noen ord til dere

Herregud så glad jeg blir av all støtten jeg har fått de siste dagene fra dere. Takk!!!! Jeg blir helt rørt, dere er så fine må dere vite ❤ Og til dere som er i samme vanskelige situasjon som meg, jeg har tro på dere. Klarer jeg å stå opp for meg selv, så klarer GARANTERT dere. Jeg vet at saken vi kjemper er viktig for fremtidige generasjoner. Om den ikke gjør noe nå, vil den gjøre det i fremtiden. 

Dessverre går jeg i fella og leser kommentarfeltet på nettavisene igjen.. Der kan man se at veldig mange (spesielt eldre) velger å fokusere på utseendet mitt istedenfor saken jeg faktisk går igjennom og prøver å kjempe, ikke på vegne av kun meg, men også på vegne av deres døtre. Menn, som poserer med barna sine på bilder sitter og kommenterer at jeg bruker for mye sminke og at jeg derfor ikke kan bli tatt seriøst i denne saken. Hvor er verden på vei? Er ikke dette en kamp vi alle burde kjempe sammen, er utseendet mitt relevant?

Dette er dessverre noe jeg er veldig vandt med. Om man bruker mye sminke eller har fikset på utseendet tar folk seg gjerne frihet til å komme med negative tilbakemeldinger som går på UTSEENDE. Det er jo fint at det ikke finnes noe verre å klage på, utseendet mitt, ditt og alle andre sitt kommer til å falme og vi skal alle bli gamle, og hver kveld vasker jeg ansiktet mitt rent. 😊 Men de som er slemme må våkne opp hver dag å være nettopp det, slem. 

Noen siste visdomsord på tampen: vi må bli flinkere til å akseptere hverandre, hver og en, og uansett hvordan man velger å se ut. Jeg ser ikke hvordan mengden sminke jeg bruker skader noen andre? La meg få se ut akkurat som jeg vil, jeg ville aldri ha endret meg for noen andre enn meg selv til tross for all dritt jeg har fått iløpet av årene. Og nei, det at jeg bruker sminke betyr ikke at jeg ønsker å bli hverken voldtatt eller drept. 

Og til alle dere andre, takk nok en gang for all støtte og for at jeg ikke føler meg alene om å kjempe en sak som er veldig tung og vanskelig for meg. Jeg har følt meg liten, nesten usynlig mot et stort og tungt offentlig system som kun har kjempet meg imot. Men sammen klarer vi dette!! Nå venter jeg spent på klagen av henleggelsen, som jeg har levert inn sammen med advokat. Jeg krysser alt jeg har. ❤

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg