TAKK

Youtube og vevo har fjenet kommentarfeltet på musikkvideoen til “all your friends” fordi det som står skrevet der er såpass alvorlig at det ikke er forsvarlig å ha det åpent lengre. Det er helt drøyt at det har blitt sånn, men truslene har blitt såpass alvorlige at det måtte bli sånn. 

Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg har aldri opplevd et lignende hat, og musikkvideoen ble plutselig så mye større enn meg. Jeg er tom for ord. Jeg skal aldri slutte å kjempe for de som ikke klarer eller orker å kjempe selv, for stemmen jeg har blitt gitt er en velsignelse som jeg aldri skal ta for gitt. I morgen skal jeg blogge som normalt igjen, om de hverdagslige tingene. Jeg vil først og fremst at jeg og bloggen min skal være til glede og inspirasjon, og vi må huske på at JEG ikke er offeret her. Så langt ifra. Men tusen millioner takk for all støtte, jeg skal prøve å jobbe meg igjennom innboksen på facebooksiden min nå og få svart alle, det fortjener dere. 

 

Dajana, Fetisha, Joakim og meg på “behind the scenes” under musikkvideoinnspilling. Hadde vi visst da hva som ventet, ville vi sikkert ikke trodd på det en gang. 

De neste dagene har jeg besøk av en gutt jeg er glad i. Det blir fint, og er absolutt nødvendig nå. Derfor logger jeg av alle sosiale medier for resten av kvelden om litt, og tilbringer tid med my maaaan. Vi snakkes i morgen med ny energi. ♥ Og igjen tusen, tusen takk for all støtte.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg