det minste vi kan gjøre for miljøet

//annonse

Har dere noen ganger tenkt over hvor heldige vi i Norge faktisk er som enda har rent vann i springen? Det er svært få land i denne verden som har en slik luksus. Jeg tenker ofte på det, og spesielt når jeg pusser tennene. Dessverre er dette en luksus vi kanskje unner oss litt for mye av, for tenk hvor mye vann vi bruker uten å skru av kranen imellom? For eksempel dusje, vaske hender, pusse tenner, vaske litt og litt klær istedenfor alt på en gang, osv – for det er så viktig å spare vann! Selv om vi har mye vann i Norge, er det fremdeles miljøbelastende og høyt vannforbruk betyr mer avløpsvann som må renses. Vi i Norge må også gjøre vår del. 

Da jeg fikk høre om den nye kampanjen til Colgate og filmen de har laget for Save Water, sa jeg ja til å dele med en gang. Å skru av kranen er nemlig det enkleste grepet vi kan gjøre for å spare vann! 2 minutter vann i springen er cirka 15 liter (!!!!), og det er mer vann enn mange i verden har for en hel uke. 

SE DEN KORTE FILMEN HER:

Colgate ønsker å gjøre en forskjell, noe jeg synes er helt fantastisk siden mange av deres produkter er knyttet så tett opp mot vann. De har valgt å starte med tannpussen, og jeg slenger meg på! Så, hva med å pusse – skylle – pusse – skylle – OG skru av kranen inni mellom? En enkel vanesak! 

Håper dere er med meg, det er det minste vi kan gjøre.

 

#mangebekkersmå

@colgatenorge

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg