et lite kjærestetips

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hey og hopp. Haha, for en teit måte å starte et innlegg på! Men det er alltid det verste, starten. Dere har spurt meg om jeg har funnet noen fine jakker til vinteren som er billige og uten pels, som faktisk varmer. Jakken jeg har på meg i dette innlegget var så varmt at den var ubehagelig å ha på seg i går, men mot vinteren blir den perfekt. Den er fra nelly men jeg fant den ikke på nettsiden, kanskje den er utsolgt, men jeg skal si ifra om jeg finner den etterhvert.  Bildene er fra i går da jeg og Kasper gikk tur, endte opp på et bakeri, og så gikk oss vill på veien hjem. Eller, jeg gikk oss vill, han fulgte jo bare etter meg, hehe. Men koselig var det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De siste dagene har jeg hatt besøk av kjæresten min åpenbart, noe som har vært veldig fint som vanlig. En liten fakta: vi har så langt i forholdet aldri sett film eller serie sammen. Det er faktisk et ganske fint kjærestetips, ikke se film på første date for da ser man gjerne film på date nummer to, og så har man låst seg inn i sofaen. Vi går tur, snakker veldig mye, leser bøker og snakker om det vi leser, møter venner, går ut og spiser, fester.. Det er skikkelig hyggelig og vi skaper masse minner sammen hele tiden. Nå sier jeg ikke at vi aldri kommer til å se på film sammen for det kommer jo til å skje, men det har bare ikke skjedd enda, og vi har vært sammen siden mai.

I kveld reiser han tilbake til Tromsø og det blir trist som vanlig, men jeg har vendt meg til at det bare er slik forholdet vårt er, og det går fint 🙂 Det er så verdt det. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg