ikke kjøp gave til meg please

Dette er kanskje litt flaut å melde, men jeg har ikke kjøpt en eneste julegave så langt – og jeg stresser ikke over det heller. Jeg har en del ting lagret hjemme som jeg har tenkt ” dette KAN være en julegave for en eller annen venninne eller familiemedlem” uten at jeg vet til hvem, og nå har alt blitt feilplassert og jeg finner ikke igjen noe av det jeg har gått til innkjøp av de siste månedene. Vel, julen handler (for min del) ikke om gaver uansett, så null panikk her i gården. Så til alle venninner: ikke kjøp gave til meg, for da må jeg løpe rundt lille julaften for å finne til dere. La oss heller ta en god middag sammen i romjulen!

Jeg og kjæresten gikk litt rundt på Aker Brygge tidligere i dag for å finne en bursdagsgave, og rundt oss stresset folk for å handle det siste de trenger til jul – og vi gikk i vår egen boble. Det var fint å være så uanfektet av det hele! Vi passerte også en utendørs kino hvor Love Actually ble vist, og personlig kunne jeg ikke ha tenkt meg noe jævligere enn å sitte ute i kulden å se på julefilm. Imponert av folk som faktisk gjør DEN innsatsen for å kose seg, sånn anstrengt og jævlig kosing er beundringsverdig. 

Vi har vært i familiebursdag på kvelden, min lille kusine fyller snart. Pappa har tatt turen fra Harstad også, hyggelig å se han igjen – vi jobbet sammen i formiddag, og i morgen skal vi på filmpremiere sammen. 🙂

Holdte på å si “beklager for bildene” men helt ærlig så gir jeg meg en god faen i at alle bildene på bloggen skal være av god kvalitet. I de fleste innlegg, ja – men i alle, nei.  Er jeg den eneste som finner tekst mer interessant enn bilder? I guess so, siden instagram er en hit. 

Mennene i mitt liv, pappa og Kasper.

Vi kom akkurat hjem etter å ha tatt t-banen (prøver å bli bedre på å reise kollektiv, alltid, men det tar jo mye lengre tid) og jeg skal ferdigstille et komersiellt innlegg før vi vasker klær og sover. Pensjonister i sjelen. <3 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg