THEN RIDE IT WITH MY SURFBOARD

reklame

Å surfe er som følger: mye enklere enn man hadde trodd, men samtidig veldig vanskelig. Det gir ikke mening før du har prøvd det, da forstår du akkurat hva jeg mener. Hver gang jeg har prøvd surfing blir jeg like sjokkert i starten over hvor greit alt går. Jeg står på brettet, tar bølger på egenhånd.. og så stopper det liksom litt opp, kanskje fordi jeg ikke helt tør å kjøre på, uten at jeg helt vet hva jeg er redd for. Jeg jobber med saken og blir tøffere for hver dag. Men det er SÅ gøy! 

Vi har surfet både klokken 05:30 på morgenen og klokken 09:00, jeg likte faktisk best å stå opp tidlig. Da fikk man med seg den nydelige solnedgangen, det var nesten så jeg måtte klype jeg i armen for å forstå at jeg faktisk er her. Jeg gleder meg sånn til å fortsette de kommende dagene! Her kommer litt bilder..

Meg og den herlige instruktøren vår! Han er utrolig flink og kommer med gode tilbakemeldinger hele tiden, og så er han glad som en sol. 


My man and I! Han er forøvrig tusen ganger flinkere enn meg på det her, haha.. 


Vi har heldigvis fått hjelp av en fotograf til å ta bildene, så slipper jeg å tenke på det. Takk til Lapoint som styrer i stand et så fint opplegg for meg! 

Klokken er knapt 15 her på Sri Lanka, men vi har allerede rukket å surfe, spise lunsj og dratt på spahotell – hvor vi er nå, og jeg blogger til dere fra resepsjonen. Vi blir her et par timer, som sikkert kommer til å bestå av å sove på hver vår solseng. Og en spabehandling, masse mat, drinker.. You know! 🙂 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg