i sin egen boble

annonse: nelly & cruise 

Livet på båt, dere.. Det er ikke en ekte verden, så man går bare rundt i sin egen boble og slipper å forholde seg til noen andre enn seg selv og den man er med. Det er så rart å kalle det en båt forresten, til og med cruise strekker nesten ikke til, det er mer en egen by til sjøs. Takk Gud for at vi fikk byttet rom til et med havutsikt forresten, det har gjort hele reisen komplett. Så om dere reiser på cruise, husk å book utsikt! Da kan dere spise deilig, gratis frokost på balkongen hver dag som vi har gjort. Og vin på kvelden! 

 Dette er vår siste dag, litt trist for jeg har virkelig likt denne reisen. I morgen våkner vi opp i Fort Lauderdale, Florida. Har litt over et døgn der før vi setter kurs mot Norge og hovedstaden. Hverdag venter. 

Kjolen min finner du her. Den er veldig kort, så kjøp en størrelse større. Riktignok veldig behagelig med mye stretch. 

 

Husk at med koden SOPHIEELISE får du 10% på alle cruise hos Royal Caribbean, og rabattkoden kan kombineres med andre tilbud. Du må benytte deg av rabattkoden før 15. februar, men kan reise når som helst! For å bruke rabattkoden må kundeservice kontaktes på tlf: 815 00 185. Der kan du også bare få generell informasjon om du ønsker det, om destinasjoner og hva som passer deg. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg