hva handler all your friends om?

Det er mange av dere som har spurt meg hva “all your friends” handler om, og jeg har holdt litt tilbake med å svare rett og slett fordi jeg vil alle skal lage sin egen betydning av låten. Det den betyr for meg, trenger ikke nødvendigvis være det samme for deg – som er det vakre ved musikk.

Jeg skrev låten i februar, og var på det tidspunktet av livet mitt på et sted hvor jeg følte meg veldig sliten og ferdig i en relasjon hvor jeg hadde vært frem og tilbake i ett år. Det var ganske åpenbart at det forholdet aldri ville gi meg det jeg ønsket, og likevel fortsatte jeg å håpe. På hva da, egentlig? Om ting på mirakuløst vis skulle ha blitt slik jeg trodde jeg ville, så er jeg sikker på at det ikke ville ha fungert heller. Men det var første gang i mitt liv jeg opplevde å være med noen som likte meg, men bare ikke likte meg nok. Og så ble jeg aldri ferdig likevel. Hver gang jeg trodde jeg var over det og ting begynte å gå bra, ble jeg dratt inn i det igjen. 

Jeg sier blant annet “I keep trying but i cant win”, og akkurat slik føltes det. Jeg prøvde hele tiden å være kulere, smartere, si de rette tingene, legge ut de rette bildene, være forsiktig i intervjuer, ikke si noe feil, men det ble aldri rett uansett. For om noen ikke liker deg, så liker de deg ikke. Da har det ikke noe å si hvor mye du endrer på eller hvor mye du prøver, for du kan ikke endre følelser. 

Generelt sett gikk jeg rundt å følte meg som en taper, og jeg klarte ikke glede meg over noe jeg fikk til. For alltid kom hodet mitt tilbake til punktet “men han synes jo ikke det er noe kult”, og slik fortsatte det. “Used to have it all together, you and me that could be clever” som jeg også sier i låten, handler om at da den relasjonen begynte tenkte jeg at DETTE er skikkelig bra, det er SÅ rett for meg og “utad” virker det kult og bra. Jeg ble vel fanget i en fantasi om hvordan det kunne være, i motsetning til hvordan det faktisk var. 

Men, så til refrenget. Selv om jeg generelt sett følte meg veldig nede og svak, hadde jeg små perioder hvor jeg satt hjemme med for eksempel venninner, eller bare for meg selv der jeg tenkte “nei FY FAEN jeg er bedre enn det her, nå må jeg slutte å være så svak, nå SKAL jeg komme meg over det, han er heldig som har meg, jeg kunne ha ligget med alle vennene hans, jeg er pen og smart, han kommer til å angre på dette”. Og så kom man tilbake igjen, ned i fallgruven hvor man egentlig bare ville ha den personen. Det er hva det betyr, for meg. Så kan andre tolke det som de vil.

Så, det var stort sett det! ♥ ♥ Glad dere liker låten! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg