ikke så veldig fornøyd

I skrivende stund sitter jeg på flyplassen i Bodø, har gjort et desperat forsøk på å spise pommes frites (det gikk sånn halvveis, suppe er nok enda tingen), jeg har kommet meg igjennom mailboksen og snart skal jeg ta flyet hjem til Oslo. Konferansen gikk fint! Jeg fikk snakket om alt fra fortid, fremtid, kjærlighet, usikkerhet, meditasjon og plastisk kirurgi, og svarene mine ble møtt med både latter og applaus fra salen. Aldersgruppen som hørte på var ganske spredt, og det er alltid skummelt å se om man klarer å nå ut til så mange ulike mennesker med det samme budskapet. Jeg tror jeg fikk det til! Jeg møtte så mange fine mennesker, hadde gode samtaler og har faktisk lært en hel del, spesielt med tanke på hvordan unge tenker på forhold til egen kropp. Alt lagres oppi hodet og jeg tar det med meg! Takk for en fin dag og for at alle har vært så imøtekommende og gode. 

Som dere ser er bildene fra konferansen ikke i tipp-topp kvalitet, faktisk er de elendige, og det plager meg. Etter å ha brukt over 30 000 kr på et kamera og utstyr jeg trodde skulle være bra, er det utrolig surt å innse at jeg faktisk ikke er fornøyd i det hele tatt etter mange måneder med prøving. En kamerat av meg har dette kameraet og hos han blir bildene superfine, jeg vet ikke hva jeg eventuelt gjør feil – jeg har lært meg innstillingene, og jeg kan jo foto sånn nogenlunde. Det er bedre å ta bilde med iPhone, og derfor har jeg også tydd til den løsningen ganske ofte i det siste. Disse bildene her kunne jo like gjerne vært tatt med en iPhone liksom. Det hjelper ikke å etterarbeide bildene i både photoshop og lightroom når kvaliteten i utgangspunktet suger. Jeg bruker Olympus OM-D, til de som lurer. Ikke mitt beste kjøp akkurat.. 

Jeg trenger et lite kamera som tar gode bilder, og pris har ikke noe å si så lenge det faktisk lever opp til prisen. Jeg har brukt canon 6D tidligere og er fornøyd, men det er for stort for meg. Uansett, send meg gjerne tips i innboks på facebooksiden min. 🙂 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg