JAMAICA

reklame: royal caribbean 

Destinasjon nummer to for  cruiset var Jamaica! Vi hadde booket oss inn på gruppeaktiviteter ettersom vi ønsket å se litt mer av øya enn bare havnen. Man kan så klart gå rundt i byen for seg selv, men vi hadde ikke gjort nok research og var redd vi kom til å gå rundt å surre. Royal Caribbean arrangerer en hel haug av utflukter, du kan velge å gjøre det sammen med en større gruppe eller alene (men da er det så klart dyrere) – så vi endte derfor opp med å reise i gruppe, selv om ingen av oss egentlig er “gruppefolk” og gjerne kunne vært isolert alene, sånn cirka hele tiden. Havnet så klart med en amerikansk høylytt familie som var det verste jeg kunne ha tenkt meg når man først må sosialisere, men sånt får man bare tåle. Det er jo egentlig kun jeg som er vanskelig og foretrekker å ikke møte folk i det hele tatt, haha. 

 En av aktivitetene vi gjorde var ziplining! Jeg hadde aldri gjort det før, og trodde vi bare skulle ta en runde – men jeg klarte å manne meg opp, EN runde går jo kjapt. Vel, der tok jeg feil for vi skulle zipline rundt hele jungelen og var ikke tilbake før etter to timer. Men da hadde også frykten sluppet taket, og det ble kun gøy. Skikkelig glad jeg fikk oppleve dette og at det ikke var så fort overstått som jeg trodde! Å “fly” forbi masse elver og frodig landskap kommer jeg neppe til å få gjort igjen. 

Jeg så ut som en IDIOT med denne hjelmen på. Fakta: hodet mitt er gigantisk og hjelmer er ALLTID et problem. Jeg ble sjokkert over at de hadde en som passet meg, det skjer cirka aldri. Da jeg gikk på rideskole som barn måtte jeg bruke motorsykkelhjem for ingenting annet passet.. Det sier vel sitt! Det gjør riktignok at jeg slipper å tupere håret. 

Vi var ute i et par timer i helt nydelig natur, før vi dro ned til byen og handlet litt. Kaffe fra Jamaica, blant annet. Vi har blitt kaffe-paret, jeg drakk det sjeldent før men kjæresten min er fan og har introdusert meg mer. Det er jo litt ekstra kult å ha kaffe vi faktisk har kjøpt på Jamaica! Alt i alt var dette en veldig fin dag, selv om jeg egentlig angrer litt på at vi gjorde ziplining istedenfor å dra til det berømte fossefallet for å bade. Til mitt forsvar ante jeg ikke at det var på Jamaica før jeg så bilder etterpå fra andre som hadde vært der. Damn it.. Men da vet jeg det, om vi skulle ta turen hit en annen gang.

Som sagt får du 10% rabatt på alle cruise hos Royal Caribbean om du bruker koden SOPHIEELISE. Rabattkoden kan kombineres med allerede eksisterende tilbud, som de har mange av akkurat nå. Da kan du få cruise til hele 40% rabatt, om du finner rett tilbud. For å bruke rabattkoden må kundeservice kontaktes på tlf: 815 00 185. Der kan du også bare få generell informasjon om du ønsker det, om destinasjoner og hva som passer deg. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg