HAITI

annonse: reklamelenke nelly & cruise 

I går la skipet havn på Haiti og vi tilbragte 8 timer der. Eller, Haiti kan man vel strengt tatt ikke kalle det, siden Royal Carribean har kjøpt en del av øyen som er eksklusiv for de som reiser med selskapet. Det vil si: du trenger ikke bekymre deg for noe, men det betyr også at du ikke får oppleve kulturen helt på ekte. Det finnes vel både positive og negative sider ved det, men når man bare er på dagstur funket det fint for min del. Vi fikk tak i en stor solseng og lå der hele dagen, alt av mat og drikke er jo gratis.. Så da vet dere hva vi holder på med, haha. 

 

annonselenke: Her satt vi hele dagen! Badedrakten har Triana Iglesias designet, t-skjorten finner du her

 

Skipet er så utrolig stort! Jeg fikk nesten sjokk da jeg så det fra denne vinkelen. Når jeg våkner på natten har jeg pleid å bli litt bekymret for at det skal velte over ende (jeg har sett skrekkfilmen Poseidon hvor et cruiseskip blir snudd opp-ned), men det er seriøst null grunn til bekymring. Jeg tror ikke det kunne ha vært tryggere, og vi har ikke opplevd noe bølger engang, det er bare jeg som er bekymret av natur. 

Vannet på Haiti var så fint! Litt lengre ut var det riktignok en del tang, og jeg fikk PANIKK haha. 

Haha, Kasper er så søt og jeg hadde seriøst ikke klart å dra på denne turen uten han – her snakker vi organisert og høflig type som rydder senger før vi drar, leverer inn håndduker slik at de som jobber der skal slippe (selv om det er jobben til noen av dem), blir venner med alle som jobber på skipet, ja… Jeg er veldig takknemlig for å ha et så snilt menneske i livet mitt.

Her er jeg på vei ut i havet med flytemadrassen min, som vi også fikk inkludert. Jeg lå vel på den i nøyaktig to sekunder. 

Selv om man på Haiti kunne gjøre alt mulig rart, som ziplining, kajakk, padling og surfing for å nevne noe, sovnet vi begge på solsengen i over en time. Vi hadde så klart planlagt å få med oss alt, men endte opp med absolutt ingenting annet enn minnene fra solsengen hvor vi ble liggende som to slakt.  Men for meg er egentlig det en perfekt feire, og det er nettopp det jeg liker ved cruiset – man kan gjøre litt som man vil. Fart eller avslapping, du bestemmer selv.

Og forresten – om du ønsker å reiser på cruise gir koden SOPHIEELISE 10% rabatt på ALT hos Royal Carribean! Koden kan til og med kombineres med andre tilbud, så her kan du sikre deg noen ville rabatter. Jeg er på cruise i vestlige Carribean, men de har mange andre alternativer i alle verdens hjørner. Perfekt enten du skal med familie, venner eller kjæreste (jeg vil spesielt anbefale dette for nye kjærestepar). Koden er gyldig til 15 februar, og for å bruke rabattkoden må du kontakte kundeservice på telefon: 815 00 185.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg