sjarmerende eller irriterende?

Jeg må le av meg selv.. Jeg har hatt så sinnsykt flaks i livet, men jeg er også den personen med mest uflaks av alle jeg kjenner. For eksempel, på Gardemoen på vei hit sølte jeg så mye at jeg måtte kjøpe nye klær (se for dere kaffe og sjokolade over alt, man skulle tro jeg ikke hadde oppdragelse), så blir kofferten min etterlatt i Oslo (og der er den fortsatt), og i dag mistet jeg faen meg telefonen i bassenget også. Den var lenge under vann, men på mirakuløst vis klarte den seg – noe som igjen kan bety at jeg har hell i uhell. Rett etter ramlet så klart jeg også i bassenget, ikke med vilje så klart, jeg var ikke forberedt overhodet. Jeg satser på at det er sjarmerende og ikke irriterende for de rundt meg, for jeg personlig begynner å bli lei siden jeg HVER ENESTE DAG ramler / søler / mister ting. 

Uansett, vi har det bra! Nice er veldig fint, og veldig dyrt. Skal man henge på stranden koster det en del, derfor holder vi oss mest ved bassenget som ligger på toppen av hotellet! Vi bor på Aston som ligger midt i sentrum, og er ellers helt greit. Anbefales om dere skal bo i Nice og ikke vil bruke sjukt mye penger på transport, vi har gått over alt. Igjen: dere er nødt å laste ned appen foursquare om dere er på ferie! Jeg hadde ikke klart meg uten. Vi bruker den hver gang vi skal ut å spise eller finne på noe. 

Ellers håper jeg bare kofferten min kommer i kveld.. Reiseforsikringen min er ubrukelig og kunne tilby meg 1000 kr å shoppe for totalt, det er egentlig ikke vits, så jeg klarer meg bare uten ting enn så lenge. Selv om jeg føler meg så sjukt ekkel, haha.. Jeg kjøpte en badedrakt og en bikini i dag, og det får holde, så lenge Norwegian klarer å sende kofferten min hit i dag. Jeg tviler litt, for servicen der så langt har ikke vært noe å skryte av. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg