jeg vil gi mer tilbake

Noen ganger funker det bedre å sitte sammen med noen for å jobbe, enn å sitte hjemme i leiligheten alene. Da blir jeg så fort distrahert av alt som skjer rundt meg (som egentlig er ingenting?), men nå tok jeg med meg pcen ut og møtte Gisle på ett spisested. Det er alltid så hyggelig å være med ham, og inspirerende å være med venner som gjør kule ting. Tenk at han har sin helt egen tv-serie om noe så viktig! Da får jeg også lyst å gjøre kule ting, haha. I det siste har jeg generelt sett vært full av mye kjærlighet som jeg ønsker å gi til verden, og med verden så mener jeg vel først og fremst dere. Gi tilbake til alle som leser bloggen min, boken, streamer sangene og følger med. Jeg vil vi skal bli kjent med hverandre! Jeg får pønske litt på hvordan jeg gjør det, noe lurt skal jeg komme på 🙂 

På snapchat heter jeg Sophizzleyo! Er sånn halvveis aktiv der, men egentlig mest på blogg. Noen ganger legger jeg likevel ut gøye ting. Genseren min er fra Gucci! 

Nå skal jeg jobbe litt til, så blir det trening før jeg skal spise med en venninne senere. Jeg er så sjukt trøtt i dag.. Men, det ordner seg med litt koffein. 
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg