like uorganisert som alltid

Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg er i så godt humør i dag. Jeg er kanskje i godt humør 85% av tiden, men akkurat nå er det ekstremt. Kanskje fordi jeg er så effektiv og har fått gjort det meste jeg skal gjøre – og det jeg ikke har fått gjort vet jeg at jeg kommer til å få gjort i løpet av dagen? Pappa kommer dessuten på besøk til meg om et par dager, det gleder jeg meg sånn til.. Elsker pappa. Og, så Sri Lanka med kjæresten til helgen. Blessed! 

Midt oppi all denne gleden tenkte jeg å vise dere hvordan jeg oppbevarer sminken min. Det er flere av dere som har spurt, og jeg har latt være å vise fordi jeg hadde en drøm om å få et fint sminkebord, men det kommer aldri til å skje i den leiligheten jeg har nå og alt er like uorganisert som før. 

Jeg har så mange leppestifter, sikkert 100. Alt ligger stappet sammen i øverste skuff på badet, og her kan jeg seriøst bli stående en halv dag om ingen hadde stoppet meg. Jeg elsker leppestifter, haha. Er det ikke fint å kunne elske noe så simpelt? Favorittmerkene mine på leppeprodukter er nok Gerard Cosmetics og Jeffree Star, begge deler finnes så klart hos coverbrands.no. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har også en hel skuffe full av sminkebørster. Der er det litt diverse på hva jeg liker, jeg brukte mac før men etter å ha lest at de fortsatt dyretester (selv om de skulle slutte med det?) måtte jeg finne noen nye.. Dessverre har ingen blending-børster vært like gode som min favoritt fra mac, sett bort fra Kat von D, men det selges ikke i Norge. Kom gjerne med tips om dere vet om noen gode børster for øyenskygge 🙂 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Resten av sminken, som foundation og øyenskyggene jeg bruker mest har jeg i sminkevesken fra Louis Vuitton. Denne kjøpte jeg for et par år siden, og den er enda like fin, om ikke enda finere nå som den har blitt mer slitt. Det er en av mange grunner til at jeg elsker vintage når det kommer til dyrere vesker, de blir kun finere med årene. Anbefaler alle å sjekke ut Ma Vintage i Oslo om du vil gjøre et skikkelig kupp!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå venter jeg på bloggeren Stina, vi skal spise lunsj sammen 🙂 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg