lag en meningsløs plan


Er det ikke hyggelig når man snakker om å gjøre noe – litt spontant og uten mening – men så fullfører man faktisk planen? I livet er det alt for mye snakk om “ja, vi gjør det” men så skjer det aldri noen ting. Min type mennesker = de som faktisk realiserer de meningsløse planene. Det krevde bare noen setninger på chat til hverandre, og så bestilte jeg og Joakim billetter til Praha. Ingen av oss vet noe om denne byen, eller landet Tjekkia for den saks skyld. Vi bare dro, egentlig mest for å ha besøkt et nytt land (jeg har nå vært i 29 land og prøver å komme opp i 100 før jeg dør). Vi gjør ingenting her. Vandrer rundt, shopper og er tilstedeværende, det får jeg aldri nok av. 


 

Jeg er glad jeg har en så god venn som er ærlig med meg og genuint vil mitt aller beste. Uansett hva det måtte innebære. Her vet jeg at likes, og den jeg er sett utenfra ikke betyr noe.


Jeg har vært litt tung i hodet det siste døgnet, som jeg har prøvd å fikse med masse vann og for mye mat. Hodet har sagt natta litt for tidlig og det har blitt mange timer i senga. Men i dag skal vi få sett å tilbringe litt tid sammen utenfor hotellet også. De kommende ukene er det ekstremt mye stress og ting jeg må ta tak i, men enn så lenge er jeg her, og da trenger jeg ikke tenke på det. Nå skal vi sjekke ut litt turist-ting. Dra ned til elven, se på noen monumenter, spise en god lunsj. Jeg anbefaler dere å laste ned appen “four square”, da får dere tips på ting å gjøre i deres nærområde når man er på ferie. Elsker den appen og bruker den alltid på reise 🙂 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg