jeg har så mye å glede meg til!

– annonse – 

I dag sukket jeg høyt til meg selv da jeg tittet ut av vinduet. “Herregud, mørkt allerede klokken 14? Dreeeep meg..”. Jeg skammet meg nesten litt etterpå, for jeg har virkelig mye fint å se frem til. Altså, først skal jeg på cruise i Januar, så Costa Rica i februar, og deretter BALI i april på surfcamp! Alle destinasjonene er så eksotiske og aller best, det er steder jeg aldri har besøkt før. Klyp meg, og ikke minst slå meg i ansiktet når jeg sutrer om teite ting som mørketid.

Som dere vet er jeg stor fan av å surfe, og skal jeg endelig opp på nivå 2 – det vil si litt hardere bølger, mindre brett og generelt sett en større utfordring. Det blir litt skummelt, men jeg er klar! Å få oppleve bølgene på Bali (Gianyar) og den helt nye surfcampen til Lapoint blir magisk. Og aller best, så reiser jeg sammen med kjæresten min igjen. Han er sååå mye flinkere enn meg på å surfe haha, men det pusher meg til å bli bedre. Her kommer et bilde fra den helt nye, og dritfine campen!

Altså, dere forstår kanskje ikke hvor redd jeg har vært for vann tidligere, men på sist surfcamp lærte jeg virkelig å møte frykten. Vi hadde en helt fantastisk instruktør, og jeg håper det blir like bra nå, og at jeg får et par nye venner! Dere kan sjekke ut surfecampen vi skal på HER, og generelt sett mer info finner dere HER. Å dra på surfcamp er virkelig noe helt eget, og kan ikke sammenlignes med noen andre ferier jeg har gjort – på en god måte. Det er en grunn til at jeg reiser tilbake, igjen og igjen.. Nå for fjerde gang!

Noen bilder fra tidligere reiser på surfcamp med Lapoint. I love it, og hadde jeg ikke hatt bloggen ville jeg ha stukket dit for å jobbe sammen med alle instruktørene der. Det er faktisk en mulighet for dere som reiser på camp, å søke jobb etterpå (kjenner et par som har gjort det). Kanskje du reiser på surfcamp og livet ditt endrer seg totalt? Hvem vet <3 


 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg