noen gode følelser

💗 I morgen slipper jeg en stoooooor nyhet til dere som betyr masse for karrieren min! Ah, det kribler litt i magen av å tenke på det.. En sånn god følelse jeg må holde på. 

💗 Jeg føler ting begynner å “lette” litt i hodet, der har det vært tungt de siste månedene. Det vil si, jeg har ikke tenkt nedlatende om meg selv eller egne prestasjoner på en dag, jeg har ikke vært min egen fiende. En hver dag som er slik, er verdt å feire for min del. De siste månedene har jeg brukt mye tid på å bryte meg selv ned. 

💗 Jeg er på ferie med kjæresten min, og selv om han akkurat nå holder på med sitt i andre enden av rommet føles hans nærvær veldig trygt og bra.

💗 På fredag slipper jeg en ny låt som heter in my head. Jeg troooor dere kommer til å like den.. Jeg er flink!

💗 Jeg er nominert til priser både på vixen og på kjendisgallaen. Vet ikke om jeg kommer til å dra på noen av utdelingene og er 100% sikker på at jeg ikke vinner noe på sistenevnte haha, men det er uansett hyggelig. Takk!

Altså, jeg er enda deprimert eller hva man skal kalle det, det endrer seg nok ikke på en dag og er en prosess. Men jeg kjenner ting begynner å lette litt, og jeg får sortert litt i hodet. Og gode følelser begynner å komme tilbake i kroppen! Ellers har vi det veldig fint i New York. Spiser masse, men får dessverre ikke gått noe rundt. Det er så kaldt! Så det blir uber og titting ut av vinduet. På veien hit var vi sånn “jaja, vi er fra nord-norge, vi trenger ikke bekymre oss” men EH jo, det gjør vi. 

PS! Et lite tips om dere trenger en serie å se på. Black Mirror har kommet med ny sesong på netflix! Det er min favoritt, men jeg skal så klart ikke se på det her. Men om du trenger noe nytt, sjekk det ut 🙂 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg