møte med en synsk

reklame: tre annonselenker fra nelly

Det er ettermiddag her i New York, men jeg er på norsk tid mentalt. Våkner alt for tidlig, blir trøtt lenge før leggetid. Jeg kunne sikkert ha sovnet nå, haha. Meeeen i kveld har vi litt spennende planer! Tidligere i år møtte jeg en “synsk” mann fra New York da han holdt seminar i Oslo og sykt nok klarte han å spå fremtiden min og alt har falt på plass. Jeg har en sunn skepsis til sånt, men det sjokkerte meg. Han kunne også fortelle mye om vennene mine, hvordan de er, hva de heter osv. Man kan sikkert tenke “han kunne ha googlet det”, men at vi møttes var tilfeldig. Han visste jo ikke hvem jeg var fra før av, og tviler på at han klarte å søke opp hele nettverket mitt på google samtidig som vi hadde en samtale liksom. Uansett – han bor i New York og er amerikansk, han ba meg ta kontakt om jeg kom hit og det har jeg altså gjort. Det blir spennende! Han jobber som healer også, og det har jeg god erfaring med fra Norge. Jeg forteller dere mer i morgen 🙂 

– Gårdagens middag på The Wayfarer – 

I går ettermiddag spiste vi på The wayfarer som jeg likte veldig godt. Anbefales! Det var den hyggeligste middagen vi har hatt så langt her nede. Jeg spiste også vegansk sushi for første gang siden jeg prøver å kutte ut laks. Det var ikke kjipt, så da kan livet uten laks gå lekende lett. Vi hadde skikkelig fine samtaler under denne middagen, så jeg kommer til å huske den for alltid. Pluss verdens beste dessert..

Annonselenker Kjolen min finner du her.

Så var det hjem en liten tur, slappe av, bytte klær og dra på Tao Uptown! Jeg hadde gledet meg til å dra hit siden jeg har sett det på The Kardashians, men jeg ble skuffet. Lokalet er fint, servicen og maten var OK, men det var alt for mange turister og musikken de spilte var listepop med for høyt volum. Jeg har kanskje blitt for kresen, men musikken skal passe stemningen i resturanten liksom. Well well, det var fab lokale da. 

I dag dro å spiste på The Standard Grill, som jeg også likte. Fint for lunsj liksom! Beklager at det er mest bilder av meg og mat forresten, haha. Kjæresten min likte ikke så godt å være med på bilder før, nå stiller han opp men vi har liksom ikke gjort det til en vane enda, å ta bilde av oss begge. Jeg skal huske på det fremover, jeg vil jo gjerne vise frem min kjæreste. 

Annonselenker: Shoppet litt, eller – prøvde å shoppe. Jeg er veldig dårlig på å gjøre det i fysisk butikk + jeg får dårlig samvittighet siden jeg allerede har alt av klær som jeg trenger. Det ble noen plagg på Forever 21 og Urban Outfiters, vi gikk rundt på litt vintage i SoHo også, men uten hell. Jakken er fra Urban Outfitters vesken er gucci og skoene finner du her

Nå kom vi akkurat hjem til hotellet, jeg skal gå igjennom mailen og planlegge morgendagen siden den store nyheten slippes da (!!!!), og så kommer han synske mannen hit.. Haha, det høres så rart ut å si. Men hva faen, hva har man å tape!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg