jeg trenger en forandring

reklame: inneholder en annonselenke fra nelly

Vi har byttet hotell, og er nå på ett som heter The Time. Det ligger, som navnet tilsier, rett ved Times Square. Det er etter min mening ikke det beste stedet å være plassert, her er det kaos og kan minne litt om Karl Johan. Lite personlighet, lite sjarm, men gøy å ha opplevd. Uansett er rommet fint, ganske stort med separat stue og soverom pluss stort bad. Rommene i New York er generelt sett veldig små, så dette er luksus. En venninne av meg bodde her i fjor, hun betalte 40 000 kr i måneden for en leilighet på 30 kvadrat. Det er ville priser, og det hindrer meg fra å ta steget å flytte hit. For ja, det er min favorittby og jeg tror jeg trenger en forandring.. Jeg har kun bodd i Harstad og i Oslo. Det finnes jo så mye mer.. Jeg kommer sikkert aldri til å tørre, jeg venter bare på at Kasper forhåpentligvis skal utplassere med skolen så har jeg en “grunn” til å flytte. Han studerer forresten psykologi til de som har lurt, og han skal fortsette på studiet i Oslo nå. 

Annonse: bhen kommer herfra. Akkurat denne er utsolgt, men de har mye annet fint. 

New York har den nest-kaldeste nyttårsaften noen sinne (!), typisk vår flaks hehe. I dag var planen å gå i Central Park men etter 5 minutter var vi så kalde at vi måtte kjappe oss inn på nærmeste butikk for å kjøpe lue og votter. Da vi sto i kassen ble summen over 1000 kr, haha. Ikke verdt det i det hele tatt for disse små greiene jeg har på øret. Men faen, det er tolv minus liksom! Jeg skal ikke klage for solen skinner og “viben” i byen er som alltid helt magisk. Det er noe helt eget å gå i central park og være omgitt av alle skyskrapere, men rundt deg løper ekorn og det er total stillhet.. Fantastisk.  Men, visste dere at global oppvarming ikke betyr at det blir varmere? Det betyr bare at alt blir i ubalanse, slik som været her nå.. Det gjør meg trist å tenke på, miljøstressa blir jeg. 

Vi dro på The Dutch som ligger i SoHo for å spise lunsj. Jeg liker det stedet! God stemnig, bra service, man får maten kjapt og det er mest lokale som spiser der. Maten de serverer der er også økologisk for det meste, og lokalprodusert. Det står f.eks spesifisert i menyen hvilke gårder dyrene de har brukt kommer fra, for de som er interessert i sånt. Pluss området rundt er kult med mye bra vintage-shopping, uten at vi fikk gjort det i dag. Eller vi klarte ikke, det var for kaldt. 

Jakken kommer fra Samsøe Samsøe! 

Nå skal jeg sminke meg og så spiser vi middag. Det er alt vi gjør.. Spiser og spiser 🙂 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg