rykter, gode råd, karriere ++

Det dummeste ryktet jeg har hørt om meg selv: at jeg hadde planlagt alt rasismehatet som kom på musikkvideoen selv. Haha, altså WOW! Så god på å planlegge er jeg faktisk ikke.. Eller at jeg spredte hevnpornobildet av meg selv. Og alle ryktene jeg har hørt om at jeg er gravid, hele tiden, er også ganske dumme. Vanskelig å velge bare ett rykte tydeligvis!

Noe jeg synes er skikkelig flaut: Alt kroppslig man ikke kan kontrollere. Om jeg – god forby – hadde sluppet en fjert offentlig eller sammen med noen hadde jeg blitt så flau at jeg sikkert hadde begynt å gråte. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg TAKLER det ikke. Jeg gjorde det da jeg og Joakim var i Nice, jeg ble så flau og han syntes det var HYSTERISK morsomt. Den historien har han fortalt til andre for å si det sånn.. Haha. 

Ett råd jeg vil gi 16 år gamle meg: Ro deg ned, pust med magen, og videregående varer ikke for alltid. Folkene som ikke engang ser på deg nå kommer til å prøve å være vennen din om et par år.

Det beste rådet jeg har fått: Følg magefølelsen! Den har alltid rett. Hjertet ditt kan lyve, hjernen din kan lyve, men ikke magen.

Jeg føler meg sterkest når: Jeg er omgitt av mennesker som elsker meg for den jeg er, og uavhengig av pengene eller tingene jeg har.

En sang jeg aldri blir lei av: national anthem – Lana del Rey. Den låten har jeg hørt på nesten daglig i et par år, den blir aldri gammel og jeg oppdager nye elementer ved den konstant.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om jeg oppnår noe bra, feirer jeg med å: ta en middag med venner eller ligge på sofaen og spise potetgull samtidig som jeg ser gamle episoder av Kardashians. DA slapper jeg av! (favorittepisoden er da kim gifter seg med kris humphreys) 

Det beste komplimentet jeg har fått: Kanskje ikke et direkte kompliment, men når en person ser alle mine mørkeste sider, når jeg er urasjonell, når jeg er vanskelig og emosjonell, men likevel står ved min side og elsker meg. Det er et fantastisk fint kompliment, kjærligheten som er ubetinget. Ellers er det helt nydelig når dere som har lest boken min eller følger bloggen min sier at den har gjort dere sterkere. Da svever jeg på en sky en hel dag.

Noen sterke kvinner som inspirerer meg: mamma, de nære venninnene mine, Miley Cyrus og Dolly Parton.

.. fordi: de er sterke mot alle odds, står opp for hva de tror på og lar ingen endre dem. 

Når jeg holder på å få sammenbrudd er den første jeg ringer: pappa eller min boyfriend. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ting jeg vet om kjærlighet: når det er rett, så bare vet du at det er rett. Kjærligheten er stor, og den er verdt eventuelle hindringer. 

Når jeg trenger å stresse ned: mediterer jeg, trener, går turen med hunden min i naturen (sett at jeg er hjemme i Harstad) eller møter venner for en god middag ute. Å lage to-do lister hjelper også. 

Det største øyeblikket i karrieren min: da jeg kjøpte leiligheten, at jeg kunne gjøre det med penger jeg hadde tjent selv var virkelig et stort øyeblikk – jeg velger å omtale det som et øyeblikk i karrieren, fordi leiligheten er et direkte resultat av all jobbingen jeg gjorde da jeg enda bodde hjemme hos foreldrene mine.

Noen ord å leve etter: bare hopp i det, alt ordner seg til slutt. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg