se meg på tv 21:00!

Herregud, av en eller annen grunn har jeg startet på dette innlegget og slettet første setning sikkert en million ganger. Hvor jævla vanskelig skal det være, haha.. Poenget mitt var: om du vil se meg på tv i kveld, så kan du skru på Tv Norge klokken 21:00. Tidligere i dag spilte jeg nemlig inn “mandagsklubben” sammen med en liten gjeng komikere, og OM det var skummelt å være den eneste i forsamlingen som ikke er naturlig morsom? Jepp!

Håper dere forstår at det MÅ være lov å tulle litt, og at det nettopp var det vi gjorde i programmet. Man mener jo ingenting vondt, og likt som at jeg kan le av “slemme” ting andre sier om meg, kan man også fyre litt tilbake om løst og fast. Selvironi er viktig, og så mener jeg det er viktig å ikke ta alt så seriøst. 🙂 Uansett, gøy var det! Og hold i bakhodet at jeg snakker liiiitt rart etter operasjonen, hehe. Men, jeg burde ikke nedsnakke meg selv så mye – det gikk tross alt gikk ganske fint. ⚡️ Og Else Koss er den søteste i VERDEN. 

Et ganske merkelig band? Hehe. 

Joakim og Fetisha var med meg, og vi brukte tiden før showet på å lage en mystory som vi lo så mye av at jeg enda har vondt i magen. Jeg heter @sophizzleyo på snapchat om dere vil sjekke ut! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg