jeg har fått en ny favoritt!

– annonse –

Jeg elsker å møte inspirerende mennesker som satser på drømmene sine, og Trevis er en av dem. Han er ute med låten “Hard to get” som jeg liker skikkelig godt (dere som følger meg på snap har garantert hørt den spille i bakgrunnen der), jeg liker han skikkelig godt som både person og artist. Han er bare 19 år, og allerede for 4 år siden flyttet han fra norge og til Los Angeles for å følge drømmen sin om å bli artist. Nå er han tilbake her, og det er jeg glad for – vi trenger sånne som han 👊 Og i tillegg er han veldig søt! 


 

Vi møttes på kontorene til UI, og snakket en stund om alt han har opplevd, det er en del: han kan ikke bare spille gitar, piano, trommer men han kan også skrive og produsere musikk. Jeg syntes det var veldig interessant å høre på hvordan han tenker når han skriver og produserer, siden jeg holder litt på med det selv ? bare at han er en million ganger flinkere, haha. Selv om låten ?hard to get? har et litt trist historie bak seg (om en jente som spiller spill, er frem og tilbake, og man blir såret) så er tanken bak produksjonen at man skal kose seg når man hører på den. Og deeeeeet gjør jeg.

Det er noen personer som bare har “det lille ekstra” og det har virkelig Trevis. Jeg ble kjempesjarmert og som sagt – inspirert – og vi kommer garantert til å høre mye mer til han i fremtiden. 

Takk for møtet, det var skikkelig hyggelig!! 💗 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg