angående at jeg tjente 0 kr i 2016

Hvert jævla år på denne tiden preges nyhetsbildet av det samme. “Dette tjente folk i 2016!”. Jeg har, så lenge jeg kan huske, vært veldig imot at skattelistene og andres inntekt er offentlige. Nå er de riktignok ikke tilgjengelig for alle lengre, men som offentlig person blir det likevel skrevet om hva jeg tjente året før. Det verste med dette året er nesten at alle mediene tar helt feil. De skriver at jeg tjente 0 kr i fjor, som åpenbart ikke stemmer. Det forstår vel de aller fleste – det handler bare om at jeg tok ut utbytte i fjor, istedenfor lønn. Dagens Næringsliv er de eneste som har forstått hvordan ting henger sammen, og skrev en artikkel for et par måneder siden angående hva jeg tjente i 2016. Den finner dere her. Uansett – hva har det å si om jeg tjente 3,5 milliioner eller 0 kr? Det er min privatsak. Ja, jeg blir irritert for at mediene skriver FEIL når de først skal omtale noe sånt, men skulle helst ha sett at de ikke omtalte det overhodet. Hverken min, eller andres økonomi burde folk bry seg om.

Beklager litt sen oppdatering, forresten! Vi kom frem til Tromsø sent i går kveld, og dagen har vi brukt på å kjøre byen rundt for å lete etter en avis. Jeg er på forsiden av D2, som fyller 10 år. Det er en skikkelig stor ære, og jeg måtte selvfølgelig få kjøpt en utgave – som jeg fikk til etterhvert. Dette er mitt andre cover for D2, forrige gang var starten av 2016. Da var det mest bare den store panne som syntes på bildet, haha 🙂 Digg med en forside hvor jeg faktisk ser ganske hot ut!

Et bilde fra innsiden av D2. Saken handler om at jeg er 1 av 10 personer som har preget Norge de siste 10 årene. En ære!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg