jeg har det så fint!

reklame

Beklager at en oppdatering kommer først nå, jeg har rett og slett ikke hatt internett siden vi kom hit (for to dager siden). Nå har jeg plutselig litt dekning enn så lenge, så da passer jeg på å si hei til dere før jeg gjør noe som helst annet. 

Siden jeg ikke har snakket ordentlig med dere enda, starter jeg på starten. Bilturen frem til huset var passe skummel, det var som å sitte i et videospill helt blottet for normale trafikkregler. Da vi kom frem var jeg bare takknemlig for å være i live, det tok jeg ikke for gitt da jeg satt i bilen og holdt fast i sikkerhetsbeltet. Trafikken her er helt crazy, og at bilturen var på tre timer hjalp vel ikke akkurat på dødsangsten – men vi er her, jippi! Og så langt er det uten overdrivelse en av de beste feriene jeg har hatt.

Rommet vi har er helt nydelig. Huset til Lapoint ligger helt ved vannet, og utsikten vår.. Altså, den må nesten bare oppleves. Lyseblått hav så langt jeg kan se, og i tillegg har vi et stort og fint bad. Om du har mulighet å reise hit så bør du, enten alene eller sammen med noen. Jeg har vært på surfecamp med venninne to ganger, en gang med kjæreste og kunne gjerne gjort det i eget selskap også. 

I dag skal vi surfe for andre dag på rad, det går bedre enn forventet og jeg har enda litt av teknikken inne fra sist gang. Men, mer om det senere – nå må jeg rekke frokosten før enda en dag med surfing setter i gang! 🙂 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg