neste stopp – new york

reklame: annonselenke nelly

Tenk så fort dette året har gått. Sikkert det raskeste i mitt liv, uansett hvor rart det høres ut. Fra mai, da jeg møtte Kasper, har alt virkelig gått i rekordfart og jeg kan ikke tro at vi nå sitter her ved årets slutt på vei til New York sammen. Et nytt kapitel starter når vi er tilbake – som samboere. Han har flyttet inn i leiligheten min, og jeg gleder meg til å pusse opp kjøkkenet og litt diverse slik at den blir mer vår. I dag våknet vi alt for sent, jeg måtte pakke og gjøre litt jobb før vi dro til Gardemoen og her har alt gått til helvete. Bankkortet mitt knakk, for å nevne noe. Så typisk, jeg har mistet en million bankkort men aldri knekt ett eneste.. Da var det bare å puste dypt og tenke at det ordner seg, alltid. Klokken 18:00 går flyet og vi reiser business (eller premium som det heter hos norwegian), derfor får vi kose oss i loungen frem til da og drikke noen glass vin – jeg skal svare på litt mailer, han leser D2, jeg er i godt humør og i dag er første gang på lenge jeg ikke sitter med gråten i halsen. Dere vet,når man blir fysisk sliten av å holde tårene tilbake, som å prøve å holde lokk på en kjele som koker over. Akkurat i dag har jeg ikke den følelsen, selv om jeg er forberedt på at den vil komme tilbake.

annonselenke: Genser fra only – uvant å bruke så sterke farger, men denne likte jeg! 

Jeg har kjøpt ny parfyme i dag, det gjør jeg før hver reise sammen med kjæresten min (dette er vår femte reise til utlandet sammen). Da blir en spesiell lukt forbundet med en spesiell opplevelse, jeg har en parfyme jeg brukte hver dag i Paris som vi begge blir helt varm i hjertet av nå. Lukter bringer frem sterke minner. Uansett, i dag ble det denne fra Chanel og jeg gleder meg til å skape nye minner med nettopp denne. 

Ved midnatt norsk tid er vi i luften og skåler på flyet! Vel fremme i New York skal vi spise koreansk med en venn og ha en relativt rolig kveld.  Stor klem (og jeg hater klemmer, så da betyr det en del), takk for at dere har fulgt meg dette året <3 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg