jeg eksisterer ikke uten

annonse, bloggposten inneholder en annonselenke

God kveld fra meg. Eller ettermiddag, jeg føler meg alltid så gammel om jeg ønsker noen “god kveld” før klokken har passert midnatt. I dag slapp jeg en remix av “all your friends”, og jeg synes egentlig det er litt kleint å “gi ut ting” fordi jeg hater å være sånn “se på meg, hør på meg”, og samtidig så elsker jeg det fordi jeg åpenbart elsker oppmerksomhet. Og så er jeg jo veldig stolt av å få til mye kult, det skal man ikke legge skjul på. Uansett, om du tilfeldigvis vil høre på låten og trenger noe å feste til i helgen er den å anbefale. Du finner den HER. Takk for alle fine tilbakemeldinger på den allerede. Det er ingen meg uten dere. ♥ 

Pappa har vært med meg i Oslo hele dagen, vi har vært i et par møter men også gjort noen ærender i anledning et familiemedlem som snart fyller år. Jeg er heldig som har en så morsom pappa, for det finnes mange kjedelige foreldre der ute. At han i tillegg holder seg oppdatert og ønsker å hjelpe meg i min jobb er så klart en bonus, og jeg setter enormt stor pris på han selv om jeg har vært grinete hele natten fordi jeg måtte sove på sofaen i natt. Med andre ord: jeg sov ikke. Jeg har verdens minste og mest ubehagelige sofa å sove i. 

(annonselenke) Den nydelige kjolen min er fra Nelly – der får du forresten 25% rabatt på hele kjøpet ditt om du bruker koden FALLDEAL! 

Uansett. Nå skal jeg sitte her i sofaen (som er god å sitte i, for all del) spise knekkebrød og se på sex and the city for sikkert hundrede gang. Blir jeg noen sinne lei av den serien? Jeg håper nesten det, for man kan absolutt bruke tiden sin på kulere ting. Men akkurat nå virker det ganske fjernt, jeg kan flere av episodene utenatt men blir likevel underholdt. Digg. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg