ser jeg virkelig sånn ut

reklame

Jeg skal love dere at jeg har ledd (og nesten grått, “ser jeg virkelig sånn ut!?”) når jeg har bladd igjennom bildene fra surfetimene.. Man ser langt ifra så deilig eller kul ut som man tror, der man febrilsk prøver å holde balansen samtidig som det renner saltvann ut av nesa. Men, noen bilder får likevel se dagens lys, og disse fra GoPro ble veldig kule. Vi har forresten vært på Level 1 hele veien, men hadde vi hatt flere surfeleksjoner kunne vi gått over på level 2. På level 1 får man god hjelp og har en instruktør som passer på at du ligger riktig, treffer bølgene når du skal, og forteller deg når du skal reise deg opp. 


Dere finner all informasjon om Lapoint på deres hjemmeside her, og akkurat Sri Lanka kan du lese om her. Jeg har to kategorier på bloggen som heter “Portugal” og “Marokko”, der kan du lese om de andre gangene jeg har vært på surfekurs. Liker Sri Lanka best, faktisk! 

Jeg har fått mange spørsmål fra dere om surfekurs og lapoint, jeg kan ikke si stort mer enn at opplegget, campen og instruktørene får en varm anbefaling fra meg. I fjor hadde jeg også en venninne som dro på surfecamp alene og hadde den beste opplevelsen i sitt liv, man blir kjent med folk og man trenger ikke å være atletisk eller god på surfing fra før av. Jeg er til og med ganske redd for bølger, likevel funker det. Det er sykt billig å være her, å bo på campen er ikke alt for dyrt heller (måltidene er inkludert). Vi har spist middag på et veldig fint hotell de siste dagene og betaler aldri mer enn 400 kr for middag, dessert og drikke for to personer. FANTASTISK! ♥ Tuk Tuk (som man kjører rundt i) koster som regel rundt 20 kr, og da venter sjåføren på deg mens du gjør det du skal. 

Nå skal jeg gå igjennom mailen, samt gjøre klart et par innlegg <3 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg