forståelse om ting jeg ikke forstår

Du vet om natten, når man drømmer noe som virker så ekte at hele dagen blir preget av det? Jeg har slike drømmer ofte. De river tak i meg, henter noe fra dypt på innsiden som jeg kanskje ikke tør å si høyt, tvinger meg til å møte fryktene mine i søvne siden jeg begraver dem i hverdagen. Det kan være små ting som plager meg i søvne, for eksempel at jeg glemmer alt jeg må gjøre i løpet av en dag og drømmen er full av kaos hvor jeg skuffer alle rundt meg. Eller det kan være som i natt, da jeg drømte at depresjonen min klarte å skyve bort alle jeg er glad i, at de ikke lengre lytter, men at de snur ryggen mot og går tilbake til sine egne liv. For det er nettopp det, alt på utsiden ser ut til å fortsette som normalt selv om verden på innsiden eksploderer. Du er den samme, men du er en annen likevel.

Jeg har vært heldig fordi jeg har evnen til å prate om hvordan jeg føler det – noe ikke alle klarer. Jeg har ofte sett folk i min nærhet slite, og jeg har prøvd å dra ordene ut av dem fordi jeg vet hvor mye mindre alt virker om du bare sier det høyt. “Bare fortell hva jeg kan gjøre, hva som helst”, men de er lukket, vil ha hjelp – men vet kanskje ikke hvordan? Jeg vet hvordan, og jeg prøver, men i natt drømte jeg altså at det ble for mye for alle og jeg endte opp alene.

I dag har jeg hatt den følelsen hengende over meg, hva om jeg ikke var like heldig, og hva med alle som ikke er det? At jeg blir møtt med forståelse for noe jeg ikke helt forstår selv er mer enn jeg noen sinne kunne ha bedt om. Jeg har vært skikkelig klengete mot kjæresten min i dag, nå er det jo bare oss her og han er den som får føle på redselen min og takknemligheten min for alt jeg er så heldig å ha. Må være nærme hele tiden, spurte “synes du jeg er slitsom nå” og han sa selvfølgelig nei, for hva ellers skulle han ha sagt. Det er ulikt meg å være sånn, redd. Forsiktig. Men, jeg er heldig som ikke må ta den kampen her alene. 

På tampen vil jeg også si takk til dere, leserne mine. Jeg har følt meg veldig alene om følelsene mine det siste året, helt frem til jeg sa det høyt til dere og skjønte at mange vet. 


om du ønsker å stemme på meg som årets influencer på kjendisgallaen gjør du det HER. <3 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg