80% rabatt på festsminke!

annonse – 

God søndags kveld, everyone ♥  Håper dere takler “mørketiden” bedre enn meg. I går sovnet jeg klokken 23, og min siste tanke før jeg lukket øynene var alle bekjente som løper rundt på fylla med vinterbleike legger, krangler med taxisjåføren, har mascara i hele trynet etter en one night stand samtidig som jeg sovner trygt på min overprisa pute fra Missoni. Life. 

Men det finnes mange fine ting med denne sesongen også. Du trenger liksom ikke være bleik eller å ha mascara i hele trynet etter et par timer på klubben. Her kommer noen små tips og triks til hvordan! Og husk at coverbrands har mellom 20-80% på en rekke varer som egner seg til partysesongen – du finner utvalget her. 


💅🏼 Jeg må bare si, denne ansiktsmasken gir meg komplekser, haha. Den påpeker virkelig hvor lite symmetrisk jeg er i ansiktet. Den er nesten for liten i pannen og alt for stor på haken, som om den skriker til meg “ansiktet ditt har en jævlig sær form” og jeg bare “JEG VET”. Men masken er amazing før fest, så jeg har brukt den mange ganger likevel. Maskeraide Pre-party prep heter den, og gir skikkelig frisk ut før man sminker. Du bare slenger den på og drar den rett av – perfekt! Selv om man ser stygg ut når man har den på. Kjæresten min synes av en eller annen grunn jeg er pen med den på, da? Betyr det at jeg er stygg til vanlig? Hehe. Du finner den her

Et par andre ting som er greit å kjøpe til partysesongen nå som det er tilbud, er:

💅🏼 Selvbruning, så klart. Jeg er stor fan av både Jet set sun og Sunspa, og varierer mellom å bruke begge to. I dette innlegget har jeg vist sistenevnte på bildet, men kan anbefale begge og har vanskelig for å velge favoritt. 

💅🏼  På snakk om selvbruning, en god skrubb er gull verdt. Jeg har brukt Cocoa Brown Tough Stuff i et par år. Den både ser fresh ut i dusjen, lukter ganske greit og fjerner alle skjolder fra fargen – noe som igjen gjør at selvbruningen sitter finere, lengre og bedre. 

💅🏼 Øyenskygger med gode pigmenter som ikke tester på dyr? Faktisk litt sjelden vare, men mulig! E.L.F er et merke jeg liker godt, de har gode priser, er dyrevennlige og leverer kvalitet på de fleste av produktene. Jeg har ikke tipset om akkurat skyggene deres tidligere fordi de ikke holdt mål før, men kvaliteten har tatt seg opp nå. Need it nude er en fin palett! 

💅🏼 Lilly Lashes er dyre, men de har ganske god kvalitet og kan gjenbrukes flere ganger. Om du skal spandere på deg noe litt mer eksklusivt er de på tilbud nå – for den mer uerfarne vil jeg nok heller anbefale vipper fra f.eks Ardell, det er også et merke Coverbrands fører. 

💅🏼 Jeg elsker merket Milani, og deres blush ser fin ut – både i forpakning, men også på kinnene. Finnes her

💅🏼 BarryM Liqioud Chrome Highlighter. Første flytende higlighteren jeg har testet. Ganske intens, bra – men ikke for nybegynnere. 

💅🏼 .. Derimot om du ER nybegynner kan jeg anbefale highlighteren fra Ofra. Veldig pigmentert, og gir en glamorøs look. 

💅🏼 Sist – highlighter for kroppen! Sånn, om du har behov for å dra litt ekstra oppmerksomhet til eller fra et område. Sexy bein, for eksempel.. Eller mer markerte kragebein. Du bestemmer selv! Tan Luxe the gloss heter den. 


Coverbrands har forøvrig over 250 kjente og ukjente merkevarer, så bare shop til you drop! Om du bestiller nå skal du akkurat rekke å få varene før jul, men i alle fall før nyttår. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg