dette bildet er ubehagelig å dele

//annonse

Ofte har jeg følt meg litt alene i den bransjen jeg er i når det kommer til å ha problemer med huden. “Alle andre” ser ut til å ha null kviser, og jeg har sammenlignet meg med dem og følt meg dårlig. Jeg er jo bare menneskelig, og da er det ikke til å forvente annet enn at huden kan ha oppturer og nedturer. Likevel har det vært flest nedturer for meg i årene som har gått, og på et punkt gikk jeg også på piller som var skikkelig sterke, som jeg da fikk fra legen. Huden min ble finere av disse for en periode, men etter et par måneder gikk den tilbake til å være kvisete og vond. Slik så jeg ut etter å ha gått på piller kun et par måneder etter avsluttet kur. Det er altså ikke disse som har fikset huden min, som så mange tror. 

Dette bildet er litt ubehagelig å dele, spesielt siden jeg da hadde brukt ett år, hatt mye smerter, vært hos legen og ingenting hjalp. 

Jeg begynte med SKIN REPAIR fast etter at lillesøsteren min fikk skikkelig gode resultater av pillene – ironisk nok, ettersom hun faktisk fikk dem av meg, men jeg hadde mistet all troen på at noe skulle fikse huden min i det hele tatt og orket ikke prøve. Siden jeg og hun er genetisk like valgte jeg å starte også, som absolutt siste utvei. Det har genuint hjulpet meg skikkelig, og huden min nå er så fin! Helt glatt, myk og jeg slipper å stresse over problemene. 

Huden min nå, uten sminke og uten fuktighetskrem. 

Noen ting det kan være greit å vite om SKINREPAIR:
– Produktet funker på hele kroppen. Sliter du med kviser på bryst eller rygg, for eksempel? Det hjelper der også, uten bivirkninger så klart.
– Du må være tålmodig. Resultater kommer ikke over natten, gi det et par måneder (to måneder var nok her i gården).
– Det kan bli verre før det blir bedre, men det er helt normalt. Om du får et par ekstra kviser etter en stund på pillene er det ingen grunn til panikk, det betyr bare at noe skjer og at kroppen stabiliserer seg, slik har jeg tolket det uten å være lege eller noe som helst.
– Huden får også fin glød og arr jeg hadde i ansiktet begynner å blekne, og er nesten ikke-eksisterende. Jeg er så happy med det! 

Du kan bestille SkinRepair HER. Via den lenken får du halv pris! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg