neste stopp – Sri Lanka

annonse / bloggposten inneholder en annonselenke

Herregud, i dag reiser jeg til Sri Lanka for aller første gang i mitt liv! Jeg gleder meg til en uke på et så magisk sted, sammen med en magisk person (kjæresten min da, altså).Kofferten ble akkurat ferdig pakket, i siste liten som vanlig, og jeg kan ikke fatte å begripe hvordan en person som reiser så mye kan være så dårlig på å pakke. Det er alltid noe som blir glemt igjen hjemme, og alltid noe jeg tar med for mye av. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenke) Den fine jakken min finner du HER. Jeg har hatt den i to år og den er enda like fin, men obs – den varmer ikke noe særlig, så passer best til høst og vår. Og på reiser, slik jeg skal nå. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forresten, hvordan stiller du deg til å høre på XXXTENTACION? Jeg elsker musikken hans og hører albumet på repeat, men får en del kritikk for det siden han er anmeldt (og dømt?) for grov mishandling mot sin gravide exkjæreste, for å nevne noe. Helt ærlig, jeg klarer ikke ta stilling til det på et slikt nivå at jeg boikotter musikken hans. Men det er kanskje feil av meg igjen. Jeg ville bare nevne det siden jeg uten overdrivelse har fått 30 meldinger om det siden jeg la ut en av låtene hans på snapchat i går – ærlig sak, elsker musikken og kanskje mindre fan av hva han gjør på privaten, og ville nok neppe dratt på konsert men tillater meg å høre på musikken. Så får folk ta stilling til det som de selv ønsker 🙂 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg