den pakka. Eller så har jeg venner som har blitt ferdig med den gå-ut-tiden hele tiden, hehee. Jeg er heller mer der at jeg liker å være sosial og gå ut på byen og slike ting, men også så klart finne på ting hjemme også
   Vet ikke hvordan jeg skal forklare hvordan jeg er, men jeg har 2 moods da, enten er jeg helt inn i KUWK og life of kylie eller så er jeg veldig inni dokumentarer spesielt om verdensrommet og historie og sånn. Jeg er også veldig glad i å reise og trenger travel buddies💃🏼
   Syns uansett at det alltid er gøy å bli kjent med nye mennesker, så hvis dette hørtes greit ut, skriv til meg på Facebook!😊

  190. Hei!
   Jeg er ei jente på 21 år, som bor i sør odal kommune, ca en time fra Oslo.
   Jeg er ei jente med godt humør, og blir ofte kalt en humørspreder. Jeg vil se på meg selv som ei veldig god venninne.
   Jeg har studert to år på sykepleien, men akkurat nå så har jeg ett fri år for å finne ut hva jeg virkelig vil og for å finne meg selv.
   Legg meg gjerne til på snap (Sirihm), eller send meg en Mail ([email protected]). Kanskje vi en dag kan møtes for en kaffe 😀

  191. Hei 🙂
   Dette er så langt utenfor komfortsonen min. Men jaja.
   Er ei 20 år gammel jente fra Stavanger. Er nokså sjenert, men blir fort utadvendt.
   Legg meg gjerne til på fb hvis du har lyst til å snakke eller noe sånn: Amalie Vik

  192. Hei! Jeg er ei jente på 21 år som bor litt utenfor trondheim, rettere sagt stjørdal. Jeg bor her sammen med samboeren min gjennom 5 år og vår sønn på 1 år. Vi venter ei lita prinsesse i april.
   Jeg går hjemme med lillemann frem til lillesøster kommer og da blir jeg hjemme med begge to. Hadde vært så kjekt å ha noen å møte, evnt dra på tur, kafe el.
   Har INGEN gode venner lengre, som jeg føler jeg kan snakke ordentlig med, eller som jeg har ting til felles med her i nærheten. Blir litt ensomt å bare gå hjemme alene og bare ha samboer å støtte seg til. Ellers liker jeg jentete ting:p sminke, klær, barn og musikk ++.
   Føler meg så kjedelig til å være min alder, men får liksom aldri muligheten til å vise noe annet heller når jeg aldri blir spurt med ut lengre for å finne på ting.
   Ta gjerne kontakt på [email protected] 😃

  193. Hei!
   Jeg heter Tonje, er 21 år gammel og kommer fra Bergen. Jeg er en jente med et godt humør som aldri sier nei til nye venner. Jeg elsker å bli kjent med nye folk. For tiden jobber jeg i barnehage her jeg bor men skal nå om 19 dager flytte veldig langt vekk, rettere sagt Hellas, Athen, noe som i seg selv er veldig skummelt men som mest sannsynlig skal gå fint. Det er alltid fint med noen man føler man klaffer veldig med som venninne, en man kan støtte seg på og fortelle alt til. Blir vanskelig med møte nå som jeg skal flytte, men en å prate med uansett, er alltid fint (MEN, jeg kommer selvsagt tilbake en dag).
   Hvis noen er interessert i å kontakte meg, legg meg gjerne til på Snapchat (tonjemini) ❤️

  194. Flyttet til Harstad for to år siden pgr av jobb og har enda ikke fått meg noen venner her. Heter Victoria, er 23 år og bor for meg selv med min lille hund.
   Liker å gå tur med hunden, dra på cafe, kino, chille på sofaen med film eller serie og god mat, og kanskje en tur ut på byen i helgene
   Om noen kunne tenke seg å bli kjent så ta gjerne kontakt på [email protected]

  195. Hei!
   Jeg heter Madelen, er 24 år og studerer i Oslo. Er veganer, står på snowboard og elsker å reise og utforske nye plasser. Kanskje noen vil bli med? 🙂
   Føler alltid at det er vanskelig å få nye venner da jeg kan være sjenert mot nye mennesker. Derfor skriver jeg en kommentar her! Hvis noen har lyst til å bli kjent, ha jentekveld sammen eller noe annet – send meg en mld. Min epost er [email protected] 🙂

  196. Dette er fryktelig langt utenfor min komfortsone, men når jeg ser så mange andre tøffe gutter og jenter gir jeg det en sjanse.
   Jeg er en 21 år gammel jente fra Bærum utenfor Oslo. Jeg er kronisk syk med ME/CFS, så dagene blir for det meste tilbragt hjemme. Dersom jeg har overskudd liker jeg gjerne å gå tur i skogen med min lille hund, i følge med gode venner. Før jeg ble så alvorlig syk som jeg er nå, forsøkte jeg å ta fagbrevet i barne- og -ungdomsarbeiderfaget.
   Med en slik sykdom som jeg har, blir det gjerne til at man mister venner underveis som sykdommen utspiller seg, da kanskje ikke alle tidligere venner takler overgangen som har gjort meg mer husbunden. Ellers er jeg veldig glad i å reise, og gjør dette så fort formen tillater meg det. Jeg har aldri vært noe spesielt opptatt av å ha mange venner, eller å være i noen “kul” gjeng. Det som er viktig for meg er et gjensidig vennskap, der tillit, humor og kjemi står i fokus.
   Jeg syntes det er så interessant å bli kjent med nye mennesker, og dersom det kab komme et vennskap ut av det i tillegg kan man jo ikke klage 🙂
   Jeg er å finne på Instagram under @tinandresen 🙂

  197. Jeg vet hvor vond ensomheten kan være, både alene og sammen med andre, så om jeg kan være en venn for noen, en å snakke med, en som kan gi et smil eller en klem, som man kan gråte med, le, snakke eller bare være stille sammen med… så er jeg her <3
   Jente35, Oslo
   Snap Brampe

  198. Hei ❤️ Du er flott Sophie. Ville bare si hvis det er noen der ute som trenger noen å snakke med. Som kanskje har mistet umistelige personer i livet sitt så vit at du/dere ikke er alene. Jeg har opplevd et stort tap og har i etterkant slitt med sorg og ptsd. De fleste dager er gode nå etter tre år, men det har ikke vært lett.Om noen trenger en å prate med ,så ta kontakt på [email protected]

  199. Hei. Herregud for en fantastisk ide dette er, Sophie! 😍
   Jeg er ei jente på 29 år. Ønsker veldig sterkt å bli kjent med noen nye mennesker uannsett kjønn. Går mye hjemme grunnet ryggproblemer, pluss at jeg ikke har noen å henge med eller finne på ting med. Ting er veldig ensomt, så hadde vært utrolig koselig å møtt noen å funnet på ting med 🙂 uannsett om det er ut på byen eller kafé. Er veldig ordentlig og ryddig av meg og null rus!
   Mail : [email protected]

  200. Hei, er ei jente på 23 år. Det er ikke det at jeg har så få venner, men merker veldig godt etter vi har blitt eldre har vi sklidd mer og mer fra hverandre.
   Jeg er ikke så veldig glad i å drikke alkohol som mange av mine venner og derfor blir jeg veldig fort ensom når de som regel skal ut på byen og mange av vennene mine fått unger. Men når jeg først er sammen med dem føler jeg meg veldig ensom da også, for da blir det veldig mye prat om hva som skjedde når de var ute eller hva de skal gjøre neste gang de skal ut. Tar gjerne ett glass vin eller er ute og drikker innemellom men ikke hver helg!
   Jeg bor på Kløfta like i nærheten av Gardermoen men drar gjerne inn til Oslo, jeg er veldig åpen av meg og elsker å bli kjent med nye mennesker! Elsker en rolig kveld med en film og kanskje en koselig middag med en koselig samtale!
   Heter shellaamariee på Instagram, glede meg til en koselig samtale!

  201. Har gått frem og tilbake, skal jeg skrive eller ikke?
   Jeg heter Synne, er snart 24 år. Og bor i Trøndelag. Har både venner og familie i nærheten men er mest alene for meg selv. Nesten alle i min omgangskrets har barn og samboere så føler meg «utenfor». Har slitt psykisk de siste årene så er for tiden ikke i jobb, sjenert og forsiktig. Men omsorgsfull, rar og snill.
   Er av typen som kan nyte et glass vin alene, lese en god bok, tegne, strikke eller male litt. Liker å gå turer, bake, høre podcast, ha dype samtaler om livet, verden o.l. og se på serier.
   Er å finne på insta: synnegb

  202. Kjempe flott intiativ, Sophie!
   Jeg heter Celina, er 20 år (snart 21) og flyttet fra Kristiansand til Oslo for ca. et halvt år siden. Studerer grafisk design på Høyskolen Kristiania og på fritiden liker jeg å synge, høre på musikk, trene, sminke meg osv. Man merker fort overgangen fra å flytte fra en plass til en annen. Der jeg bodde tidligere hadde jeg masse venner og hadde noen å henge med hver dag – Her er det helt motsatt og jeg sitter som regel hjemme alene hver dag, og det er utrolig tøft. Jeg er student og har heldigvis blitt kjent med noen jenter fra klassen, men de har også hobbyer, jobber og andre venner de skal ha tid til dermed er det ikke så ofte vi får møtes utenom skolen. Det er merkelig hvor mye som kan forandre seg på et halvt år.
   Som person er jeg veldig utadvendt og pratsom. Jeg liker å tro at jeg er det neste store innen komedie, noe som kanskje er litt ambisiøst. Poenget er at jeg liker å prate, og jeg liker å le. Jeg har egentlig aldri hatt problemer med å bli kjent med folk, men jeg tror at grunnen til at det har vært vanskelig akkurat dette halvåret er på grunn av at det er så mange nye inntrykk å ta til seg. Jeg er som regel med på det meste (utenom å gå på tivoli:)))) Så jeg håper noen kunne tenkt seg å bli kjent med meg. ♡
   instagram: @matkongen (priv, men bare å følge) – eller @celinasimonsen
   snap: celinasimonsen
   mail: [email protected]

  203. Hei😊
   Ser at mange har lite mennesker de føler de kan prate med eller henge med, jeg har egentlig ikke det, men er alltid åpen for nye mennesker og til å lytte.❤️
   Hvis noen skulle trenge det; ta gjerne kontakt på [email protected]
   //Helena 19.❤️

  204. Hei. Mit navn er Julia Sofie Steffensen. Jeg har vært sammen med min kjæreste i snart 13 år. Jeg blir 35 år på fredag, har ingen unger(selv om jeg elsker barn) og har ingen venner(kun bloggvenner) Mitt liv består av soving, jobbe, spise og sove, har og en hund som jeg er ute å lufte daglig. Jeg har en søster som sliter psykisk og som for øyeblikket kjemper en kamp mot hennes eks siden di har barn sammen. Så for å si det slik, jeg har et nokså kjedelig liv.

  205. Hei!
   Jeg heter Eva, er 17 år og fra Mo i Rana. Har nettopp startet på skolen igjen etter jeg har gått over et år uten. Sliter en del med sosial angst så å være på skolen generelt og det å få venner er veldig vanskelig. Skal snart flytte for meg selv.
   Er interessert i serier/filmer, fotografi, sminke, og dyr.
   Ta gjerne kontakt, uansett hvor du er i fra 🙂
   snapchat: @evamathildeo

  206. Heihei! Jeg er 22, snart 23 år gammel som er bosatt i Kongsberg. Jeg jobber som helsefagarbeider i det daglige, og skal studere videre nå til sommeren. Da flytter jeg også på et helt nytt sted, noe som er så sykt skummelt. Bor for meg selv, gjort dette i mange år. Innteresert i fotografering, opplevelser, trening, dyr, bli kjent med nye mennesker 🙂

  207. Hei!
   Jeg er en jente på 23 år som bor i Stavanger, men er opprinnelig fra Karmøy. Jeg studerer barnehagelærer ved Universitetet i Stavanger, og trives veldig godt med det! På fritiden er jeg veldig glad i å være sosial. Det hadde vært veldig gøy og blitt kjent med noen nye mennesker: ikke nøl med å ta kontakt 😊!
   – Kontakt meg gjerne: [email protected]
   Instagram: agnethetchristensen

  208. Utrolig bra innlegg!
   Jeg er 21 år og fra Fredrikstad. Om noen trenger en å snakke med eller vil bli kjent med nye mennesker, bare å ta kontakt!
   Har åpne armer for alle 💁🏼‍♀️
   Snap/insta: Imeriksen

  209. For et kjempefint tiltak du satte igang, og det kommer nok til å hjelpe mange! Jeg skulle så gjerne ønske at jeg turte å skrive dette under eget navn, men pga frykt for at folk skal søke meg opp og lese det jeg kommer tilå skrive, stopper meg. Herregud, noe så utrolig teit av meg egentlig. Er kjempeglad for dere som kommenterer, å gir av seg selv og mulig møter en man kan være livslang venn med. Det er kjempefint rett og slett. Selv om jeg kanskje ikke tørr å skrive med navn, så skriver jeg likevell. For selv om jeg ikke tørr, så hjelper det meg her og nå, når jeg sitter søvnløs og gruer meg til vekkerklokken ringer for da skal jeg på jobb. Jeg har mange venninner, flere utrolig gode. Jeg vet jeg kan snakke med de når det trengs, og de er mine aller beste. Men rart med det, likevell føler jeg meg så ensom. Tror nok det er mye savnet med å ha en kjæreste og den tryggheten det gir meg når det er noen her med meg, som gjør meg ensom. Men jeg greier ikke å snakke med vennene mine om det. Selvom jeg vet jeg kan, men jeg tørr ikke.
   Jeg er utadvendt, men likevell veldig folkesky. Det er så rart dette her, hvorfor kommenterer jeg her når jeg ikke kommentere for å få kontakt med noen? Jeg er ensom, og det føles godt å kunne skrive det til noen som jeg ikke vet hvem jeg er. Slipper å være redd for å dumme meg ut, føle på skam. Men dette hjelper. Takk. Håper folk finner gode vennskap gjennom dette kommentarfeltet! Las akkurat igjennom kommentaren min, dette gir jo ingen mening engang. Hahah følte meg dum likevell. Nå skal jeg stoppe, godnatt Sophie! Du er så flink på det du gjør, virkelig en inspirasjon!

  210. Hei.
   Jeg er en jente på 24år fra Bergen.
   Er mye ensom da jeg sliter med panikk angst og depresjon.
   Er ellers glad i alt kreativt som sminke, interiør, baking, dans og musikk.
   Hadde vært fint å bli kjent og utvikle et nært og godt vennskap med noen <3
   Snapchat: Rla_93

  211. Hei
   Jeg heter Helene,er 35 år og bor i Trondheim.Søker venner fra 28 og oppover. Jeg håper på å finne ei vennine som bor i Trøndelag,da jeg kanskje har nok kompiser.Har ikke kjæreste/barn/bil.Du kan ha barn,men kanskje fordel om barneløs,da lettere å planlegge noe ? Jeg kan like å være med på det meste,men ikke lange vinter/fjellturer eller andre tunge fysiske aktiviteter. Jeg ønsker ett positivt vennskap.Jeg har forståelse for fysisk/psykisk sykdom/dårlig økonomi,men jeg ønsker så gjerne å heller forsøke dele positive opplevelser,så det blir bedre for oss begge.Du finner meg på : [email protected] 🙂

  212. Hei! Jeg er en ensom person som driver med mye forskjellig. Bor i nærheten av Drammen og er egentlig alltid alene.
   Jeg er en positiv, kreativ, energisk, utadvendt og spontan person som syntes personlig utvikling, karriære og økonomi er ekstremt viktig. Jeg ser etter noen som jeg kan drive med noe kreativt med eller å ha det gøy med. Så det kan være alt fra å skrive på film, blogge, male kunst, lage musikk og spille instrumenter sammen, danse, prate og lage mat ++
   Jeg har alltid slite med å finne venner som jeg matcher med, som har samme interesser eller bare samme tanker. Imot setning til de fleste andre, vet jeg akkurat hva jeg ser etter. Ta gjerne kontakt om du vil møtes eller bare prate [email protected] og sjekk gjerne ut nettsiden min og bloggen min om du vil vite mer, men ikke tro at du blir kjent med meg der.
   http://www.multiartisten.no
   http://www.multiartisten.blogg.no
   // Fint innlegg Sophie! Har fortsatt låta de på hjernen innimellom //

  213. Heilo 😊
   Mitt navn er Caroline. Jeg er 27år, bor i Kristiansand. Jeg trener ikke, sminker meg kun når jeg skal noe, studerer ikke og har heller ikke fast jobb.
   Jeg har vokst opp med en mor som sliter psykis, gjør det ennå. Det er ganske tøft.. Voksen ble jeg allerede som 12-13åring, hvis ikke tidligere, sliter litt med å skille ting fra hverandre.. Men ihvertfall.. Jeg leter etter noen som er like ivrig som meg på å få et vennskap for livet, om det så bare er over telefon eller internett. For tid er noe jeg har knapt med, utrolig nok! Haha! Jeg er mottaker av AAP og er i tiltak på en stall i Kristiansands området. Ellers er jeg gift og har ei lita (eller sier man stor) jente på 3år. Og dit går min tid, familie og hester. Jeg fester minimalt og vil heller bruke evt fritid på å se filmer og slappe av. Jeg elsker mennesker og syns vi alle er noen finurlige og spesielle skapninger. Jeg har sykt rar humor og kan fint klare å fnise og le litt i upassende situasjoner. I følge noen tester jeg har tatt er jeg over gjennomsnittet løsnings orientert, bare så det er sagt. Hahaha! Jeg har en enorm omsorg for mennesker i livet mitt og jeg nøler ikke med å slippe alt jeg har for å hjelpe andre, om det så betyr at jeg må jobbe enda harde senere! Jeg er flink til å lytte men kan lett bli engasjert å bryte inn når andre prater, get used to it 😉 Jeg har hatt en lei tendens til å ende opp som «taper» i mange tidligere «vennskap» og jeg er drit lei! Et vennskap skal være to mennesker som kan være 95% åpen med hverandre! Bare innrøm det, vi har alle 5% av oss som ingen kjenner og aldri skal kjenne! Så hvis du vil bli kjent med 95% av meg og jeg kan bli kjente med 95% av deg, ja, da har vi et godt utgangspunkt!
   Kontakt meg mere enn gjerne på Facebook eller Messenger. Eller på mail, om det er lettere 🙂 Jeg personlig liker å ha et ansikt å feste samtalene til 🙂 Litt trygger om du vil 😉
   -Caroline Trondsen 🙂

  214. Hei, jeg er en 19 år gammel jente som bor i en liten bydg i rogaland med navn Sokndal. Er et menneske med et stort hjerte som aldri helt har passt inn noen plasser, noe som har gjort at jeg har blitt mer introvert en det jeg egentlig ønsker å være.
   Om noen ønsker å nå meg kan de nå meg på snap: Miramadeleinmip

  215. Hei!
   Jeg er ei jente på 19 år, bor i Lillehammer, men er egentlig fra Ålesund. Jeg går på Høgskolen i Innlandet Lillehammer. På fritiden liker jeg å trene, lage mat, høre på musikk, gå tur og sminke meg. Jeg liker veldig godt å bli kjent med nye folk. Jeg har en bra sans for humor, liker å få folk til å smile, er veldig snill og hyggelig.
   Om du vil snakke med meg er det bare å ta kontakt
   Du kan kontakte meg på snap ( Lovhi ) og instagram ( Lovvis98 ) eller så er det bare å legge meg til på Facebook 😁

  216. Hei..
   Jeg er en jente på 23 år (24 dette åre )
   Bor på sørlande med datteren min på snart 2 år.
   Jeg har slitt med depresjonen og mye problemer heime men nå som jeg har alt det i sjakk er det veldig ensomt.
   Hadde vært veldig koselig og fått nye venner, å bli kjent me noen andre som har unger så lenge jeg går heime med datteren min 😉
   Facebook: Bente Løyning
   Instagram: mammatilariamichelle
   Snap: beenteee

  217. Hei jeg er da en jente på 18 år, jeg bor i Lier 20 min unna Drammen og har en kjæreste på Hamar kunne trengt ett par venninner som har lyst til å møtes de gangene jeg tar turen opp til Hamar. Jeg er veldig blid og kanskje litt sjenert pga angst, legg meg til på snap imira eller følg meg Vanilje14 på insta💞💞

  218. Hei! Jeg heter Sofie, født i 1998. Litt om meg selv: Jeg elsker bøker, musikk og samtaler av alle slag (meg kan du prate med i timer om hva som helst). Jeg studerer for å en dag kunne kalle meg selv barneskolelærer, har en kjæreste gjennom fire år og bor med ham i hjembyen. Jeg elsker å bygge relasjoner, og mennesker generelt er noe jeg finner ekstremt interessant, men for meg (som så mange andre) kan det til tider være vanskelig å finne venner. Det å ha noen å snakke med om hva som helst og generelt bare være en venn er noe jeg verdsetter høyt, og håper noen finner ut at de vil ta kontakt <3 (gjerne kontakt på [email protected])

  219. Mitt navn er Helene, jeg er 23 år og bor for tiden i Marnardal på Sørlandet. Er ifra den lille Halden, men havnet på Sørlandet pga kjærligheten. Her på Sørlandet har jeg ingen andre enn frøkna og hennes familie. Jeg er åpen og dønn ærlig uten å være direkte. For tiden er jeg hjemmeværende da jeg har muskel og leddsykdom som gjør at jeg de siste årene ikke har sjans til å jobbe. Savner veldig en å snakke med, få besøk å bare kjase om alt og ingenting. Som jeg har skrevet til deg før så tar du meg som en helt rå jente jeg faktisk tror jeg kan ha mye til felles med deg. Skulle gjerne blitt kjent med ei som deg. På fritiden går det i å aktivisere barna våre (altså hundene)være ute i naturen er min beste terapi, tror at du ville kost deg på tur med oss. Jeg kaller oss for apefamilien i galehuset😎Jeg er ei jente som sier ifra og smeller hardt ned på urettferdighet! Mange som har skrevet her så sjansen er nok veldig liten, men håper du ser dette og tenker at hun virker rå og gal, hun må jeg bli kjent med 🙊Ha en super mandag tross av at det er mandag☝💓
   Mail: [email protected]

  220. 22 år og bor i Oslo. Interessert i mote, reise, musikk, film og arkitektur. Har type og en søt gruppe med venner i Oslo som består av 99% jenter (selvfølgelig?), og jeg blir gjerne kjent med nye om noen er interessert eller trenger det!
   Jentekvelder er det koseligste jeg vet om, og jeg har sett Mean Girls minst 20 ganger. Ikonisk? Ja. Bridget Jones er også verdt å nevne. Kunne veldig relatere til henne en periode. Elsk
   Instagram: adrianluneborg
   E-post: [email protected]

  221. Hei, jeg er en jente på 22 år, fyller 23 i år.
   Sliter litt med angst og depresjoner, så er derfor hjemmeværende.
   Har ikke noen særlige nære gode venner heller, så sitter altfor mye alene hjemme.
   Ønsker meg gjerne noen nye bekjente, som jeg kan finne på noe med. Så jeg også kommer meg ut litt 🙂
   Instagram ; Je9be9

  222. Jeg er en alene mamma som bor i Ski sammen med datteren min på 3 år. Jeg er student ved UiO og er ferdig der neste vår hvis alt går etter planen! 😁

  223. Så flott gjort Sophie! Vet det er mange som trenger en venn, og vet også at det er mange med depresjon, angst og panikk anfall som følger bloggen din fordi de føler seg igjen i så mye av det du skriver! Syntes det er supert at du gjør dette slik at de kan få venner å dele ting med!
   Jeg kan jo skrive litt kort om meg selv.
   Jeg er straks 23, bor på Jessheim ( like ved Gardermoen). Jeg driver med sminke og velværet men jeg er også veldig glad i å bare henge med venner å gå ut for en kaffe..
   Bare å kontakte meg om du vil bli kjent! 😀

  224. Glemte jo selvsagt å skrive hvor mang kan kontakte meg..
   Men i allefall Facebook! Silje Louise Bidtnes.
   Snap: Siljemor95
   Insta: siljemor95
   Blogg:makeupfrk
   🙂

  225. Jente på 21 som bor i sørlandsbyen Kristiansand. Jeg er fra ei lita bygd i sandnes, rogaland, og har nå endt opp midt i byen for å studere. Jeg studerer medieproduksjon; jeg har alltid hatt en lidenskap for å skrive og fotografere.
   Jeg har som mange andre her i kommentarfeltet ikke så mange venner. Hadde jeg hatt veldig lyst kunne jeg vel forholdt meg til alle de falske vennskapene jeg har støtt på opp gjennom årene, slik jeg ser så mange andre ofte gjør. Men jeg har alltid lært at med ærlighet kommer man lengst, og her sitter jeg med tre uvurderlige veninner. Jeg mangler ikke egentlig venner i den forstand, og de vennene jeg har er fantastiske. Allikevel føler jeg meg ofte ensom.
   Jeg er det jeg liker å kalle en introekstrovert; jeg sliter med å prate med nye folk, å ta kontakt er kleint og å starte samtaler for å bli kjent er kanskje ennå kleinere. Når jeg begynner å bli kjent med folk derimot, da er jeg utrolig åpen og frempå.
   Jeg, som mange andre her i kommentarfeltet, sliter med angst. Mer spesifikt sliter jeg med ocd og en sær, irriterende overtenking. Jeg holder meg derfor unna folk rundt meg i frykt for å være plagsom og pågående, i frykt for at folk egentlig skal mislike meg; et resultat av den irriterende overtenkinga mi. Selv om jeg er student kan jeg ikke skryte på meg en stor vennekrets, strengt tatt sitter jeg alene i alle forelesningene selv om folk rundt meg er både hyggelige og trivelige. På et vis føles nettet som et tryggere alternativ til å bli kjent med noen enn virkeligheten.
   Jeg er en person som alltid forsøker å gjøre andre fornøyd. Det er vel både positivt og negativt antar jeg. Samtidig sitter jeg selv innelåst på rommet mens jeg drukner meg selv i mine dypeste tanker. Jeg føler meg sjelden tilstrekkelig god nok. Jeg foretrekker å rømme fra virkeligheten i en god film, serie, musikk eller bok. Det letter liksom på trykket av og til.
   Hvis noen skulle føle for, finner dere meg på [email protected]

  226. Hei! Jeg er en jente på 20 år som bor på en liten plass i troms, 2 timer fra Tromsø. Har ikke så veeldig mange venner, så er mye alene utenom når jeg er på skolen. Føler ikke at jeg har så mange andre enn kjæresten min, og trenger virkelig en jentevenn som jeg kan snakke med og kanskje møte å finne på noe med! Har lyst å bli kjent med nye mennesker og kanskje finne en som har samme interesser som meg 🙂 jeg elsker dyr og spesielt katter! Liker å holde på med sminke og se på serier og youtube. Hvis nån har lyst å bli bedre kjent så kan de sende meg en epost på [email protected] eller bare adde meg på snap: monahn15

  227. Heei!
   Jeg er ei jente på 21 år som er nyinnflyttet i på Løten i Hedmark. Jeg er gift og har en datter på 1,5 år.
   Jeg kjenner ikke så mange her enda så det hadde vært veldig hyggelig å bli kjent med noen.
   Ta gjerne kontakt.
   Instagram: sarahelent
   Mail: [email protected]

  228. Hei! Jeg er ei jente på 23 år, bor for tiden i Trondheim, men flytter til Oslo nå til høsten. Jeg har utrolig mange hobbyer og elsker å være kreativ – det gir meg så mye. Noe av det jeg driver med utenom jobb og studier er tegning og maling, dans, skrive poesi, fotografere, yoga, klatring…og jeg lager også barnebøker. Jeg savner så veldig å ha en venn jeg kan prate fast og løst med, diskutere filosofiske spørsmål og løse verdensproblemer. Synes slike mennesker er veldig vanskelig å finne, noe som resulterer i at jeg er mer alene enn det jeg selv ønsker. Foruten dette er jeg veganer og er opptatt av miljø, klær og mote (er en stooor fan av brukthandel) 🙂
   Vært veldig gøy å finne seg en venn her inne!
   Mail: [email protected]
   Insta: inafw

  229. Jente på 20 år. Driver mye med hest, hund og motor; men også sminke. Jeg bor i Bø i Telemark foreløpig men skal opp til trondhjem til høsten.
   Jeg reiser mye og er stadig inne i Oslo. Har familie der og driver med skuespill så er på auditioner i ny og ned.
   Uten om det driver jeg også egen blogg (solseventyr.blogg.no) som jeg egentlig startet da jeg har en drøm om å gå Norge på langs en dag.
   Jeg er en ekstremt sosial person og elsker mennesker. Alltid Koslig med nye venner så er bare å ta kontakt med meg.
   Snapchat og insta: Solsverden
   Face: Sol Christiane

  230. Hei!
   Jeg er en jente på 18 år (1999) fra Sarpsborg. Jeg har 2 gode venner som jeg ser på som mine nærmeste, men pga den psykiske helsen dems så har jeg måtte bryte kontakten da det påvirker min egen helse..
   Jeg føler meg derfor alene og ønsker noen nye venner som er positive og blide!
   Trening har blitt en stor interesse for meg, så en treningspartner hadde vært morro.
   Bare å kontakte meg på mail eller messenger; Iness Vang El Baraka

  231. Nå har jeg brukt 40 minutter på å scrolle nedover kommentarfeltet, og hvis det ikke blir noen nye vennskap ut av dette skjønner jeg ingenting.
   Selv er jeg ei 24 (25 i mars) jente som bor ca. 15 min fra Drammen.
   Pga sykdom i beina som gir kroniske smerter er jeg på stadiet mellom sykemeldt og ufør. Har en fantastisk person i livet mitt som jeg både kan kalle min forlovede, og ikke minst gode venn. I tilegg har jeg en unge på fire bein som er middels hårete. Innimellom lystrer han navnet Oliver.
   Etter jeg ble dårlig og måtte legge ølglassene på hylla forsvant store deler av vennekretsen, men jeg er fortsatt så heldig at jeg har er par igjen.
   Pga av sykdommen (crps) så er jeg ikke ute etter et sosialt vennskap hvis man kan kalle det det? Jeg tror jeg passer best under kategorien ?internettvenn? Trenger du å prate er det bare å ta kontakt da jeg vil påstå at jeg er en god lytter. Liker også å tro at jeg er snill, lojal og omtenksom.
   Ser det er mange som skriver at de vil finne på det og det, men det fungerer ikke med denne skrotten.
   Instagram : tonje.pettersen
   Snap : tope93
   Blogg : Topee.blogg.no

  232. Hei, så at det ikke var mange på 14/15 som hadde kommentert her, så jeg håper ikke dette blir kleint. Jaja.
   Hei, jeg heter Maria, jeg er 14 (fyller 15 29.nov).
   Jeg liker å ta bilder, lese, se etter retro/gamle klær i byens eneste bruktbutikk. Jeg har ikke så stor mangel på venner, men jeg begynner å vokse fra de. Jeg liker skole og de liker sminke/kjøpesentere for å si det sånn.
   Etter ungdomsskolen tenker jeg å starte på noe innen medie, men har ikke helt bestemt meg enda.
   Jeg er også veldig interessert i reising og jeg liker å dra dit andre ikke drar. Jeg er også glad i turlivet.
   Jeg har ei veldig god venninne, men vi krangler ganske mye, så det hadde vært fint med noen som ikke vil krangle hele tiden.
   Instagram: Maria.l.heen

  233. Heii, jeg er 17 år neste uke, og bor i Bergen!
   Sliter egnt ikke med venner, men fortiden med angst henger nok litt igjen, og derfor tar jeg en sjanse nå haha
   Jeg lover, jeg er snill og morsom, og liker å ha det gøy
   Jeg liker en venn som jeg kan snakke åpent om, om mye <33
   Meld deg på
   Snapchat: frokenmiriam,
   Instagram: miriamnakling
   [email protected]
   Om du kommer fra Bergen eller ikke :))

  234. Hei! Jeg er en jente på 22 år som bor i Oslo. Jeg er oppvokst her, så jeg har noen venner, men har alltid følt meg litt utenfor og misforstått. Jeg kunne ønske jeg hadde en venn eller to med noen av de samme interessene og tankene som meg, så jeg ikke hadde trengt å føle meg så rar og alene, hehe.
   Jeg er ganske spirituell, og opptatt av meditasjon, yoga, law of attraction, osv. Jeg er også veganer og veldig opptatt av miljø og dyrevelferd. Ellers liker jeg veldig godt å synge, tegne, male, ta bilder/film, og generelt være kreativ. Personlighetstypen min er INFJ, hvis noen andre også bryr seg om sånt 🤓.
   Ta gjerne kontakt på [email protected] hvis du vil finne på noe eller bare snakke ❤️

  235. Alltid ålreit med nye venner, eller bare noen å prate med 🙂
   Jeg er 28 år gammel fra Hønefoss. Sliter med å stole helt på mennesker da det er så lett å bli rævpult for å si det sånn. Haha. Akkurat nå har jeg faktisk kun 1-2 mennesker jeg prater med daglig, resten er sånn “av og til” prat. Men skulle gjeeerne hatt ei å trene med, da ingen av de jeg er venn med er interessert i det! Eller bare snakke med. Eller spille pokemon go med. Hehe. Sophie, du er nydelig all over<3
   annemarthehove - på både snap og insta 🙂

  236. Hei, jeg heter Nina og er 21 år ☺️ Bor i en liten by som også kalles Vinstra, i Nord – fron kommune. Jeg har Samboer, katt og hund. Jeg studerer videregående på egenhånd og jobber på et lokalt skisenter i kafeèn. Jeg har derfor masse fri dager i uka, jobber for det meste helg. Mine hobbyer er interiør, trening , shopping og ta en kaffe på kafè 🙌🏻 Jeg er har vokst opp i en familie preget av huntington, min mor er veldig syk på grunn av det, og min søster har fått påvist det men er fortsatt frisk. Det preger hverdagen mye. Så tenkte derfor det er lettere å bare nevne med en gang. Jeg har vært igjennom både depresjon og jobber sterkt med å bli kvitt sosial angst. Jeg er stille og sjenert, men om noen starter samtalen så prater jeg også ☺️😂 Jeg har alltid hatt en drøm om grillfester på sommeren, vinkvelder og jentekvelder 🙌🏻
   Snapchat: Alohamad
   Insta: ninasolli
   Email: [email protected]
   Ta kontakt da vell 😄

  237. Hei<3 Har nettopp flyttet til Oslo fra «landet» så alt som er av venner har blitt spredt rundt omkring og det er få igjen.
   Ønsker meg noen å kunne møte ute, ha hjemme-spa med, snapchat?e med, shoppe med, surre rundt og gjøre ingenting med og ha jentekvelder med<33
   Ta gjerne kontakt på snapchat tuvafredriksen
   Eller mail [email protected]
   Håper det kommer noen fine relasjoner ut av dette<3

  238. Hei!
   Utrolig bra innlegg Sophie, håper dette går rett vei for mange!
   Jeg er ei jente på 19 år(1998) som er bosatt i Trøndelag. For tiden jobber jeg i butikk, men skal gå skole til høsten tenker jeg. Er veldig glad i sminke og hår, så bruker mye tid på det. Er også veldig glad i å ta bilder, se film, serie osv. Bor sammen med kjæresten min, og bruker mye tid hjemme og med han da jeg ikke har noen venner.
   Jeg datt dessverre ut av sisteåret på vgs og flyttet også fra hjembyen min pga dødsfall i nær familie som tok knekken på meg. Isolerte meg hjemme og var ikke sosial så mistet alle vennene mine. Håper nå på nye venner, både på nett og noen i nærheten. Kan alltids møte hverandre fordi om avstanden er lang, tar gjerne en flytur jeg altså!
   Ta gjerne kontakt på mail: [email protected] .

  239. Hei Sophie❤️ Når jeg leser bloggen din så tenker jeg ofte at shit vi hadde hatt mye å prate om! Jeg føler vi er veldig like på mangle plan, og det hadde vært utrolig gøy å prate om alt mellom himmel og jord med en person som deg.
   Jeg flyttet fra Trondheim til Oslo for ett år siden og skulle gjerne hatt en god venn å møte, trene og prate drit med. Noen jeg bare kan ringe/møte og dele beskymringer og ambisjoner med. Så om det er flere som ser etter det samme i Oslo, let me know! Jeg er forresten 22 år, født 95.
   Jeg er gøy, business-minded, ærlig, spontan og filosofisk av meg. Send meg mail, den som måtte ønske! 🙂
   [email protected]

  240. Hei!
   Utrolig bra innlegg Sophie, håper dette går rett vei for mange!
   Jeg er ei jente på 19 år(1998) som er bosatt i Trøndelag. For tiden jobber jeg i butikk, men skal gå skole til høsten tenker jeg. Er veldig glad i sminke og hår, så bruker mye tid på det. Er også veldig glad i å ta bilder, se film, serie osv. Bor sammen med kjæresten min, og bruker mye tid hjemme og med han da jeg ikke har noen venner.
   Jeg datt dessverre ut av sisteåret på vgs og flyttet også fra hjembyen min pga dødsfall i nær familie som tok knekken på meg. Isolerte meg hjemme og var ikke sosial så mistet alle vennene mine. Håper nå på nye venner, både på nett og noen i nærheten. Kan alltids møte hverandre fordi om avstanden er lang, tar gjerne en flytur jeg altså!
   Ta gjerne kontakt på mail: [email protected] .

  241. Detter var et fantastisk påfunn Sophie.
   Jeg er ei jente på 26 som holder til i Buskerud. Bor med samboeren min, vi sliter med uønsket barneløshet da jeg ikke kan bli gravid på vanlig måte å vi er på prøverør. Jeg sliter masse med dette når det ikke går så bra. Jeg har også slitt lenge med depresjon og angst. Men det begynner å gå rett vei.
   [email protected]

  242. Hei, 19år, blir 20 i august. Bor i kr.sand og skal flytte til Porsgrunnsområde til sommeren. Har type der så er ofte på besøk, spesielt i ferier. Litt sjenert men veldig lysten på flere venner, spesielt folk jeg kan møte. Venner over nett funker det og.
   Kontakt meg på snap; ugla8

  243. Kjempe fint initiativ Sophie Elise.💜
   Super nervøs for å dele dette, men hopper i det.😊
   Jeg er 26år og bor i Lillestrøm området. Bor sammen med mannen min og sønnen vår på 1,5år
   Har hatt nære venner fra barneskolen, men vi har vokst fra hverandre og gått forskjellige veier. Merker det spesielt etter at jeg fikk barn.
   For tiden går jeg hjemme med sønnen min. Noe som kan bli litt ensomt til tider, da jeg ikke har så mange andre voksne å møte eller prate med.
   Jeg er en kreativ person. Elsker å hekle, strike og lage ting.
   Instagram: susanneakan

  244. Så nydelig innlegg. Jeg har egentlig aldri hatt så mange venner og ikke vært så komfertabel i store folkemengder. Sliter med angst, men det går bedre enn før. Jeg er 25 år og bor i modum. Jeg liker cosplay, naturen, sminke, photoshoots og mye mer.
   Insta: cleo_kaoh
   Snapchat: patcat92
   Blogg: cathrineruth.blogg.no

  245. Dette er vel verdt et forsøk! 🙂
   Jeg er 27 år gammel og bor i Oslo. Jeg vil ikke si jeg er ensom, men føler et sterkt behov for å få venner som er mer lik meg. Dyr og miljø betyr alt. Jeg er vegetarianer som prøver på å bli veganer. Jeg vil vie hele mitt liv til dyrene og miljøet. Jeg er veldig spirituell.. her snakker vi yoga og hele den pakka der. Jeg leser denne bloggen fordi jeg kjenner meg så igjen i Sophie.. Noen dager føler jeg meg som den eneste i verden som bryr seg så mye.. Alt det vonde som skjer i verden gjør meg så inderlig vondt..og jeg skulle ønske jeg hadde noen som kunne forstå dette. VIRKELIG forstå.. Jeg lengter sånn etter en slik venn:) Vi kunne løftet hverandre opp og hjulpet hverandres utvikling. Nå føler jeg at jeg stagnerer veldig fort og blir avbrutt hele tiden. Jeg er vel ikke så sterk i meg selv ennå, rett og slett. Plutselig bingewatcher jeg KUWTK og bruker en hel måned på å komme til meg selv igjen, haha. Nei ass.. Dette ble altfor langt.. Har tydeligvis et stort behov for dette:))

  246. Hei!
   Jeg er ei jente på 20 år, (21 år i juli) bor utafor Trondheim altså Stjørdal. Der bor jeg sammens med kjæresten/forloveden min. Jeg har gode og greie venner, men siden jeg og samboeren flytta fra den plassen vi kommer fra og til Stjørdal. Så er det ikke så mange vi kjenner her. Så egentlig så er både jeg og han ute etter litt venner å være med eller snakke med over nett! 🙂
   Add meg på Snapchat: iingalilla
   eller følg meg på Instagram: @ingalillmikalsen

  247. For ett fantastisk innlegg 💕Pleier som regel ikke kommentere på blogg og dette er veldig utav komfortsonen min.Jeg er en jente på 21 snart 22 år som ikke har så mangen venner. Søker noen i sandnes/stavanger området og snakke med evt treffe. Ganske sjenert av meg først men det går fort over. Liker og se film,gå på cafe,spise mat og snakke om alt mellom himmel og jord.Jeg ser på meg selv som en veldig morsom person, som stiller opp for vennene mine.
   🦄 snapchaten min er ingvildsirevag.

  248. Hei! Jeg heter Rebecca og er 22 år gammel. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men har flyttet til Sandefjord for kjærleiken. Haha. Jeg har jo flere venner hjemme i Drammen, men med en time å kjøre så er de ikke her så ofte. Jeg har også et par venner her, men vil veldig gjerne ha fler! Det er viktig for meg å ha et eget nettverk utenfor kjæresten min sine venner. Derfor er jeg veldig åpen for å møte noen nye venninner, hvis noen føler for det!
   Litt ekstra info hvis du føler du trenger det:
   – jeg er student, men snart ferdig utdannet som lærer
   – jeg elsker alt jentete, og er din typiske jente-jente
   – jeg jobber på en barneskole
   – jeg er et sykt sosialt menneske, som gir masse av meg selv
   – jeg elsker alt som er «lættis»

  249. Heloo✨
   Jeg er en 21 år gammel jente som bor i Oslo (1996) og studere økonomi på BI. Har en vennegjeng her og endel venninner siden jeg har bodd i Oslo hele livet, men vil gjerne ha fler da jeg elsker å bli kjent med nye mennesker! 💋
   ig: idamariies

  250. Heter Sofia, bor i Sverige, født og oppvokst i Oslo, men ingen problem med å ta meg til Askim, Ørje eller Oslo. Har absolutt ingen venner. Har hatt det slik helt siden jeg gikk ut av skolen. Er 27 år gammel. Kunne tenke meg en å snakke med på Facebook, kanskje møtes i Oslo, gå på kino, ta en kaffe eller noe annet i den veien.
   Jentekveldrr hadde også vært morsomt.
   Mail: [email protected]

  251. Heii!
   Jeg er en jente på 20 år, fyller 21 år rundt sommertider og bor i Fredrikstad med min samboer og hund. Jeg har aldri hatt så veldig mange venner, da jeg var ett lett offer å mobbe på barneskolen – ungdomsskolen. Etter det så traff jeg helt feil folk, som resulterte i mange dumme valg – som jeg har kommet meg vekk fra. Jeg sliter med sosial angst, men den er mye bedre etter mye jobbing med meg selv💪🏻 Håper noen vil ta kontakt.
   Snap: Maaritas
   Insta: maritasyverseen

  252. Så utrolig fint innlegg!
   Litt kort om meg:
   – Jobber som assistent på ungdomsskole
   – Jobber også på parfymeri og gjort det siden jeg var 13/15
   – Sliter mye med sosial angst…
   – Flytta hjemmefra når jeg var 15 år, og har nå egen hybelleilighet i Bærum/Oslo
   Etter jeg flytta mistet jeg kontakten med mange av mine venner i Tromsø, og sliter med å finne riktige venner her. Ender opp mer å ikke være med folk da. Ønsker å bli kjent med nye mennesker som liker å oppleve nye ting eller bare henge sammen. Jeg liker godt å ligge å snakke med noen i timesvis om alt mellom himmel og jord.
   Legg meg gjerne til på snapchat: margreth3s eller send meg melding på instagram: margrethesorens

  253. Hei Sophie Elise💖
   Så søtt skrevet av deg!😊
   Vet hvordan du har det, har noen få gode venner, men gode venner skal man lete lenge etter, og til og med når man har kjent folk man “trodde” var sine venner kan det vise seg at de ikke var de man utga seg for å være. Det er så mange som bare vil være venner med deg pga penger, status eller andre ting. Har blitt skuffet så mange ganger at jeg snart gir opp og bare heller holder fast på de jeg har;p Er en 26 år gammel jente som bor i Oslo, liker å være med venninner, (de 2 gode jeg har, men har liksom bare 1 jeg stoler 100% på så skulle gjerne hatt en til😉), ta et glass vin, spise god mat, er veldig into sminke og sånne ting da😊 Har gått masse sminkekurs og sånn så synes det er veldig gøy med jentekvelder hvor man bare kan kose seg sammen oss jenter og sminke oss og prate om alt fra gutter til makeup, generelt det vi jenter snakker om😊😚 Håper virkelig du finner en god venninne Sophie som er der for deg genuint. For det fortjener du😊 Kontakt meg gjerne på Snap/mail om noen vil slå av en prat eller bli litt bedre kjent. Snap:natalie6666669 Klem Natalie

  254. Hei hei hallooo, jeg er ei jente fra Trondheim som heter stine og er 19 år gammel. Jeg bor i trondheim og trives i byen min. Nå for tiden har jeg et friår som inneholder alt annet enn skole relaterte ting, og det er mega digg. Jeg jobber noen ganger i uken, men når jeg ikke jobber så kan det bli litt kjedelig i lengden, derfor hadde det vært nice med nye venner!
   Jeg er interssert i trening, mote, mat og sminke.
   Jeg kan nås på mail: [email protected]

  255. Hei, dame på 31 her 😁
   Utrolig flott innlegg Sophie Elise. Kjente meg enormt igjen i det du sier om følelsen man har etter en jentekveld. Jeg ble gravid når jeg var 24 og flyttet på landet. Etter det ble det vanskelig å holde kontakten, men har fremdeles noen som er med og de er mitt alt 😁 gode venner er vanskelig å finne. Jeg har nå store gutter og mer fritid, og ønsker å være mer sosial, men nå er mine bestiser småbarnsmødre og opptatte. Er det noen der ute i Trondheims området, bor selv i Åsen som trenger en venn ta kontant 😁 Sophie Elise er også her for deg, er en super lytter 😁🖖

  256. Hei! Jeg er en jente på 25 år som bor på en liten plass i Oppland. Har ikke så veeldig mange venner utenom kjæresten min, og trenger virkelig en jentevenn som jeg kan snakke med. Er også veldig glad i å trene så hadde vært fint å ha en venninne å dele den interessen med.
   helloangel—@hotmail.com
   (Iddah1012 – insta
   Idaaen636 Snap !

  257. Jeg blei så glad når jeg så dette innlegget 😍 skulle virkelig ønske det fantes tinder for jenter! Haha. Er såååå utrolig mange som er der ute inkl. Meg selv. Som sitter mye alene eller maser høl i huet på typa 😂
   Jeg er en 21 år gammel jente, straks 22. (1996). Bosatt i sandefjord med kjæresten. Jeg har flyttet mye opp igjennom, og det legges godt merke til når det gjelder venniner. Girls night er noe jeg setter så pris på! Å fått flere venniner hadde vært så koselig.😁😁
   Jeg er elendig på mail, men dere finner meg på facebook: Nina Aaslie Andersen!
   Si hei!

  258. Så flott innlegg! ☺️
   Jeg er 26 år, utdannet førskolelærer og har bodd i Oslo i snart 3 år. Har ikke blitt kjent med noen i Oslo og kunne ønske jeg hadde venninner som jeg kunne treffe etter jobb og i helger 👌🏻 Har to venninne som bor i Kristiansand og i Chicago, men ser de svært sjeldent. Har slitt med angst og depresjon de siste årene, og det ville ha vært så moro å hatt noen venner her i Oslo 😁
   Interesser: mote, sport, reise, fjellturer, kaffebesøk og oppleve nye ting.✨
   E-post: [email protected]
   Insta: @sfinseth
   Kjempe flott initiativ Sophie Elise❤️

  259. Hei! Jeg er en jente på 21 år. Bor ikke så langt fra oslo. Over de siste årene har jeg mistet alle vennene mine på grunn av sykdommen min. Jeg hadde en utrolig stor vennekrets, men etter jeg begynte å prioritere helsen min over festing mistet jeg så og si alle, og etter jeg måtte slutte på vgs ble det verre. Jeg kuttet også kontakten med mange siden de ikke forsto eller respekterte at jeg var syk. Andre venner har jeg bare mistet kontakt med over tid. Jeg er egentlig en veldig utadvent og spontan person, men nå føler jeg meg bare ensom. Jeg har bursdag snart, og jeg gruer meg utrolig mye til dette. Grunnen er at dette blir mitt første år hvor jeg ikke har en eneste venn. Det hadde vært så fint å kunne snakket med noen om hva som helst. Jeg savner det så mye! Mailen min er: [email protected] 🙂

  260. Hei. For en fantastisk tanke!
   Jeg er en jente på 24 år. Jeg flyttet til Oslo i sommer, og har svært få venner i byen. Jeg bor sammen med min kjæreste på CarlBerner. Anser meg selv som veldig sosial og utadvendt, og savner sårt venninner å ha jentekvelder med! Er sikker på at våre jentekvelder hadde vært episke!
   Hører fra deg! Love

  261. Hei,
   Jeg er en jente på 23 år, som bor i Oslo med kjæresten. Har et barn på snart 2 år, og jeg vil gjerne få flere venner med barn. De vennene jeg har i dag, har ikke barn – så det er ikke SÅ gøy å møtes på lekeland kanskje haha.
   Ta gjerne kontakt på: [email protected]

  262. Hei! 🌸 Jeg er ei jente på 21 år (fyller 22 i juli) Jeg kommer fra Trondheim. Jeg har alltid ønsket meg nye venner, men synes det er vanskelig å ta iniativ og bli kjent med nye. Jeg kan være veldig sjenert i starten men det går seg som regel til etterhvert. Jeg ønsker meg en/flere venner jeg kan snakke om alt med, åpne meg til og ha det gøy med. Jeg sliter med sosial angst, men har blitt mye bedre og har funnet metoder til hvordan jeg klarer å håndtere den bedre. Så har brukt og vært mye inne og det har også vært en grunn til at jeg ikke har møtt nye mennesker, jeg kan bruke litt ekstra tid på ting som egentlig kan være veldig enkelt men at jeg må føle meg trygg… Synes dette her virker veldig skummelt, men prøver uansett.
   Jeg kan kontaktes på instagram; siljestamnes 🌸

  263. Heisann. Jeg er en jente på 25 år, bor i Sandefjord. Kommer fra Skjetten(rett ved olavsgård) har kanskje ikke levd noe A4 liv , noe som gjør meg til den jeg er i dag. Måtte kutte ut så og si alle “vennene” jeg hadde. I dag sitter jeg med en nydelig sønn på snart 2 år, samboer og leilighet. Jeg har startet på voksenopplæring, hvor jeg fullfører 3 år med allmenfag på 1 år. Ellers så har jeg en stor kjærlighet for trening, sminke og hår. Sende deg forresten en melding på Instagram om real housewifes, hehe 🙂 jeg synes du virker som en jente som er ganske lik meg selv. Klem Marie

  264. Hei, jeg er ei jente på 19år(snart 20) som bor i Hamar. Er lærlig som helsefagarbeider og har igjen få måneder før fagprøva. Jobber turnus, så uka går jo mye på jobbing. Har samboer og trivsel godt med selvskap mye av tiden, hater å være alene, men må jo være det innimellom også!
   Jeg har en del venner, men bare noen få som jeg er veldig nærme. Hun jeg var nærmest har flyttet til Trondheim med samboeren og studerer der, så er begrenset på hva vi får sett hverandre!
   Er helt rart for meg å skal skrive dette, men håper på å finne noen jentevenner som får meg til å le og som kan holde meg med selvskap og lytte når det trengs<3
   Mail: [email protected]
   Ig: katrinestenbakken

  265. Hei!
   Jeg heter Marie og flyttet til Bodø for 1,5 år siden for å studere. Fikk venner og kjæreste, men viste seg at vennene mine har andre interesser enn meg som å drikke alkohol og dra ut i helgene. Jeg trives bedre med en god film og turer i fjellet.
   Føler meg ofte litt alene og ensom nå som alle vennene mine er igjen i Oslo der jeg er fra. Derfor trenger jeg nye venner og bekjente som ønsker kontakt med andre i Bodø.
   Instagram: marieeeantonette
   Mail: [email protected]
   Tusen takk Sophie Elise som lager sånne innlegg der vi som ønsker kan kommentere og møte nye mennesker.

  266. Sophie Elise dette er et veldig bra innlegg, du virker som ei bra jente. Du skriver veldig bra og jeg kjenner meg ofte igjen under du skriver. Fortsett det gode arbeidet 😄
   Jeg er 26 år og bor i ullensaker. Jeg liker å være sosial, gå på kino,bowling, biljard, kose seg hjemme med god mat og vin, reise, trene osv. Du kan finne meg på insta: june_martinsen eller Mail: [email protected]

  267. Hei.Jeg er ei 19(snart 20) år gammel jente. Er opprinnelig fra Sola, men flytta opp til Tromsø i sommer for å studere på universitetet. Studerer bioteknologi. Bor sammen med kjæresten min. Kjenner veldig få personer her oppe så hadde vært fint med et større nettverk. På fritiden så trener jeg , går turer , shopper og interesserer meg mye for sminke. Bare å kontakte meg om du trenger noen å snakke med og. Jeg kan nås på Snapchat:martine.98🌼🌼

  268. Jente på 24år, blir 25 i år 🙂
   Opplevd ganske mye.
   Er veldig glad i gaming.
   Er en veldig åpen person, men litt for mange kommentarer her, til at jeg tør det..🙈
   Hvis du vil snakke, snappe eller game så legg meg til da vel 🙂
   Instagram: marthemille
   Snap: marthemillie

  269. Du er så god, Sophie! Supert initiativ!
   Jeg heter Tuva, er 23 år gammel og bor sentralt i Oslo med samboeren min. Jobber for øyeblikket litt som flyvertinne og litt på treningssenter. Har noen fantastiske venninner jeg setter veldig stor pris på, men ofte har jeg fri når alle andre er på jobb/skole, og omvendt, så jeg kunne gjerne tenkt meg å bli kjent med flere❤ Har hele livet følt meg litt ensom og utenfor, uten å egentlig skjønne helt hvorfor. Styrketrening har blitt min terapi i hverdagen, og jeg elsker det! Synes det er kjempegøy å bli kjent med nye mennesker, for om så å snakke om alt mellom himmel og jord, dra på kino, spise god mat eller reise! Hadde vært såå gøy med en treningspartner også!!
   Det er bare å ta kontakt om du føler for det❤
   Send meg en DM på Instagram @ tuvaheydari

  270. Hei, jeg er en 18 år gammel jente fra Bergen (99). Jeg går siste året på vgs, og gruer meg til neste år når alle går litt hver sin vei! Jeg har min vennegjeng, men kan uansett (som så mange andre) føle meg ensom. Derfor er det bare kjekt å møte nye mennesker 😉
   Jeg er en utadvendt, åpen og hyggelig jente, så det er bare å ta kontakt for en liten prat – som kanskje kan bli til et fint vennskap? Klikker det ikke, er det helt greit det også ✨
   Ta kontakt på snap: miriamleiff

  271. Herlighet, så god du er Sophie!!
   Jeg har noen gode venner, men elsker å bli kjent med nye!! Jeg tar godt i mot alle og er veldig lett å bli kjent med. Er 95?er og bor i Askim i Østfold! instagramen min er siljeekristin, om noen vil ta kontakt 🙂

  272. Du har ett utrolig godt hjerte Sophie <3 du er så god mot alle, håper du finner masse gode venninner
   - 18 år

  273. Hei 🙂
   Jeg blir imponert av at alle er så åpne og modige, og vil gjerne gjøre et forsøk selv.
   Jeg heter Anja, er 24 år, bor i Oslo med kjæresten min, og er student på mitt siste år (lektor ved UiO).
   Jeg elsker jentekvelder, er glad i vin, prøver å få trent et par ganger i uka, liker å dra ut og danse, se filmer/serier, dra på café, mm. Jeg ser på meg selv som en ganske utadvendt person, men liker også alenetid. Jeg vil si jeg har noen gode venner, og har aldri vært den jenta med en stor jente/vennegjeng, som egentlig alltid har vært litt sårt. Jeg er veldig glad i og setter pris på de vennene jeg har, men man kan aldri få nok venner. Det er også lett å bli på påvirket av sosiale medier. Jeg har også noen venner som det siste året har flyttet til hjemstedene sine, som har gjort at vennekretsen, spesielt på studiet har minsket litt.
   Jeg skal nå selv ta kontakt med noen ovenfor, og dersom du trenger en ny venn å ta en kaffe med, gå tur, eller ta er glass vin med, blir jeg kjempeglad om du vil ta kontakt!
   Legg meg til på snap (Anjabanana), eller send meg en melding på insta (anjaisaksen).
   Og Sophie, så fantastisk du er som gir leserne dine muligheten til å skape nye vennskap, fy søren!

  274. Hei!
   Jeg heter Mina og er 22 år. Jeg bor i Bergen, men skal flytte til Harstad sommeren 2018. I Harstad kjenner jeg bare kjærestens familie og venner, og er derfor redd jeg kommer til å bli litt ensom der oppe. Ønsker derfor å komme i kontakt med jenter som bor eller har tilknytning til Harstad:-)
   [email protected]

  275. Hei! 🙂
   Først vil eg sei eg har fulgt med bloggen din lenge, og e so imponert over det du har fått til, står for og du e heilt rå!
   Fortelle litt om meg sjøl, eg e ei jente på 23(blir 24 i des) som bur i Ålesund, e opprinnelig frå ei lita bygd sogn og fjordane :p
   Bur med min fantastiske sambuar, ei pusejente på 8 måna og ein vofse gut på 5,5 år 🙂 har utdanning i søm, men var ikkje so lett å få jobb innen det, så har jobba med litt forskjellig, for øyeblikket jobba eg på eit gatekjøkken( på leit etter ny jobb!)
   Har alltid vore ei sosial jente når eg gjekk skule, men etter eg var ferdig med det, så har eg hatt store vanska med å bli kjent med folk. Folk som har blitt kjent med meg, seie eg e lett å prate med. Kanskje det e fordi eg lika godt å prate om alt! Lika godt å lytte til andre, for det e ofte det dei treng mest, noken som lytta og ikkje noken som dømma (veit dette sjøl av egen erfaring). Elska å glede og hjelpe andre, vere ein støttespillar for vennane mine og ikkje motvind i oppøve bakke!
   Mine interesser e so mange, men e vel mest ei “gutte”jente. Lika godt bil og kunne tenkt meg å jobbe med det, og blir fort ein av gutta, men kunne tenkt med noken venninde til!
   Viss det e noke meir noken vil vite om meg, eller vil bare prate med meg og kanskje bli kjent med meg, e det bare å ta kontakt på insta :
   lykketrollet13 🙂 ❤
   ops! Instagramen min kan vere litt dyre spam!😅

  276. Hei!
   Stå på Sophie Elise, du er deg selv. Jeg har virkelig sansen for deg 🙂
   Jeg er ei jente på snart 32 år. Føler meg til tider ensom da jeg ikke har nære venner. Jeg liker å trene, være med familien min, liker åpenhet og ærlighet. Elsker musikk og er intrissert i det alternative (tror ikke på alt da).
   Kansje jeg er så heldig å bli kjent med noen som man kan snakke med om alt og få et nytt vennskap:)
   [email protected]

  277. Hei alle søte mennesker!
   For et herlig initiativ dette er! Jeg og min kjære venninne, Cathrine, er to artige kvinner på 23 (snart 24) år og bor i Oslo. Vi ser på oss selv som over gjennomsnittet åpne, og har lenge hatt en tanke om at vi vil danne oss en jentegjeng. Dere vet, et crew som man kalle inn til gleder og kriser. Men det er jo dessverre ikke slik i Norge at vi bare kan plukke med oss folk fra gata eller “sjekke” opp folk når man er utenfor døra, høhø.
   Vi er to morsomme damer (synes vi selv), som er i studier og jobb, henholdsvis er undertegnede på femte året av en lektorutdanning, mens Cathrine er i jobb etter ferdig utdannelse innen ledelse.
   Har du lyst til å henge med oss? Send meg en mail da vel!
   [email protected]

  278. Hei.
   Jeg heter hannah er 22 år. Flytta til Trondheim for en stund siden prg av ett brudd og tenkte jeg bare ville komme meg langt vekk å starte litt på nytt. Møtte en fin fyr som jeg nå bor sammen med. Fortiden kjenner jeg ingen i Trondheim og vet ikke helt hvordan jeg skal bli kjent med noen da jeg ikke studerer. Jeg er en veldig sosial, morsom og snill person som rett å slett har en del bagasje å drasse på. Ser etter noen jeg kan ha det Morro med, dra på café, kino, vinkvelder osv .
   Ta gjerne kontakt 😊
   [email protected]

  279. Hei Sophie Elise og alle dere sinnsykt fine folk som skriver kommentarer her.
   Takk for at du satt i gang noe virkelig fint i dette kommentarfeltet, Sophie. For en utrolig fin tanke! Jeg har allerede mailet mange av de som har kommentert her. Har gjennom de siste årene erfart utrolig mange fine vennskap, og dessverre også noen fine folk som jeg ikke fikk til et fint vennskap med.
   Jeg flyttet til Oslo i august 2017 hovedsakelig for å studere. For tiden studerer jeg, og jobber på et treningssenter ved siden av studiene. Selv om jeg har mange fine venninner her i Oslo, har jeg alltid lyst til å bli kjent med andre, og jeg elsker mennesker med dybde. Jeg kommer selv fra et lite sted på Vestlandet, og synes det er veldig forfriskende (?) med mennesker fra et annet sted som stiller spørsmål ved påstandene jeg kommer med. Jeg synes vel generelt at nye mennesker hjelper meg til å bli et bedre menneske. Herregud, dette er så utrolig vanskelig å forklare. MEN, jeg elsker poesi, fysisk aktivitet (i all form; trening, turer, eller turning i sofaen), musikk og mennesker. Om du vil prate med meg, møte meg, eller bare er nysgjerrig, hit me up på [email protected] .
   Og igjen, hvor fantastisk initiativ fra deg, Sophie! Hvorfor bruker ikke flere makten sin på denne måten?

  280. Hei!
   Utrolig bra av deg å lage dette innlegget Sophie!
   Jeg er ei jente på 19 år (fyller 20 i juli), jeg er bosatt litt utenfor Trondheim på en plass som heter Stjørdal. På fritiden er jeg glad i å holde på med sminke, hår og mote. Jeg er på utkikk etter nye venner, trenger ikke å være i nærheten. Er bare en flytur unna andre steder i landet 🙂 Vært veldig fint med flere venner, så ta gjerne kontakt 🙂
   Insta: lenaabakken
   snap: lenamkiiran

  281. For et supert tiltak Sophie! Dette er vell noe mamge trenger, du er en hverdagshelt! 🙌
   Jeg er ei jente med navn Lise og jeg bor i Trondheim. Siste 3 årene har jeg stått uten venner fordi jeg har gått gjennom mye som skar meg ut fra det sosiale livet. Men jeg er veldig klar får å komme tilbake til det. Min hobby er streaming hos twitch, altså gaming. Men jeg har på siden stor interesse får sminke, mote of velvære.. så lenge pengene strekker til! Kan ikke si jeg har normal income akkurat nå hehe, lett får å føle seg trash. Jeg liker turer både i sentrum og skog, shoppingrunder, jentekvelder, kino og er åpen får mye egentlig. Er oppvokst i skog og mark og med 15 forskjellige dyrearter så er en stor dyrevenn! 😀 Har vært så lenge uten det sosiale jeg vet egentlig ikke hvordan det foregår så er litt nervøs, beklager det hehe! Håper noen tar kontakt 🙂 så skal jeg ta turen innom kommentarene å se litt selv og får man kan ikke bare sitte å vente har jeg funnet ut! 🙂
   Snap: lise.lindblom
   Insta: liselindblom
   Mail: [email protected]

  282. Hei!
   For et supert intitiativ! Du er herlig Sophie 🙂
   Jeg er 25 år og bor i Oslo sammen med hunden min. Det går en del tid tid til jobb og hund, men føler meg til tider ensom da jentegjengen har sklidd fra hverandre opp igjennom årene. Jeg har kjæreste, men savner å ha noen venninner å snakke med, ha jentekveld, gå ut å spise med/dra på café ovs 🙂 Jeg elsker å gå tur med hunden min, han er en liten blandingshund, og det er alltid koselig å gå tur med venninner.
   [email protected]

  283. Så kult å lese gjennom her. Og bra intiativ av både deg og alle som skriver her!
   Heter Hedda, er 20 år gammel og flyttet til Oslo for 1,5 år siden med kjæresten min. Jeg studerer fulltid og jobber litt ved siden av. Jeg har flere gode venninner fra før, men synes det er gøy å møte nye mennesker, og savner kanskje noen venninner som vil møtes og finne på ting litt utenom fest noen ganger også (kan være hva som helst! Shopping, mat, tur, trening, fråtse godteri til en film..) Men, jeg kan også være med på en god fest i blant!😁 Bare å sende meg DM på insta, så kan vi snakkes mer der!
   @hedab

  284. Heisann. Kjempe fint tiltak. Hatt flere tanker om at jeg skulle ønske jeg hadde flere å være med på fritiden.
   Jente 26 bor i Oslo. Har bra med venner, men er en person som liker å være i overkant sosial og vennene mine er ofte opptatt med kjærestene sine eller jobb. Føler det blir for mye alenetid. Jobber fulltid, trener og sitter på sofaen. Sånn er hverdagen somregel. Liker og oppleve å gjøre nye ting, syns Oslo har mye å by på. Ellers.. friluftsliv, vinkvelder, reise, maling, festivaler, prøver lære meg å stå på alpint og langrenn hvis du vil veilede? .. altså jeg liker masse. Bare bli kjent med meg så finner vi sikkert kjemien 🤗
   Insta: ronjom

  285. Hei!
   Litt utenfor min komfortsone å skrive om dette, men jeg hopper i det som så mange andre tøffe jenter og gutter har gjort før meg her!
   Jeg heter da Maria og er ei jente på 18år som fyller 19 i mars (99.)
   Jeg ble adoptert fra India når jeg var fire mnd og bor nå fortiden i nærheten av Hamar i Hedmark med mammaen min, har tidligere bodd i Oppland(Toten),men flytter mest sannsynlig nærmere Elverum fra høsten av da jeg skal flytte sammen med kjæresten som skal studere i Elverum/Rena.
   Jeg sliter og har slitt gjennom flere år med angst og depresjon, blant annet grunnet mobbing på både barneskolen og ungdomsskolen.
   Derfor går jeg ikke på skole og studerer ingenting for øyeblikket, og blir da mye alene, men drømmen er en gang å bli helsefagarbeider da jeg trives innmari godt med andre mennesker.
   Jeg føler meg utrolig ensom og har dessverre veldig få venner og noen å snakke med.
   Jeg håper veldig på å finne en venn som jeg kan gjøre alt mulig med.
   Om det så er å dra på nye eventyr, dra på byen, shoppe, ta ett glass vin eller bare sitte i sofaen å spise snop med en bra film og snakke.
   Jeg er en utadvendt person som er veldig lett å bli kjent med og er selv veldig glad i å møte nye mennesker.
   På fritiden liker jeg veldig godt å høre på musikk, drive med sminke, ta bilder og lage mat.
   Føles veldig rart å skulle legge ut dette, men jeg håper det er noen som vil ta kontakt å bli bedre kjent, kanskje man er så heldig at man finner sin nye bestevenn.
   Syntes det er så utrolig bra gjort av deg å legge ut ett slikt innlegg som er til hjelp for mange,Sophie Elise! Jeg kunne tenkte meg å bli bedre kjent med deg!
   Om noen vil ta kontakt send meg en mail på [email protected] eller send meg en melding på facebook.

  286. Hei!
   For ett fantastisk initiativ, Sophie Elise!
   Jeg er ei 22 år gammel jente som er bosatt nær Oslo. Jeg er glad i å reise, trene, lage mat, sminke, gå fjellturer & lese bøker. Jeg har for det meste bare studievenninner og vi møtes omtrent aldri på fritiden. Jeg savner så sårt å ha ei venninne jeg kan snakke med alt om og som jeg kan finne på ting med.
   Det hadde vært så gøy! Jeg kan nåes på Mail: [email protected]
   Håper å høre fra deg😃

  287. Hei!
   Litt utenfor min komfortsone å skrive om dette, men jeg hopper i det som så mange andre tøffe jenter og gutter har gjort før meg her!
   Jeg heter da Maria og er ei jente på 18år som fyller 19 i mars (99.)
   Jeg ble adoptert fra India når jeg var fire mnd og bor nå fortiden i
   nærheten av Hamar i Hedmark, med
   mammaen min, har tidligere bodd i Oppland(Toten),men flytter mest sannsynlig nærmere Elverum fra høsten av da jeg skal flytte sammen med kjæresten som skal studere i Elverum/Rena.
   Jeg sliter og har slitt gjennom flere år med angst og depresjon, blant annet grunnet mobbing på både barneskolen og ungdomsskolen.
   Derfor går jeg ikke på skole og studerer ingenting for øyeblikket, og blir da mye alene, men drømmen er en gang å bli helsefagarbeider da jeg trives innmari godt med andre mennesker.
   Jeg føler meg utrolig ensom og har dessverre veldig få venner og noen å snakke med.
   Jeg håper veldig på å finne en venn som jeg kan gjøre alt mulig med.
   Om det så er å dra på nye eventyr, dra på byen, shoppe, ta ett glass vin eller bare sitte i sofaen å spise snop med en bra film og snakke.
   Jeg er en utadvendt person som er veldig lett å bli kjent med og er selv veldig glad i å møte nye mennesker.
   På fritiden liker jeg veldig godt å høre på musikk, drive med sminke, ta bilder og lage mat.
   Føles veldig rart å skulle legge ut dette, men jeg håper det er noen som vil ta kontakt å bli bedre kjent, kanskje man er så heldig at man finner sin nye bestevenn.
   Syntes det er så utrolig bra gjort av deg å legge ut ett slikt innlegg som er til hjelp for mange,Sophie Elise! Jeg kunne tenkte meg å bli bedre kjent med deg!
   Om noen vil ta kontakt send meg en mail på [email protected] eller send meg en melding på facebook.

  288. Hei🤗
   Mitt navn er Celine, jeg er 22 år og kommer fra Akershus/Skedsmo.
   Jeg har to deltidsjobber, begge i butikk så mye av dagene og helgene mine går til det, ellers prøver jeg å være aktiv med trening.
   Jeg har venner, men ingen jeg føler meg spesielt nær og det er noe jeg merker at jeg savner. Ikke at det er hovedpoenget, men alltid hyggelig å treffe nye mennesker 🙂
   Ettersom jeg jobber helger blir jeg ofte sittende hjemme når vakten er ferdig, og er da det hadde vært hyggelig å gjort andre ting.
   Jeg har ingen favoritt hobby, men trives med det meste.
   Insta/celineegriffiths.

  289. Jeg er en gutt på 23 år som bor i Horten. Jeg har alltid hatt lyst til å bli bedre kjent med deg, har også fulgt bloggen din ganske lenge.
   Liker og ha noen å snakke med, gå ut og spise, kino osv. Og jeg er kjent for å stille opp for mine venner i tykt og tynt, og følger de til helvete og tilbake igjen om det trengs.
   Håper og høre fra deg, kjærlig hilsen Helge Fjærvik

  290. Hei!
   Fint initiativ, Sophie Elise. Jeg er også ei av de som kjenner seg igjen i fenomenet “sklidd ut av gjengen”, da alle mine venniner er småbarnsforeldre og ikke har tid til hyggelige sammenkomster oftere enn 1 gang i måneden.
   Jeg er 28 år, bor i Oslo sammen med kjæresten min, er utdannet statsviter med spesialisering i billaterale avtaler og atomvåpenets påvirkning på internasjonale relasjoner. Er i fast jobb. Flerspråklig (kommer opprinnelig fra Russland, men har vokst opp i Norge). Jeg er glad i film, dansing, vin, kaffe og matlaging. Elsker å trene og spise sunt. Thaimat er min passion. Håper på noen hyggelige meldinger i innboksen min: [email protected]

  291. Hei alle!
   Først og fremst, for et utrolig bra initiativ!
   Jeg er en jente på 27 år som nettop har flyttet til Askim fra Vestlandet. Jeg kjenner så og si ingen her og jeg merker fort at jeg føler meg ensom.
   Jeg er bipolar, noe som har gjort det vanskelig for meg å få meg venner. Om det er noen her som kunne tenke seg å bli kjent med meg så ikke nøl med å ta kontakt!
   Jeg liker musikk, gode samtaler over noen glass vin, se filmer og serier, være aktiv i lag med noen og en hel del til.
   Jeg er å finne både på insta og Facebook under navnet Vikki Holm❤️

  292. Jeg er en jente på 21 år, som nylig har flyttet til Porsgrunn pga jobb, dette er noe som som foregår på dagtid som resulterer til at jeg får mye fritid ellers. Som person er jeg imøtekommende, positiv, en god lytter, kjent for å snakke rett fra levra og altfor glad i nye eventyr, hehe😉 Trening og reising er også noe jeg elsker og brenner for! Sånn som det er den dag idag kan det absolutt vært hyggelig å blitt kjent med noen mennesker og få nye venner.
   Ellers har jeg en stor interesse for å bli psykolog å har jobbet i helsevesenet så lenge jeg kan huske.
   Jeg setter stor pris på dere som ønsker å komme i kontakt med meg, send meg gjerne en mail på [email protected] eller kontakt meg i meldingsboksen på Instagram (Faridaaj)

  293. Hei! Jeg er 20år gammel jente som bor i Arendal. Jeg har aldri hatt problemer med å være sosial men jeg klarer ikke å finne folk som tenker på den samme måtte som meg, går gjennom samme ting og jeg klarer ikke å snakke om ting jeg går gjennom med hvem som helst. Jeg tror det er mange der ute som klarer ikke å bare snakke om ting, si ifra at man har det dårlig. Men vi kan snakke om alt og ingenting, vi kan snakke om klær, sminke, vær og angst, depresjon og verdens problemer.
   Dere finner meg på insta: aisteav

  294. Hei!
   Jeg er ei jente på 26 år, jeg er utdannet helsefagarbeider og er sykepleierstudent 🙂
   Jeg savner p ha venner jeg kan treffe etter jobb, før jobb og i helger. Bare gå på café, finne på morsomme ting, noen man kan være seg selv rundt. Jeg har en kompis!
   Jeg Strikker, leser litt, er hockey frelst, elsker vintersport (se på), frivillig arbeid er meg midt i blinken 🙂
   Ta kontakt om du har lyst på:
   Insta: adortis
   Ha en fin dag! 🌸

  295. Hei Sophie!
   Tror mange kjenner seg godt igjen i det du skriver. Det gjør hvertfall jeg. Etter jeg sluttet på videregående og begynte å jobbe for fullt i steden- merket jeg hvor få venner jeg faktisk hadde. Nå- to år etter videregående har jeg 3 venner som jeg føler er mine nærmeste(eneste) venner. Vi har alle ulik hverdag og bor på forskjellige steder. Jeg har nå flyttet nærmere bergen pga jobb. Nå som jeg ikke går på skole så merker jeg hvor vanskelig det faktisk er å bare «få» flere venner, slik som man fikk på skolen.
   Jeg har faktisk vurdert å begynne å studere fordi det er så mye enklere å få venner igjennom skolen, enn når du jobber.
   Synes det er en fin ting det du gjør her, og det har jo drøsset inn kommentarer- så det er godt å vite at man ikke er alene, selv om det er litt fælt at det er så mange som føler seg ensom.
   Klem💗

  296. Hei!
   Jeg er ei jente på 19 som fyller 20 i oktober. Jeg er fra Porsgrunn, men flyttet til Bergen for et halvt år siden pga. studier. Jeg studerer nå bachelor i Pedagogikk. Jeg er en veldig blid og positiv jente, og elsker å bli kjent med nye folk! Jeg er lett å komme i kontakt med, og lett å prate med. Jeg har en liten vennegjeng som jeg setter pris på, men er alltid åpen for nye mennesker. Jeg har litt bagasje fra fortiden, noe som gjør at jeg er flink til å lytte og gi råd.
   Jeg liker å feste av og til, men jeg foretrekker en vinkveld, spillkveld ol. Jeg er veldig eventyrlysten og har mange plasser jeg vil dra – kanskje noen vil dra med? 🙂
   Føler meg ensom selv om jeg har en liten vennegjeng. Etter at jeg flyttet har jeg savnet å ha nære venner som man kan snakke med og kose seg med uten å måtte anstrenge seg. Liker best folk som kan være seg selv på gode og vonde dager, og som ikke putter opp fasader når dem er rundt meg. Det er greit å være lei seg, og det er greit å være glad. Alle har sine dager..
   Om du bor langt vekk er jeg åpen for nettvenner også, uansett kjønn!
   kontakt meg gjerne på instagram: emilienesmark, facebok eller mail: [email protected].

  297. Hei!
   Jeg heter Lena, er 21 år og studerer i Bergen! Det siste året har jeg vært utrolig ensom, og det har vært en ny og skremmende følelse for meg. Jeg har alltid hatt venninner, men ingen jeg føler virkelig bryr seg. Jeg har ingen nære venninner og ingen å prate ordentlig med. Jeg hadde også en ganske vond opplevelse ifjor høst, og det var utrolig vanskelig å ikke kunne prate om det med noen.
   Det sitter altfor langt inne å skulle dele fullt navn, instagram eller slikt for meg, men jeg håper virkelig at dette innlegget er starten på mange nye vennskap – også for deg.

  298. Hei! 🤗
   Jeg er ei jente på 26 år, jeg er utdannet helsefagarbeider og er sykepleierstudent 🙂
   Bor litt utenfor Hamar 🙂
   Jeg savner å ha venner jeg kan treffe etter jobb, før jobb og i helger. Bare gå på café, finne på morsomme ting, noen man kan være seg selv rundt. Jeg har en kompis!
   Jeg Strikker, leser litt, er hockey frelst, elsker vintersport (se på), frivillig arbeid er meg midt i blinken 🙂
   Ta kontakt om du har lyst på:
   Insta: adortis
   Snap: anned20
   Ha en fin dag! 🌸

  299. Hei.
   Jeg har allerede endel venner fra før, men er alltid åpen for å få fler dersom noen måtte trenge det! Er bare å ta kontakt 🙂
   23 år fra Oslo, instagram: mariaasw

  300. Gir dette et forsøk jeg. Tina heter jeg, 19 år fra Bergen.
   Har en veldig spesiell jobb som gjør at jeg ikke har så mange venner i arbeidsmiljøet mitt (kun menn). Jobber også turnus 4/4, så blir sittende ganske mye alene hjemme. Jeg føler at ingen av de gamle venninnene mine er på samme stadie som meg i livet. De går på skole, har kjæreste, jobb og driver med sitt. Jeg er singel, har ganske mye fri og har lyst å reise. Ellers er jeg interessert i både mote, sminke og trening. Så er bare å gi meg en pling om du trenger en turkamerat eller bare en å sippe vin med og prate med en kveld.
   Insta: tinamtunes
   email: [email protected]

  301. Hei!
   Jeg heter Tuva, er 22 år i fra Lillestrøm. I høst flyttet jeg til Trondheim for å studere. Trives veldig og fått noen nye venner via studiet, men ønsker å få flere venner da jeg flere kvelder sitter alene. Dersom noen bor her eller er på besøk så ta gjerne kontakt: [email protected] 🙂

  302. Sitter her med tårer i øynene Sophie! Så utrolig fint av deg! Har sittet her å lest gjennom nesten alle kommentarene! Flere burde lage sånne innlegg som dette her! Fantastisk ❤️
   Jeg selv flyttet til Bergen for ca 1 år siden, og kjenner ikke veldig mange her. Jeg har en samboer som jobber på sjøen, så jeg sitter ofte mye alene. Er 24 år, opprinnelig fra Molde, og studerer barnepleie samtidig som jeg jobber i barnehage. Er veldig interessert i å reise (gjerne til “utenom det vanlige” plasser), gå turer og fotografi! Og veldig glad i å stå på slalom, og klatring 🙂 Setter også pris på en koselig jentekveld med et glass vin eller to! Om noen er i samme situasjon, trenger en reisevenn, noen å stikke av til Myrkdalen for å stå på slalom med, eller bare noen å “henge” med, så ta gjerne kontakt 🙂 Veldig utenfor min komfortsone å skrive dette, men er verdt et forsøk!
   Insta & snap: laihat

  303. Hei.
   Jeg er ei jente på 23 år (94) fra Stavanger , som har flyttet til øvre eiker Buskerud .
   Jeg flyttet hit for 3 år Siden, pga kjærligheten, og har siden ikke funnet noen venner. Hørtes feil ut…. jeg er så voksen nå, slik som sophie skriver, og det er ikke like lett å finne seg venner. Prøvd byen, men føler ikke at man finne”potensielle ” venner der .
   Har alltid hatt guttevenner, og trives jo forsåvidt med det. Men det ble ett problem , da jeg fikk meg kjæreste . Jeg søker begge deler , men kanskje mer en jente . Jeg har alltid ønskt meg en “bestevenninne ” en du kan prate om alt, en som støtter deg no matter what, ei å shoppe med, spise mat med , trene , bare se film eller spille eller noe kos. Byen f eks.
   Jeg er gøyal, livlig, elsker folk, elsker å drite meg ut, sjenert til å starte med, too much love , pratsom, elsker spontanitet.
   Jeg mistet familien og venner da jeg flyttet hit. Flyttet inn i skogen og ble veldig isolert . Jeg hadde bare samboeren min, å de få vennene han hadde . Han var ikke flink til å sosialisere seg selv og heller ikle meg . Så jeg ble veldig innesluttet og fikk psykiske vansker . Jeg håper å tror at, når jeg kommer meg ut. Får noen andre å prate med osv , så vil kanskje dette lette litt og kanskje forsvinne . Håper ikke noe slik vil ødelegge …
   Vet ikke hva jeg skal si .
   Interesser: brettspill , ps4, dans, makeup, trening, jobb, venner
   Ta kontakt om du ønsker . Du er velkommen ☺
   [email protected]

  304. Pakiza
   Hei!
   Sofie dette er så fint gjort av deg ♥️ Digger deg girll.
   Jeg heter Pakiza (et uvanlig navn må jeg si Hahaha) , er 19 år gammel og bor i
   Strømmen . Jeg fortiden har friår og jobber i Gardemoen.
   Jeg har nå lest gjennom alle kommentarer og kontakta en del, det jeg fant ut er at jeg skiller meg lit utfra de andre i kommentar felte jeg er nemlig utlending som søker etter en eller flere venner som jeg kan henge sammen med i fristen gjør alt mulig ting som å bare se et film , shopper, går rundt finne på ting , feste, jentekveld (Ouff jentekveld er det beste) , feste, kafe besøk Osv.
   Jeg er en veldig åpne og ærlig jente som har gått gjennom alt et jente på 19 år har kunne oppleved både oppture og nedtur. Jeg elsker musikk, være aktiv (trening), mote og sminke. Etter nyttår så mista jeg min bv som jeg trodde var min bv og fikk vite at mine venner aldri likte meg egt. Det hadde vert fint med noen nye og kunne oppleve live med.
   Bare å kontakte med jenterr♥️ Alltid gøy å bli kjent med en spontant/ærlig/enegifult /utlending jente ☺️ Gleder meg til å bli kjent med noen av dere
   Insta: Pakiza_98
   Snap: Pakiza1d
   Emali : [email protected]

  305. Hei! Æ heite Emilie, e 24 år å kommer fra Harstad. For to år sia flytta æ fra hjembyen til Horten. Æ stortrives her, syns det e en kjæmpefin by og den e så nært alt annat! Æ bor sammen med Kjæresten og sammen har vi en katt og en hund! Har vældi mye fritid da æ har ei lita stilling på Kiwi. Æ e ikke den som e så mye ute eller går å traske aleina i byen, de æ kjenne e de æ jobbe ilamme. Æ e vældi sjenert når æ først måte folk men så fort praten kommer i gang så e det ingen problem! Kan være litt klein i begynnelsen. De siste to åran har vært ensom da man ikke har så mange å prate med eller være sammen med, finne på ting og sånt. De man kjente i hjembyen har man mista kontakt med. Tlf går ikke i lengden.
   Æ e ei vældi bli og positiv jenta som kan fort bli pratsom og har mye energi! E der nån som vil træne, ut på fæst eller bare ta en rolig kveld så e æ lætt med! Æ syns spillekveld med vin/ost og kjeks e utrulig koselig og vældi gøy!
   Bor du i horten og vil ta kontakt så e email adressa mi her: [email protected]
   Åpen for alt og alle! 😀

  306. Hei! Jeg heter Silje, er 20 år (fyller 21 i juni) og bor i Oslo.
   Jeg flyttet til Oslo for et halvt år siden grunnet studie og kjæreste, men har ikke vært så god på å få nye venner. Jeg er litt tilbakeholden, men blir fort utadvendt dersom jeg merker god kjemi med en person! Jeg studerer markedsføring og jobber ellers med sosiale medier, så jeg er relativt opptatt av det. Utenom det er jeg glad i å gå på cafe, ha vinkvelder, shoppe, reise osv.
   Send meg gjerne en dm på Instagram: @siljekgs

  307. Så fint 💜 Jeg er 14 år eldre enn deg Sophie ,men jeg har fulgt bloggen din siden du startet,jeg likte den da og jeg liker den nå. Jeg husker jeg skjulte at jeg leste den , på grunn av min alder selvsagt😄men jeg kjente og kjenner meg så igjen av mye av det du skriver om,og jeg har alltid syntes du har vært kjempetøff,et forbilde ⭐️ Jeg har kjent på en ensomhet så lenge jeg kan huske ,og i dag er jeg gift og har barn,og kjenner det enda. Jeg har en god jobb,jeg har venner ,men av en eller annen grunn hat det alltid vært sånn at venner kommer til meg når de har problemer , og er stort sett opptatte med sitt. Jeg inviterer og vi treffes,det er hyggelig men jeg blir sjeldent invitert tilbake. Jeg har flyttet flere ganger ila livet og dermed har jeg ingen «jentis» å gå til. Her jeg bor nå kjente jeg ingen når jeg flyttet hit som 30 åring og det er ikke akkurat mange som ønsker seg en ny venninne. Er litt sosial via jobben,men det er det. Savner veldig å ha gode venner rundt meg ,selv om jeg er travel på jobb og med familie. Svelger ensomhetsfølelsen rett som det er og prøver å lukke ørene nåe andre snakker om sin stappfulle sosiale avtale bok 🙃 Jeg fokuserer på det positive ,det prøver jeg alltid,men ensomhet er kjipt, uannsett!!

  308. Hei! Jeg er 17, snart 18 år og bor i Brumunddal. Har vært veldig ensom det siste året ettersom jeg sliter med sosial angst. Har egentlig ingen jeg føler jeg kan snakke med når det er noe utenom kjæresten.
   Trosser angsten når jeg skriver dette, så håper det funker 🙂
   snap; rebekkanataliie

  309. For et utroolig fint tiltak! Hvis ikke noen finner en ny venn eller to gjennom dette her så vet ikke jeg altså. Heia kjærligheten!
   Jente på 26 her, bor i Oslo og har det egentlig ganske så bra. Hvis du som leser denne kommentaren derimot trenger noen å snakke med eller en ny venn så send meg gjerne en e-post på [email protected] <3

  310. Hallo, jeg er en jente på snart 24 som bor i Vest-Agder.
   Har aldri skrevet noe om dette offentlig før, så synes det er veldig skummelt. Men jeg tar sjansen nå, for å kanskje finne meg en venn eller to😊
   Har i flere år bodd med en stefar som har behandlet meg og familien min veldig dårlig. Det er noen år siden nå, men det er først i de to siste årene at følelsene mine har kommet til overflaten. Hverdagen er en utfordring for meg på grunn av blant annet angst og selvhat. Og derfor hadde det kanskje vært hyggelig å hatt en å snakke med, siden jeg ble avvist av min tidligere psykolog.
   Har heldigvis en kjæreste som er veldig god og snill og som gjøre hverdagene bedre.
   [email protected]

  311. Sophie Elise, dette var bra gjort av deg – og fronte ensomhet. Og husk, du er god nok som du er.
   Jeg er nok litt for gammel her med mine 53 år, men ville bare gi deg den rosen du fortjener. Stå på😁

  312. Hei!
   Jeg er 21 år og bor i Oslo med hunden min Pippi. Jeg er veldig sosial og er glad i å møte nye mennesker. Jeg har akkurat flyttet til Oslo og studerer for å bli grunnskolelærer. Jeg er veldig glad i å gå turer, være på fjellet, lage god mat og spesielt å spise sjokolade foran Netflix! Det hadde vært veldig koselig å få en melding 🙂
   Du kan kontakte meg på [email protected] eller på Instagram der jeg heter margitsofie!

  313. Hei, jeg er 21 og bor i Moss. Er veldig ensom, har ikke hatt noen venner siden ungdomsskolen. Sliter med sosial angst og har ingen å snakke med. I mange situasjoner skulle jeg ønske jeg hadde en venn å snakke med.
   Instagram: foreverflawless_sofie
   [email protected]

  314. Marte, 22 år 😊
   Fra nord-norge, men bor på sola. Så vil gjerne bli kjent med flere i Stavanger/Sandnes/sola. Jobber offshore og har et barn på snart 2 år, så kjenner ikke så mange her. Legg meg gjerne til på
   Instagram: martegundersen
   🙈

  315. Hei
   Jeg er en jente 23 år fra Kristiansand. Det jeg liker å gjøre er å trene, shoppe, være sosial med venner eller ha en jentekveld hos meg. Ta kontakt hvis du ønsker å vite mer om meg på Snapchat : chringla94

  316. Hei, jeg er en jente på 18 år som går siste året på vgs i asker:) Elsker å bli kjent med nye! Instagram: ciljefoss snap: chilleey

  317. Jeg føler meg utrolig teit nå, but here we go.. Jeg er en jente på 23 år fra Gudbrandsdalen som for det meste sitter hjemme og sturer. Jeg elsker fotografi, og bruker utrolig mye tid på det. Ellers bruker jeg mye av tiden min på andre kreative ting som matlaging, maling, sying, strikking og mye mer. Jeg har aldri vært en jente med mange venner, riktignok hadde jeg en god del på barneskolen, noen på ungdomsskolen men etter vgs har jeg ikke hatt mer enn en eller to. Nå har den siste venninnen min flyttet 10 timer unna meg, og jeg har virkelig et behov for å ha noen å snakke med. Hvis noen har lyst til å utveksle noen ord kan dere nå meg i meldingsboksen på instagram @liseduun, så kan jeg heller dele snapchat, facebook/messenger info derfra.

  318. Hei!
   Jeg er en snill jente på 28 år fra Bergen som er åpen for vennskap og forstår meg på angst, depresjon osv. Hvis noen vil ha en å henge med i Bergen eller Oslo, eller bare ha en å snakke med ikke nøl med å sende en mld, uansett alder og kjønn😊 Snap: Annior. Insta: annaormhaug 💗💗💗

  319. Hei!
   Jeg har lagd en gruppe på facebook, jeg søker en venn! Hvis det blir lettere for deh å komme i kontakt med nye folk!:-)

  320. Hei.
   Jente på 23 år her. Liker å trene, være med de få venninene jeg har. Bortsett fra dette bor jeg utenfor oslo med samboer og lille pels babyen vår. Vil gjerne bli kjent med nye mennesker.
   Send meg gjerne en mail eller ta kontakt med meg gjennom bloggen http://www.nouw.com/jessicabakke

  321. Ææh! Dette er utenfor komfortsonen, men ok!
   Hei! Jeg heter Silje, er 25 år og bor i Sandnes. Jeg har alltid vært veldig sosial, men etter at jeg ble sykemeldt og venninner fikk både typer og kids i tilegg til jobb/studier merker jeg at det blir mye alenetid. Hadde derfor vært veldig koselig å bli kjent med nye mennesker^^
   Jeg er positiv, jentete, guttete og alt i mellom! Elske sminke, hudpleie og jentekvelder. Syns det er gøy å gå ut, men er like gla i filmkvelder, spille spill, eller bare ta en rolig hjemmekveld. Synes det er veldig koselig å gå på kafe, men er også veldig gla i å gå tur i fjellet. Liker med andre ord det meste:)
   Regner med at det er et par andre i Sandnes/Stavanger området som har det på samme måte, så hvis du leser dette håper jeg du kontakt! Endten for å finne på noe, eller bare hvis du vil ha noen å snakke med.
   Jeg kan kontaktes på [email protected]

  322. Om det er noen i Bergen som trenger noen,ta kontakt 🌸 Er 25 år gammel!
   🌸Instagram:miriamemberland

  323. Hei! Jeg fyller 24 år i april. Vet ikke helt hvor jeg er på vei sånn karrieremessig for tiden, men jeg driver med hund, og har ikke mindre enn fire selv. Har bosatt meg med kjæresten min i en fjord like utenfor Tromsø, bodde en kort periode i selve Tromsø, og et par år i Stavanger, har reist en del i forbindelse med tidligere jobb, og vennene fra hjembygda mi har jeg ikke like god kontakt med lengere da vi liksom er gått hver våre veier. Her jeg bor nå sliter jeg enda med å finne virkelig gode venner, har brent meg flere ganger i et forsøk på å finne “de/den rette”. Jeg mener det er viktig å ha noen man kan snakke med, og som stiller opp når det virkelig gjelder, og som ikke tar for gitt det man gjør for hverandre.

  324. Fantastisk Sophie – og fantastisk å se så mange kommentarer! 😍
   Hei!
   Mitt navn er Marita. Jeg er ei jente på 19 år, fyller 20 i august. Jeg flyttet til Trondheim i høst og bor nå her sammen med min fantastiske samboer. Jeg kom inn på drømmestudiet, økonomi på NTNU – men noe mangler; venner. Det er vel naturlig å miste litt venner når man flytter på seg og danner nye nettverk, men i mitt tilfelle mistet jeg alle. Derfor håper jeg nå å kunne blitt kjent med nye mennesker og danne nye vennskap.🤗 Det er ikke så lett å dele dette åpent på nettet, men jeg tror at man må dele litt av seg selv om man virkelig skal bli kjent med andre.
   På fritiden er jeg utrolig glad i å se på Netflix. For å gi et lite innblikk i hva jeg liker å se på; Broen, Homeland, Reign og vampire diaries er favorittene. Ellers elsker jeg å spille brettspill, har fått dilla på kakebaking og synes sims/cities skylines er skikkelig gøy. Trening har aldri helt vært min greie (probably fordi jeg har verdens verste kondis og er sliten før jeg kommer meg til treningssenteret lol), men jeg synes det kan være koselig med en tur ute i frisk luft da! Sta er trolig stikkordet som beskriver meg best, jeg skal ha viljen min og slik er det bare. 😂 Hehe, neida, joda.
   Ønsker meg ei venninne jeg kan prate om alt med, seriøst og tull. Le sammen, oppleve ting sammen og skape nye minner. Jeg liker å leve NÅ, ikke i morgen.
   Det er selvsagt en fordel om du bor i Trondheims-området selv, men gjør du ikke det så ikke nøl med å ta kontakt likevel. Vi kan chatte og snappe, og jeg slenger meg gledelig på et fly for å besøke ei god venninne! Det viktigste er at vi synes det er gøy å prate med hverandre 😁
   Send meg en mail; [email protected] – så tar vi det derfra 😀

  325. Hei jeg er en mann på 28 som kommer fra Nord Europas største innlandsøy. Jeg har flyttet til Norges største øy og bosatt meg i Harstad. Vil gjerne bli kjent med folk her. Da jeg ikke kjenner noen her.
   Jeg liker å gå turer, gjerne på fjellet. Ellers liker jeg meg foran tv’en med en god film. Liker å lage mat.
   Du finner meg på snap; nevE
   Even Hekland på face

  326. Hei, jeg heter Martine-Sofie er 21 år og bor i moss. Jeg sliter med sosial angst og det har jeg gjort siden ungdomsskolen. Mistet alle vennene mine da ungdomsskolen var ferdig, og er egentlig veldig ensom. Jeg har kjæreste som jeg har vært sammen med i litt over 4 år, men savner å ha en venninne som jeg kan snakke med, gå på cafe eller kino med.
   [email protected]
   Snap: marbra96

  327. Hei!
   Jente på 27 som holder til på Østlandet. Har nettopp reist jorden rundt og holder derfor på med å søke ny jobb, uten at jeg vet hvor det blir👌🏻🤷🏼‍♀️ Ta kontakt på insta om du trenger en rolig og stabil person å prate med.
   – Mathilde90

  328. Hei!
   Jeg er 24 år, og bor i Grimstad. Tar en mastergrad ved UiA.
   Jeg savner å ha venner utenfor Universitetet.
   På fritiden liker jeg å strikke, høre på musikk, lese bøker og se på serier.
   Ta gjerne kontakt på snapchat: frk.thalina

  329. hei alle sammen
   mann her 27år , bor i bergen , leter etter venner her i denne byen, har ingen venner i bergen, kan nå meg på snapchat : wowdragon90
   tusen takk for et nydelig innlegg Sophie Elise

  330. Hei! Er en jente på 21 år som savner å ha gode veninner (drømmen er vel en jentegjeng ala Sex and the city jentene, haha).
   Hadde venner på vgs, men er vel egentlig ingen av dem jeg prater med den dag i dag. Dette er både min feil og deres, vi vokste fra hverandre og det ble ikke så mye kontakt da vi sluttet.
   Jeg bruker mesteparten av tiden min på å lese pensum eller jobbe, men så kunne trengt noen å være sosial med. Bor i Oslo med kjæresten min, men ta gjenre kontakt uansett hvor i landet du bor 🙂
   Interesser er: dyr, bøker, trening og å gå i naturen. Ta kontakt: [email protected]

  331. Hei!
   Jeg heter Monica, er 20 år (fyller straks 21) og jeg er fra sørlandsbyen Kristiansand. Jeg vet hvordan det selv er å være ensom, da jeg har vært der selv. Er ikke noe jeg ønsker at andre skal gå gjennom. Jeg er en utadvendt og en lett person å bli kjent med. Jeg elsker å bli kjent med nye folk! Det er bare å kontakte meg på insta eller snap om dere trenger en ny venninne 🖤
   Snap: frkgauslaa
   Insta: bitchstolemyfood

  332. Hei,
   Jeg er en 23 år gammel jente som flyttet til Oslo for noen få år siden. Jeg har slitt litt med krystallsyken og som følge av dette var jeg mye syk og sengeliggende. Dessverre falt jeg ut av studiet og mine sosiale grupper og dette har resultert i at jeg kjenner på ensomhet, depresjon og lettere sosial angst. Jeg er også blitt overvektig, siden jeg er en “emotional- eater”.
   Jeg er noe innadvent og introvert, men møter jeg noen jeg stoler på og har det gøy med kan jeg ganske raskt fremstå som utadvendt. Jeg elsker dyr, vært aktiv konkurranserytter og bruker mye tid på å trene hunden min. Jeg ønsker å komme meg ut å bruke kroppen, på treningssenter eller i skogen. I tillegg elsker jeg tacokvelder. Jeg er ikke så glad i å ut på byen og drar som regel hjem etter vors.
   Jeg merker jeg synes det var veldig vanskelig å åpne seg i dette kommentarfeltet…
   [email protected]

  333. Hei 🙂
   Jeg er ei jente på 20 år (21 i mars) som nå i høst flyttet til Asker for å studere Barnehagelærer i Oslo. Kjenner ikke sånn veldig mange i oslo/Asker utenom de jeg går i klasse med og kunne gjerne ønsket å bli kjent med flere utenom skolen 🙂 ta gjerne kontakt på chanettmg på snap/insta ❤️

  334. Hei jeg er 31 år gammel bor i Oslo flyttet hit for 5 mnd siden. Kjenner ikke så mange her og kunne godt tenke meg å bli kjent med noen jenter og gjerne ha en å trene med er på Facebook og kan også nå meg på Mail [email protected]

  335. Dette er litt flaut, men jeg er 26 år og alenemamma til en 4,5 år gammel gutt som bor i Søgne. Ensomhet har virkelig satt seg i meg. Jeg skulle ønske jeg kjente noen som var i samme situasjon som meg. Livet er ikke så lett som det en gang var. Jeg har følt meg alene siden jeg ble gravid og står med alt ansvar alene. Hvis noen føler for å bli kjent, så bare ta kontakt 🙂

  336. Hei. Først og fremst vil jeg si tusen takk Sophie Elise får et fantastisk innlegg. Det er bra at du tar dette initiativet både for deg selv og alle vi andre som også trenger flere venner/venninner. 🙂 <3
   Jeg er en jente på 23 år, som studerer Statsvitenskap ved Høyskolen i Sørøst Norge ( Drammen). Bor ved Lillestrøm, og stortrives med det. Jeg er veldig interessert i politikk, og er selv samfunnsengasjert. Stortrives med studiene, og studentmiljøet. Har en kjæreste. Andre interesser er å reise, foto, trene, gå tur, synge, skrive osv, men også boowling, musikk, kino, cafebesøk og gå tur. Jeg er veldig glad i dyr, og bli kjent med nye mennesker. Ta gjerne kontakt på: [email protected] 🙂

  337. Så flott innlegg! Dette var jo en kjempe bra idee.
   Jeg heter Therese og er 23 år og jeg bor i Horten. Jeg er egentlig fra sarpsborg/fredrikstad så har familie der 🙂
   Sliter en del med angst dessverre , men jeg elsker å bli kjent med nye mennesker !
   Jobber i barnehage via nav pga angsten og trives veldig godt med det:) har samboer og vi har vært sammen i 3år i juni:)
   Det er bare å ta kontakt med meg om noen vil bli bedre kjent, har kun 1 venninne så hadde vært koselig med fler<3
   Heter Therese Wilhelmsen på facebook og Thesssaa på insta.
   Epost: [email protected]
   Lykke til alle sammen <3 håper alle finner gode venner 🙂

  338. Hei! Jeg er 20 år(fyller 21 i april) og bor i Hønefoss. Har friår nå og driver å søker jobb, noe som er sykt vanskelig. Jeg er ganske sjenert og har derfor ingen irl venner, noe jeg virkelig savner. Jeg hadde jo noen på us og vgs, men de har jeg mistet kontakten med dessverre. Gjør heller ikke spesielt mye for tiden, så er vanskelig å la dagene gå. Har også hatt mye falske venner i livet mitt. Søker noen som er åpne av seg, har noe av de samme interessene og er genuint er snill/god person. Er ikke så interessert i å dra ut på byen osv. Liker best hjemmekvelder hvor man kan kose seg med god mat og drikke. Interesser er musikk,sminke,klær,netflix og være sosial. Om noen vil bli kjent, så ta kontakt på snapchat: anetterasmussen
   Flott innlegg Sophie! 🙂 Godt at noen tar tak i dette

  339. Hei alle,
   Jeg er 29år og bor i Oslo! Har en jobb jeg stor trives med, og jobber turnus! Har flere venner, men ikke mange NÆRE venner! Nye venner er ALLTID hyggelig! Er singel og bor alene. Jeg trener aktivt, langrenn, reise (kunne gjerne hat en venn som hadde lyst til å reise og være eventyr lysten! 🙂 Jeg er pålitelig, hyggelig og snill og liker å finne på sprell! Men gjerne hyggelige filmkvelder/jentekvelder 🙂
   Send meg en Mail hvis du vil: [email protected]
   Insta: Vanilja1

  340. Veldig fint initiativ, som nevnt tidligere her. ☺️
   Emilie er navnet mitt. 21 år gammel. Jeg kunne gjerne tenke meg flere venner da jeg etter VGS opplevde at flere i min omgangskrets flyttet hvert til sitt og startet «nye liv» andre steder. Selv studerer jeg i Oslo, og bor i Lillestrøm.
   Jeg har ingen spesielle hobbyer eller interesser, blitt mye inne-sitting det siste året. Haha… 😊
   Det var veldig skummelt å legge ut dette, så håper noen tør å ta kontakt med meg. Det hadde vært koselig ❤️
   Insta: emilieksk
   Snap: emmyda

  341. Hei! Jeg er ei jente på snart 20 år som studerer i Bergen, opprinnelig fra Karmøy utenfor Haugesund. Jeg bor sammen med kjæresten min gjennom 3 år, og har slitt med å få et nettverk her i Bergen. Jeg ønsker å komme i kontakt med personer av begge kjønn. På fritiden min spiller jeg en god del dataspill, hører på musikk, shopper, sitter på café, går på kino/ser film hjemme eller spiser på restaurant. Jeg gikk på dramalinjen på VGS, og jeg har en forkjærlighet for teater.
   Jeg ser etter noen som jeg deler felles interesser med, eller som kan utfordre meg og introdusere meg for nye opplevelser. Jeg kan kontaktes på:
   Mail: [email protected]
   Instagram: selinasimpson
   Snapchat: selinasimpson

  342. først må jeg bare si wow ! for et utrolig bra tiltak! Jeg flytter til stavanger til sommeren og vil gjerne bli kjent med nye folk i det området. Jeg er 23år og skal flytte med kjæresten for å gå på skole. Skal studere psykologi da jeg syns det er utrolig interesant.
   Jeg liker veldig godt å gå turer i skog og mark. Trener dans og løping. Film og serier. litt gaming. Alltid gøy med en tur på byen eller fest / jentekveld med vin! Er også interesert i mote ,sminke og hår.
   Hadde vært veldig koslig å funnet en vennine med samme interesser. Blir kjempe glad om folk skriver til meg og vil bli kjent! 😀
   mail:[email protected]

  343. Jeg heter Iselin og er 23 år. Bor på Lillehammer med samboeren min og har en liten hund. Studerte på HIL, men måtte dessverre avslutte studiene pga. kronisk sykdom. Livet mitt er altså ikke perfekt, og det hadde vært fint å ha noen å snakke med som kanskje kan forstå 🙂 Jeg er også en god lytter!
   Ta gjerne kontakt på mail 🙂
   [email protected]

  344. Hei!
   Syns dette kan være litt kleint, men man kommer ingen steder hvis ikke man tørr å utfordre seg selv og gå utenfor komfortsonen.
   Så tusen takk for flott initiativ og oppfordring ❤️
   Jeg heter David og er 24 år. Jeg bruker mesteparten av tiden min i Oslo. Jeg har ofte vært redd for å ta kontakt med mennesker siden jeg er en hetero mann, hvor det fort har blitt sett på som negativt å si ifra at man er ensom, deprimert eller har behov for å komme i kontakt med flere. Har ofte blitt sett ned på som følge av ensomheten min og det har gjort det vanskeligere for meg å tørre ting.
   Jeg er på utkikk etter folk å bli kjent med, jenter eller gutter spillet ingen rolle. Jeg trenger noen å ha det moro med; gå på kino, gå ut og spise, være hjemme eller å gå en tur og ta masse bilder.
   Jeg elsker fotografi og film og har utdanning innenfor film-feltet, så mye av interessen min handler om det. Jeg vil si at jeg er rolig og snill og brukbart morsom og utadvendt når man blir kjent med meg.
   Ta gjerne kontakt på Mail: [email protected] eller insta: davidandreandersen om du ønsker å komme i kontakt 🙂

  345. Fint initiativ❤️
   Er 21 år og har alltid sett på meg selv som utadvendt og sosial, inntil de siste årene. Har hatt en del bagasje fra jeg var liten som har satt sine spor i meg og blomstret frem jo eldre jeg har blitt. Angst og depresjon er ingenting å spøke med og jeg har mistet en god del venner pga dårlig psykisk helse. Å få nye venner i denne alderen er ingen lek, alle har liksom «squaden» sin og det er vanskelig å komme inn i en sånn gjeng.
   Klar for å møte nye venner, insta: junimaria/epost:[email protected]

  346. Hvorfor er det aldri noen som har tenkt på dette før?
   Synes dette var en utrolig god tanke. Du er virkelig et godt menneske! Tror dette kan hjelpe mange til å få nye venner, noe som kan være litt vanskelig når man blir eldre, ettersom man allerede har skapt sin vennekrets og kanskje ikke alle er så mottagelige for å få nye venner.
   Selv er jeg på jakt etter nye venner, har selv få men gode venner. For meg er det viktigere å ha 1 ekte venn enn 100 falske.
   Jeg er en 16år gammel jente som blir 17 i Februar. Jeg kommer fra Kristiansand, men vil veldig gjerne bli kjent med folk fra andre steder i Norge.
   Jeg er crazy men sjenert jente, jeg elsker østlandsk nesten like mye som jeg elsker mat. Jeg liker å tilbringe tid med venner og ha det gøy.
   Jeg går på design og håndverk med planer om å bli frisør, noe jeg ser veldig frem til.
   Gjennom årene har jeg mistet mange venner som jeg trodde var genuine og jeg kunne stole på. Jeg stiller nok alt for høye krav til hvordan jeg ønsker vennene mine skal være. Men det viktigste for meg i er ihvetfall tillit, respekt for alle mennesker og ikke er dømmende.
   Om du ønsker å bli kjent med meg er det bare å ta kontakt<3
   Snapchat: sjatzi
   Instagram: charlottehjerte

  347. Jeg heter Kristin og jeg er 21 år gammel, men fyller 22 i februar. Jeg kommer fra Sørlandet men flyttet til Stavanger for å studere i August 2017. Jeg har har noen få venner fra studiene, men det hadde vært fint med venner utenom skolen også. Jeg liker å trene, synge og generelt være rundt venner. Jeg er ellers en snill og grei person og jeg er lett å bli kjent med.
   Ta gjerne kontakt, og jeg svarer så fort jeg kan 🙂
   [email protected]

  348. Jeg heter Tiril, er 20 år og flytter til Harstad igjen i våren med min kjære kattepus. Har bodd i Harstad før, men mistet kontakten med de fleste vennene jeg hadde der, og er dermed ute etter å bli kjent med nye folk.
   Jeg liker å trene, dra ut på byen, ha kosekvelder med film og god mat og jeg elsker å hjelpe folk på de måtene jeg kan.
   Jeg er ganske sjenert og klein først, men såfort du har blitt kjent med meg så ser man fort at jeg er en ganske artig jente med sinnsykt bra humor (synes ihvertfall jeg) og med en vanvittig bra latter.
   Ta gjerne kontakt 🙂
   [email protected]

  349. Heter Vibeke Anny Mikalsen, er 24 år og bor i Namsos. Jobber akkurat nå i kulturpatruljen som artist og låtskriver, noe jeg kjempe trives med.
   Jeg sliter med depresjon og sosial angst, så er ikke så veldig flink til å snakke med noen sånn “face to face”. Men jeg er interessert i å sende epost til noen eller på messenger for å skrive om historien min eller hva som helst. Er det noe som gjør meg glad, foruten familie og venner, som hjelper hverdagen min, så er det å synge. Enten det er mine egne sanger eller coversanger. Også å høre på musikk. Sangen din Sophie, “In my head” er en av de sangene som gjør meg glad.
   Er det noen som er interessert i å snakke med meg så kontakt meg på facebook eller epost: [email protected]
   Dette er bloggen min, om noen er interesserte i å lese den eller følge den:
   vibekeannyfoto.blogg.no

  350. Hei jenter 🙂
   Jeg heter Kristina og er 25 år. Er bosatt i Bergen med min forlovede og sammen har vi en prinsesse på snart 9 måneder. Har lenge tenkt at det kanskje er på tide å finne meg nye venner , men det har vist seg å vere vanskligere enn forventet. Er introvert og trivest godt i eget selskap, men savner det å ha veninner å finne på ting sammen med i fritiden. Har noen få gode veninner, men de bor alle i andre byer. Har ikke følt meg ensom sånn egentlig, men kjenner litt på det nå som jeg er i mammapermisjon.
   Har ingenting å si om du bor langt unna eller her i Bergen, men det hadde gjort seg å ha noen å snakke med . Kanskje noen med barn da jeg ikke har så mange venner i dette stadiet.
   Er veldig glad i å se på filmer, ta meg en tur på byen på café eller shopping, trilleturer, utenlandsreiser , brettspill, noe gaming(ikke mye tid til det med barn i hus) og strikking. Dette er bare noe jeg kommer på i farten, men er glad i mye annet også.
   Skriv gjerne til meg om du vil ha noen å snakke med:)
   [email protected]

  351. Hei. Er en jente på 27 år som bor i Skien. Er ikke herfra, så har ikke det største nettverket. Har to, snart tre, små barn, og er på jakt etter flere venninner. Savner jentekvelder, kaféturer, noen å gå på kino med… det er ekstra koselig om du har barn selv, men absolutt ikke et must:)
   Mail:[email protected]

  352. Supert initiativ Sophie 🙂
   Jeg har en litt rar historie. Tenkte å gi det et forsøk. Jeg er 27, snart 28 år, og jeg bor i Oslo. Er egentlig opprinnelig fra Harstad. Har en samboer og snart en hund 🙂 Jeg har slitt med psykiske problemer (angst, depresjoner, traumer osv) ca 2/3 av livet mitt, derfor begynte jeg å ruse meg i ung alder. Men for 1 år siden bestemte jeg meg for å slutte. Jeg har jobbet hardt med å bygge opp livet mitt på nytt igjen dette året, men begynner å merke at det er vanskelig å få nye venner og bekjente når man har kutta ut det eneste miljøet man har kjent til igjennom mange år av livet sitt. Derfor er jo dette en super mulighet, men håper ikke jeg skremmer noen vekk med å være så ærlig, haha 😀
   Ellers er jeg veldig interessert i sminke, musikk og diverse kreative ting. Jeg elsker også å se på TV/film/Netflix. Jeg er ærlig, hyggelig, forståelsesfull, imøtekommende. Er også litt nervøs til tider, grunnet angsten, men vil tro jeg er lett å prate med either way 🙂 begynner på skole høsten 2018. Kunne gjerne tenke meg å møte noen som har hund, da det kan være kjekt når jeg skal hente min om noen få uker 😀 evt noen å gå på kafé med, ta en fest i ny og ne, se en film, whatever. Er åpen for mye 😀
   Snap: draugen90
   Insta: lady.limbo
   Mail: [email protected]
   ;*

  353. God ettermiddag alle sammen! Jeg har stukket innom kommentarfeltet flere ganger idag for å lese alles nydelige meldinger. Jeg ble bare sååå glad innvendig når jeg så hva Sophie-Elise hadde stelt i stand med. (- You go girl! Har ikke fulgt deg så lenge, men fikk boken din i julegave, og etter å ha lest den ferdig ble jeg mektig imponert over hva du har gått gjennom. Du er veldig flink til å formidle følelser i tekstformat)
   Selv føler jeg at jeg har et godt antall med gode venner, men man kan vel aldri ha for mange, så legger inn en liten kommentar her.
   Er 23 år, bor i verdens fineste by Oslo, som jeg elsker å henge i. Enten på tur ute i byens gater og parker (både dag og natt), på balkongene med et glass vin i sola, eller inne i alle fine leilighetene og snakke om alt mulig rart med snille mennesker. Liker alle livsglade og varme folk.
   Studerer til å bli veterinær, så er selvsagt glad i alle dyr – og alle mennesker som liker dyr. I tillegg til skolen består litt av hverdagen av jobb i en blomsterbutikk, og det kommer kanskje til syne i hybelen min som holder på å vokse seg til en liten urban jungel.
   Håper å bli kjent med noen som vil være med på alt fra kaffe og botanisk-hage-heng, til spontane utlands-(eller innlands-) turer. Har også nettopp blitt hekta på å mikse drinker, så hvis noen er keene på en Pasjonsfrukt og Chili Martini, så har jeg funnet den ultimate oppskriften! Digger deg også hvis du bare vil slappe av på sofaen med en film og Foodora en søndagskveld 🙂
   De som vil bli bedre kjent kan enten sende mail til [email protected] eller sende DM på Insta; siljesederholm
   Peace out <3

  354. Jeg heter Nina Sofie er 25 år og bor i Hokksund med samboeren Min og hunden vår,har bodd der i 7 år og har kunn 1 venninne der ellers har jeg ikke så mange venner,Jeg er sosial og kommer lett i kontakt med nye mennesker.
   Hadde vært koslig og hatt en venn/venninne og trent med,gått tur med eller bare prate med😁
   Mail:[email protected]
   Insta:ninasifiegystadhals92

  355. Veldig bra intativ!
   22 år gammel jente (1995), fra Trondheim som liker musikk, øl, filmer og konserter. Glad i å ha fine samtaler over en kopp kaffe/øl. Er litt geek-y og tar meg ikke høytidelig. Er utadvendt og liker å se meg selv om snill og ei folk kan snakke med. Har også samboer!
   Interessert? Send mail til [email protected]
   Ha en fin dag alle!

  356. Hei. Jente på snart 23 år fra harstad i selveste nordnorge treng sæ fleire jentevenna. Har samboer og en katt, og jobbe med dypt psykisk utviklingshemmede i kommunen. Æ e veldig sosial av mæ, å kommer opprinnelig fra andenes, men bodd i harstad snart 8 år. Æ e utdanna helsefagarbeider og skal begynne på sykepleien t høsten.
   Æ e ei livlig jenta, som elske jentekvelda, spillekveld, sminke, å negla etc.
   Har nærmest ingen venninne idag, og sitt som regel hjemme når sambo e på jobb og æ har fri. Kunne trengt og fått venninne sånn at æ kan få mæ et sosialt liv😅 ta gjerne kontakt med mæ!
   Æ spælle en del dataspill også, men e veldig gla i nye menneska!☺
   [email protected]

  357. Jeg heter Maja, er 21 år og kommer fra et lite sted langs kysten i trøndelag. Flyttet nylig til Oslo, og her trives jeg godt. Men unntak av én ting. Det er dritt å innrømme det, men mangelen på et sosialt liv har tatt litt overhånd, og siden vi er inne i et nytt år, har jeg lovet meg selv å gjøre en større innsats for å knytte forbindelser her. Jeg har nå lest gjennom alle kommentarene her inne, og sitter igjen med en fantastisk følelse! Det er SÅ godt å vite at man ikke er alene!
   Jeg tar fag som privatist og ellers jobber jeg på sykehjem. Jeg bruker mye tid på SATS og i marka når jeg har besøk av hunden min. Bruker også skremmende mye tid på å bare vandre rundt, drømme meg litt bort og ta kollektivtrafikk mens jeg hører på gode lydbøker. Elsker også mat og god vin!! <33 Ting blir bare litt kjedlig, når det meste man gjør er på egenhånd.. Jeg skulle gjerne ønske at jeg hadde gode venner her, som jeg kunne tilbrakt tid sammen med, og delt gode samtaler med om alt og ingenting. Jeg har forresten verdens beste kjæreste, men han bor og studerer i utlandet. Samtidig bor den andre gutten i mitt liv (altså hunden) hjemme med foreldrene mine nå, så det er for tiden veldig lett å kjenne på ensomheten!
   Send gjerne melding på insta eller snap: @majakathea

  358. Hei!
   Så fint initiativ, Sophie! Tror det er mange fler som sliter med sånt her enn vi tror, så synd det er så tabu å snakke om..
   Men jeg prøver meg jeg, selv om dette er langt utenfor komfortsonen!
   Heter Emily, blir 23 i sommer, tar opp fag på Bjørknes dette semesteret og ellers går tiden til trening! Bor i utkanten av Oslo. Distanserte meg selv fra vennene etter vgs pga depresjon, og nå når jeg er frisk er det vanskelig å komme inn igjen.. Liker egentlig ganske mye, både gå på tur, se en film, slappe av hjemme og å danse på byen!
   Kan nåes på insta: Emilysanna

  359. Jeg hetter Jenny og er 22 år og kommer fra Jæren.
   Jeg har lyst til og bli kjent med noen som jeg kan gå på kino med, gå ut å spise med,drikke noen glass vin med å ha koselige jente kvelder med osv. Er og veldig glad i og gå turer. Har hund så det hadde vært kjekt å bli kjent med noen som vil bli med på det.
   Jeg er veldig opptatt av klær og sminke. Jeg er veldig ærlig og lett person og bli kjent med.
   Viss du har lyst til å bli bedre kjent så er det bare og sende en mail.
   [email protected].

  360. Digger dette Sophie Elise <3
   Jeg heter Karoline og er 20 år gammel, men fyller 21 i april. Jeg kommer ifra Nord Norge (Tromsø), men flyttet for 4 måneder siden til Oslo. Jeg har noen gode venninner, men ikke alle bor i Oslo. Derfor ønsker jeg å utvide vennekretsen min her i Oslo. Jeg er ei sosial, smilende, spontan og glad jente. Jeg liker å dra på alt ifra byturer, kafetur, kino, shopping ol. Jeg liker også å trene og være aktiv.
   Ikke nøl med å kontakte meg.
   [email protected]
   snap: karoop

  361. Heihei, jeg er en jente på 18, snart 19 år som søker en venninne 🙂 Har egentlig aldri hatt noen ekte venninner, og for det meste så er jeg med gutter. Jeg liker å spille, kjøre bil, drikke kaffe osv.
   Bor i Bergen ^^
   Hadde vært kult å få seg en veninnen!

  362. Heihei, jeg er en jente på 18, snart 19 år som søker en venninne 🙂 Har egentlig aldri hatt noen ekte venninner, og for det meste så er jeg med gutter. Jeg liker å spille, kjøre bil, drikke kaffe osv.
   Bor i Bergen ^^
   Hadde vært kult å få seg en veninnen!
   Send gjerne mld på epost for å få nummeret eller snapen min ^^

  363. For et utrolig fint tiltak å sette igang; det er nok til hjelp for mange. 🌸
   Mitt navn er Tonje, og jeg er 21år. Jeg flyttet til Molde sammen med samboern ifjor høst grunnet studie. Skal dog snart gå ut i mammapermisjon, da vi venter en liten prinsesse i slutten av mars.
   Hadde vært superkoselig med nye bekjentskap! Interesserer meg for utrolig mye, og er med på det meste da jeg er glad i å være sosial og rundt andre mennesker.
   Nøl ikke med å ta kontakt 🌸
   [email protected]
   Instagram – tonjeac

  364. Litt longshot om det er noen lesere neddi her, men jeg flyttet hit til Berlin nå i høst. En ambisiøs plan som ikke kunne ha spilt seg ut bedre. Har planer om å være her en god stund nå som jeg har fått jobb, men føler på at de fleste vennene mine her nede er utvekslingsstudenter og dermed ikke skal være her så lenge.
   Søker hovedsakelig nye, langvarige vennskap, men pling gjerne også på om du bare er innom Berra også.
   Er 23 år gammel.
   epost: [email protected]

  365. Hei,
   Jeg heter Arina Aamir Sheikh og er 12 år.
   Jeg er utrolig glad i å danse og veldig angasjert i samfunnet. I november 2017 ble jeg Norges yngste biografi forfatter med boken «en norsk-muslims historie» jeg er født og oppvokst i Norge, men har mine røtter fra Pakistan. Jeg er glad i møte nye mennesker og håper på å finne en ny venn her❤️❤️
   Om du ønsker å komme i kontakt med meg så kan du enten legge meg til på Snapchat under navnet: arina.aamir eller sende meg en melding på Instagram. Der heter jeg: arinaasheikh håper på å få noen nye venner her:)

  366. Utrolig flott iniativ, dette må være et av de viktigste innleggende jeg har lest på lenge av en toppblogger.
   Jeg er 22 år og studerer medisin i Bergen. Jeg skriver her fordi jeg gjerne kunne tenkt med noen flere venner som ikke studerer medisin.
   Jeg har aldri hatt sansen for sladder eller drama, derimot elsker jeg å snakke om litt «dypere» ting. Sophie publiserte for en tid tilbake en del spørsmål hun og vennene har stilt hverandre type «Hva hadde du gjort annerledes hvis du ikke hadde brydd deg om hva andre tenkte?» og lignende. Når det er sagt er jeg også stor fan av overfladiske og lystige temaer også. En balanse mellom disse er for meg det optimale.
   Jeg blir sett på som snill, ironisk (både på mine egne og på andres vegne) og god til å lage mat (det er slik jeg beholder venner).
   Jeg liker å gå på tur, danse og spille fotball. Men blir gjerne kjent med noen som ikke liker dette i det hele tatt.
   Jeg har det ganske bra for tiden, men like før jul strøyk jeg på en stor eksamen. Så alt går ikke på skinner hele tiden, her heller.
   Jeg liker de fleste mennesker alt fra de som er ekstremt utadvendte til de på motsatt ende av skalaen.
   Ta gjerne kontakt på: [email protected] 🙂

  367. Litt kleint men la gå.. Jeg er 23, bor i Tromsø men studerer i Harstad så er mye der også. Slet en del med sosial angst da jeg var yngre så vanskelig å få seg venner. Selv om jeg ikke plages i nær grad like mye henger det litt igjen enda, og jeg syns det er vanskelig å bli kjent med folk siden jeg aldri har vært flink til å ta kontakt. Hvis jeg skal beskrive meg selv ville jeg sagt sjenert men snill, empatisk og positiv. Har alltid hatt lyst på en ´´vennegjeng´´som man kan finne på ting med, eller ei skikkelig god venninne.
   Så hvis det er noen som bor i Harstad eller Tromsø som vil ha en ny venn så send meg gjerne en mail! [email protected]

  368. Hei, er 19 år og bor i nærheten av Trondheim. Ser etter noen å game med 🙂
   Steam: Gwenieleth
   Snap: Andreapooo

  369. Dette var ett super innlegg av deg Sophie Elise 😄 Det er vell ingen som har gjort dette føre deg 👌👍 Jeg har hatt mine venninner i over 30år. Og takk gud for det, noen av di har vært der for meg i tykt og tynt. Men til alle di som har skrevet her, ønsker dere lykke til ❤ Håper dere finner en bestevenn, ingen ting er bedre enn å ha noen som er der for deg 🌟🌟

  370. Heei:)
   Jeg er 20 år gammel og kommer fra sunnmøre. Har aldri vært gjengens midtpunkt, og savner det å ha en nær venninne. Mistet så å si alle etter vgs. Jeg bor sammen med samboeren min og har en hund:-) jeg ble flyttet i fosterhjem da jeg var lita, har hatt litt ettervirkninger av det om man kan si det sånn. Så har forståelse for de som sliter psykisk.
   Om du vil vite mer om meg eller snakke, kan du kontakte meg på:
   [email protected] 🙂

  371. 19 år (20 i mars) å bor i nærheten av trondheim 🙂 Vil gjerne bli kjent med nye folk!
   Snap: Eliinee

  372. 🆘🆘 Hanne trenger desperat en nakkeoperasjon, les på nakkeskadd.com for mer informasjon og Vipps en 10’er til ⭐️99362890⭐️ hvis dere vil støtte innsamlingen 🙏🆘🆘

  373. Jeg heter Tonje og er 23 år gammel jente. Jeg bor i Stavanger med min samboer og vi har sammen en datter på snart 6 måneder. Jeg er på utkikk etter en venninne eller flere. Jeg har ingen bestevenninner og bare et par venner og føler meg derfor veldig ensom om dagene.
   Jeg liker godt å dra på kafé, shoppe, gå turer, kino, en bytur en gang i blant osv.
   Er du fra Stavanger/Sandnes området, ikke nøl med å ta kontakt! 🙂
   Mailen min: [email protected]
   Til Sophie
   For et utrolig bra initiativ!! Har troa på at du kommer til å hjelpe flere at av oss med å få venner med dette blogginnlegget. Det står stor respekt for deg som er så åpent om ensomhet og alt det du har slitt med opp gjennom årene. Du er et forbildet <3

  374. Hei, jeg heter Daniella og bor i fredrikstad. Er en jente på 20 år, og kunne veldig gjerne tenke meg et par venner.
   Har bodd her i ca to år, har et par venner venner men bare via jobben – hadde vært deilig å være med noen som ikke kjenner meg som en kollega.
   Noe av det beste jeg vet er å bare sitte å snakke om alt og ingenting, ha dype samtaler om alt fra hvordan verden fungerer til sminke. Jeg er også en god samtalepartner om noen trenger det, vet godt hvordan det er å ikke ha det bra og kjent følelsen av å være alene uten verden helt skjønner deg.
   Kontakt meg gjerne på mail: [email protected] eller instagram: daniellasalid

  375. Hei 🙂
   jeg er en jente på 17 år (eller, blir 17 om en uke). Bor på østlandet/jessheim. spiller håndball og driver med annen trening. henger også litt med de venna jeg har.
   sliter mye med mine egne tanker og slik, men dgb.
   add meg på snapchat (tonjelarssen), facebook (Tonje Larssen) eller instagram (tonjelarssen_) for en hyggelig prat.

  376. Hei alle sammen!
   For et utrolig bra tiltak! Venner får man heldigvis aldri nok av, og jeg har allerede funnet flere her som jeg vil kontakte.
   Jeg er ei jente på 22 som bor i Hamar sammen med hunden min. Jeg er utdannet helsefagarbeider men på grunn av en ryggskade er jeg midlertidig hjemmeværende. Jeg elsker å være ute i naturen og om sommeren blir det en del turer omkring i landet med hunden (perfekt anledignig til å møte noen som bor andre steder i landet). Jeg er også mye med venner, alt fra å bare slappe av hjemme hos en av oss, til å gå ut å spise, kino, fester osv.
   Jeg kan nås på Instagram: rdalen

  377. Hei!😊
   Jeg heter Victoria og er 17år.
   Jeg sliter mye med ensomhet og trenger gjerne flere venner! Jeg er en rolig jente. Jeg liker å høre på musikk og være sosial om det går. Jeg sliter med å være sosial p.g.a årevis med mobbing.. men jeg har det litt tøft akkurat nå siden kjæresten min slo opp med meg på lørdag, så hadde vært fint å få noen venner som jeg kan snakke med og finne på noe med..
   Jeg bor i Trøndelag. I nærheten av Steinkjer og Verdal. Håper noen vil bli kjent med meg og får mulighet til å finne på noe nå mens jeg sliter med kjærlighetssorg. 💔
   Du kan adde meg på snap: Victoriaanbakk eller Instagram: victoriasaa
   Setter stor pris på om noen gidder å ta seg tid til å bli kjent med meg. Hvem som helst, men helst noen i nærheten av der jeg bor.. (Steinkjer, Verdal, Levanger) trødelagområdet. For å få mer info om meg kontakt meg.
   Jeg har også en blogg: viccansittliv.blogg.no
   Men blogger ikke like ofte lenger…

  378. 20 år i mars, flyttet til Bergen i høst for å studere rettsvitenskap. Interessert i matlaging, trening, reising ++ Ta gjerne kontakt på Instagram: camillasoh // mail: [email protected] 🙂

  379. Hei!
   Først og fremst vil jeg bare beundre deg Sophie Elise, du virker så kul, smart og intelligent, og ikke minst flink til det du holder på med! 🙂
   Jeg er ei jente på 20 år, 21 i år, bosatt i Trøndelag og har en veldig fin jentegjeng som jeg omgås og som jeg er veldig glad i. Jeg har også en fantastisk kjæreste som jeg bor og lever med. Skikkelig digg følelse. Samtidig har jeg alltid ønsket meg den ene og enestående bestevenninna som alltid er der og stiller opp uansett, det har jeg aldri hatt, så det er noe jeg savner skikkelig.
   Jeg er sikker på at mange av dere andre her er utrolig hyggelige og det hadde vært kult om vi kunne tatt en prat sammen og blitt bedre kjent. 🙂
   Jeg kan kontaktes på sofiehoem (instagram) og på mail: [email protected]

  380. Veldig fint initiativ 🙂
   Jeg heter Amalie, 21 år og bor i Bergen.
   Jeg studerer, og elsker å bli kjent med nye mennesker, å være sosial. På fritiden min liker jeg sminke, gå tur med hunden min, spill kvelder og vin kvelder. Om noen har lyst og bli kjent er det bare å ta kontakt 😉
   snap: malie96
   Insta: amalieeika

  381. heyhey, jeg heter Marlene og er 19 år gammel(98?er) og bor i Oslo
   Jeg har friår og jobber og tar opp fagved siden av, på fritiden liker jeg å være med venner og bare ha det gøy egentlig. Også elsker jeg å se på serier, kan lyve og si at jeg trener også, men det skjer så sjeldent at det nesten ikke teller hehe. Har venner jeg digger å være med, men vil alltid bli kjent med nye uansett 😀 Insta: marleneep og Snap: marleneev

  382. Hei!
   Jeg er en jente på 21 år fra Oslo. Synes alltid det er hyggelig å treffe nye folk! Jeg er utadvendt og blid, og liker å spise god mat, shoppe, gå tur og drikke vin ✨
   Send en DM @kajatand

  383. Hei! Jeg heter Madeleine, er 18 år og bor i Fredrikstad. Har bodd her i 2 år nå, og har enda ikke venner. Jeg sliter en del med å åpne meg for folk og stole på andre, grunnet ting som har skjedd i fortiden, i tillegg til angst og depresjon. Går for tiden 2. året hudpleie, så «henger et år etter» når det kommer til skole. Er interessert i skjønnhet, trener, og vil veldig gjerne ha noen å snakke eller henge med. 2 år er lenge å gå ensom merker jeg. Er åpen for alle, og håper noen vil ta kontakt med meg <3 hadde blitt kjempeglad, så får jeg en sjanse til å komme ut av skallet mitt også 🙂 ikke nøl med å ta kontakt på Mail:
   [email protected] eller snap:
   madde.ma 🙂 tusen takk for dette innlegget sophie, du virker som en fantastisk jente, og det virker som at vi er ganske like. Håper det går bra med deg.

  384. Hei, vet egentlig ikke hva jeg skal skrive eller om noen ser det jeg skriver. Jeg er en jente fra Bergen, 17 år (18 i år) jeg har utrolig lyst å bli bedre kjent med andre rundt i Norge og spesielt i Bergen. Jeg går hudpleie skolen og trener/ hest på fritiden. Er åpen for å bli kjent med både jenter og gutter så gjerne ta kontakt med meg på enten snap: Helenezimmer
   Eller [email protected] 😊