VI GÅSSÆR OSS

Denne ettermiddagen tilbringer meg på den nydelige festivalen Tysnesfest. Jeg hadde som sagt ikke peiling på hva Tysnes var før jeg kom hit, og fikk høre to ting: 1. det er dritbra, og 2. folk elsker å feste her. Jeg har ikke funnet ut så mye enda for jeg sov i bilen, sov på båten, gjorde intervjuet jeg skulle ha, og så sovnet jeg jammen meg igjen. Utsikten fra hotellrommet mitt er upåklagelig da, med nydelig natur! Men hvem vil vel høre om den slags, hehe.. Det var veldig hyggelig å møte dere sammen med Vegard tidligere i dag, folkene her er søte. Jeg gjør meg opp så mange tanker når jeg møter lesere, men først og fremst, fy faen så pene unge jenter er nå for tiden. Jeg blir helt satt ut! Da jeg var 11-12 hadde jeg sort hår og en svett pannelugg, kombinert med buttons over alt og eyeliner herfra til månen. Haha! Men dere har jo sminketutoooorials, sånne fancy greier hadde vi ikke da.. Jeg får skylde på det 🙂 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vi fikk kjørt en privat båt ut hit, som vist på bildet over. Jeg sovnet etter en liten stund og da jeg våknet skjønte jeg ikke hvor jeg var, og trodde jeg enda var i bilen et eller annet sted i Lofoten og så begynte jeg å se etter Dajana (makeupartisten min), haha. Vel, sånn kan det gå. Skal bli godt med ferie kjenner jeeeg! 

Nå rumler det veldig i magen min her. Jeg bor på et hotell som er helt unikt alt annet jeg har bodd på (det føles som å være på besøk hos en bestemor) og her lukter det digg mat HELE tiden. Jeg skulle egentlig ha sovet enda (må lade opp før jeg er DJ etterpå), men jeg våknet av den gode lukten og tenkte bare MAT. Og mat skal det bli, akkurat NUH! 

Overskriften til dette innlegget ble forresten til på følgende måte:
Meg: Jeg trenger hjelp med overskriften til et innlegg. Hva som helst, bare si det første du tenker på.
Vegard: VI GÅSSÆR OSS.
Meg: Ja, vel. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg