følelser som ikke henger sammen

  •   

annonse: reklamelenke nelly & cruise

Jeg føler meg på en måte pliktig til å fortelle dere hvordan jeg har det fra dag til dag, om ikke får jeg masse meldinger som påstår at jeg lyver om å være deprimert som sagt. Haha, for en verden man lever i.. Vel, fra sekundet jeg slo opp øynene i går kjente jeg på en klump i magen, der dagen blir ganske tung å komme seg igjennom og derfor blogget jeg ikke. Dette kom nok fordi jeg før jeg la meg åpnet en melding fra en leser som hadde sendt meg et stygt skjermbilde av meg, fra promoen til Sophie Elises Verden.  Jeg ble liggende å tenke på dette før jeg til slutt sovnet, og våknet med samme følelse dagen etter. Det fikk meg til å tenke på da jeg først ble med i Bloggerne og jeg seriøst fikk titalls på skjermbilder hver uke fra folk som syntes jeg var stygg i uheldige øyeblikk. Når man bretter ut livet sitt på TV er det kjipt, og spesielt nå – selv om jeg helst skulle sagt noe annet, at jeg ikke bryr meg om at folk synes jeg er stygg. Om noen tenker jeg er dum gir jeg jo faen og trekker på skuldrene. Jeg trodde helt ærlig jeg var ferdig med den usikkerheten, men det er kanskje fordi jeg ikke har blitt så utsatt for den siden jeg har lukket kommentarfelt osv. Jeg føler også det er uretferdig å trekke frem det negative når det absolutt er mest positivt, meeen ja..

Uansett, i dag er en litt bedre dag. Fuckings irriterende at det går sånn opp og ned. 

Skoene jeg har på meg finner du HER – de er nå på 70% avslag. 👠 

Som jeg har nevnt for dere tidligere er jeg på cruise med kjæresten min. Jeg var litt usikker på hvordan dette skulle bli, jeg er ikke så fan av.. ah, hvordan skal jeg si dette uten å høres helt jævlig ut? Jeg er ikke så fan av “den type” folk som jeg har tenkt pleier å dra på cruise (og i mitt hode har cruise vært danskebåten). Masse fylla, roping, skriking, barn som løper rundt og hyler.. Ja, det er det jeg hadde sett for meg. Men det er ikke sånn i det heeeeele tatt. Jeg har et problem med folk som blir veldig “amerikanske”, det vil si skal snakke til deg hele tiden og ikke lar deg være alene, men her på båten føler jeg meg helt fri selv om vi er “fanget”. Alle går liksom rundt i sin egen verden, det er 17 (!) etasjer så uansett hva man vil gjøre finnes det noe for enhver. Jeg er så positivt overrassket og kunne egentlig anbefalt dette til alle, både om man er kjærester, venner eller familie. Det eneste kjipe var at vi først fikk et rom uten havutsikt, men etter litt styr frem og tilbake fikk vi byttet rom i går. Jeg skal vise dere bilder senere. 

På bildene over går vi rundt i såkalte Central Park, som ligger på dekk 8. En utendørs gate med resturanter, cafeer osv. Skipet vi reiser på er forresten Roayl Carribean – Harmony of the seas

I går kveld dro vi også en tur på casinoet her, første gang for min del. Vi fant faktisk en del, som vi spilte bort igjen rett etterpå.. Typisk, selv om vi så på hverandre og ble enige om at vi burde ta ut pengene å bare gå, så ble vi sittende og kom ut derfra uten en krone.  Men shit, så gøy det var! Jeg likte det virkelig.

Beklager litt få bilder i dagens innlegg, jeg skal knipse mer i dag når vi går i land på Haiti og tilbringer dagen der. 🙂 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg