dette har jeg på telefonen!

Jeg tenkte å gi dere et “personlig” innblikk i telefonen min, etter ønske fra flere lesere. I tilfelle noen skulle lure: jeg har iPhone 7 og er veldig fornøyd med den!

Låst skjerm og startside:

Telefonen min er ganske ryddig, og jeg har sortert alt inn i mapper etter kategori. Jeg har heller ingen uleste sms-er eller eposter, men på Messenger er det et sant helvete med over 600 uleste til enhver tid. 


Underholdning: 

🍍 Som dere kanskje ser har jeg appene til alle i Kardashian-familien, utenom Kim (som er rart, for hun er favoritten min). Appene koster rundt 30 kr i mnd per stk, og om dere vurderer å kjøpe og lurer på om det er verdt det: nei. Jeg må huske å avslutte disse, for jeg sjekker de sjeldent / aldri. Det er egentlig bare en oppsummering av alt de gjør på andre sosiale medier, som du kan se gratis.

🍍 D-play og Netflix bruker jeg for å se på serier. Netflix er favoritten fordi man kan gjøre serier og filmer offline, og det tar veldig kort tid. Anbefales! D-play lastet jeg mest ned for å se 71 grader nord da Henrik Thodesen og Sandra Lyng var med, og nå bruker jeg den aldri (men betaler, herregud). 

🍍 Foursquare er den beste appen når du reiser! Litt som en mer “hip” tripadvisor. Jeg og Joakim brukte denne flittig i Praha, jeg bruker den nå i Paris og skal bruke den igjen på neste ferie. Du får tips om spisesteder, nattklubber, ting å gjøre +++ i området nærme deg. Been er også en reiseapp hvor du skriver inn hver gang du har vært i et land, så regner den ut hvor mange % av verden du har besøkt. Jeg er på 11%.

🍍 Ellers bruker jeg Soundcloud og Spotify til musikk, og podcast-appen benytter jeg meg en del av. Der er mine favoritter Tusvik & Tønne, Pia & Psyken, Psykologen, Hva er greia med, Philosophize this, Filosofiska rummet og Uillustrert vitenskap.


Bilde og video:

🍍 Jeg redigerer alle bildene på instagram med appen VSCO. Den er gratis, og så kan du kjøpe filter underveis – noe jeg har gjort. Favorittfilteret er F2, og så skrur jeg “grain” ganske høyt på bildet. Giphy cam er også gøy for å redigere bilder, da får man en animert look slik som jeg har gjort på blant annet DETTE bildet. 

🍍 iMovie på telefonen er genialt om du vil redigere kjappe snutter til instagram, og rotate & flip er perfekt om du har filmet noe du vil legge ut som havner feil vei (åpenbart). 


Trening og meditasjon

🍍 Relax and sleep well var den første appen jeg begynte å bruke for meditasjon, men egentlig funker den best for soving. Jeg _elsker_ å sovne til denne appen og blir nesten litt trist når men session tar slutt, haha. Headspace er den jeg bruker daglig nå for tiden, og den vil jeg anbefale på det varmeste. I starten gjør du 3 minutter guidet meditasjon per dag, og så bygger det seg videre derfra. Helt perfekt om du vil komme inn i meditasjon!

🍍 Til trening bruker jeg appene Yoga Girl og Seven mest. Sistenevnte er favoritten, og om du har den appen er det aldri en unnskyldning å droppe trening. Øvelsene er varierte, motiverende og det er enkelt å henge med. 

🍍 De øvrige appene bruker jeg ikke så mye, og “olympus share” skal egentlig ikke ligge i denne mappen, den har bare havnet feil. Den skal åpenbart ligge på foto / video, for det er appen jeg bruker som selvutløser til kameraet mitt. Jeg flyttet på den nå! 


Praktisk


 

🍍 Til transport bruker jeg Uber (anbefales som faen), Ruter Billett og Flytoget sin app. Og mer er det vel egentlig ikke å si om saken, haha. Jeg håper ikke Uber blir lagt ned forresten, det hadde vært krise. Det er jo snakk om å gjøre det 100% ulovlig i Norge, og da må man begynne å ta taxi igjen, som suger 🙁 

🍍 Appen til BIK BOK er ganske grei å ha, ettersom man ofte får ganske store avslag på kjøpene man gjør der. Sist gang fikk jeg vel 50% avslag på et helt kjøp, det er jo ikke helt feil. Appen er gratis!

🍍 Rescue Djuice bruker jeg for å finne ut hvor jeg kan bytte inn ladestasjonen til iphonen min, for å få en ny. Dette er gratis! 

🍍 Kolonial er en online matbutikk slik at du slipper å gå på butikken selv men får varene levert rett på døren. Jeg handler derfra kanskje en gang i måneden om jeg skal ha skikkelig storhandel. 

🍍 Pollenvarsel bruker jeg for å sjekke når det er mest pollen i området jeg befinner meg i (jeg er allergisk), Brun og Blid er åpenbart for solarium (selv om jeg ikke har tatt det på en god stund), og Tromsø Parkering er for å betale parkering i Tromsø, haha.. Men jeg er jo ofte der, så greit å ha liksom. 
 


Sånn! Thats it, kom gjerne med flere ønskeinnlegg 🙂 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg