Gjør unike kupp på romjulsalget til Coverbrands!

// jeg har et samarbeid med coverbrands // reklame


 

Coverbrands tilbyr en hel jungel av sminke til 20-70% rabatt – og for at det skal bli litt enklere å navigere seg, har jeg satt sammen et innlegg med mine favoritter!  Du kan også sjekke ut hele salget her. 

 

 

1. Pakketilbud! Få med både sminkekost og mary lou manazier i en, også på tilbud nå! Finnes her. 2. Selvbruning fra SunSpa som gir en dyp farge uten å bli orange, i tillegg dufter den kokos ikke typisk selvbruning. Finnes her. 3. En “magisk” leppestift som går fra grønn til rosa når du påfører – og en fin rosafarge, ikke minst! Finnes her. 4. Smilelab får du her. 5. Scrub som forbereder huden på selvbruning, men jeg personlig bruker den etter også for å ikke bli skjoldete. Finnes her. 6. En pakke med de tre favorittene fra the balm! Dette er virkelig et kupp, og finnes her. 7. Sminkeveske fra LuLus finner du her. 8. Noe litt mer sensuelt.. En krem som forsterker følelsen ved orgasme. Finnes her. 9. Hårolje fra ett av både mitt og frisøren min sine favorittmerker, Alexander Sprekenhus. Finnes her. 10. En bestselger fra Bare Minerals som jeg vet mange ønsker å gjøre kupp på, nå har du mulighet! Finnes her. 


 

De som likevel utmerker seg som mine desiderte favoritter er pakken med favorittene fra the balm. Faktisk trenger man ikke stort mer i ansiktet, og alle tre er så drøye i bruk! Jeg hadde min første bahama mama i litt over ett år, og da brukte jeg den hver eneste dag. Desidert det fineste solpudderet! Her har jeg brukt bahama mama i kinnene, sexy mama under kinnbein og under øynene, og litt hot mama lengst framme for ekstra fin, rosenrød glød. Du finner alle tre HER. 

Jeg elsker også tannblekingen fra SmileLab. Jeg er usikker på om den faktisk bleker eller bare renser siden den er så mild, men en ting er sikkert – tennene blir hvitere og man føler seg fresh før en tur ut, en date, eller bare før skolen og jobb. På bildet under har jeg faktisk på blekingen, og jeg har flere ganger hatt samme stripe på når jeg sitter på bussen og er på vei mot noe. Perfekt for oss på farten! Finnes her. 

 


Coverbrands har gratis frakt, rask levering og 365 dagers åpent kjøp. Og dere? I år fikk jeg julegave fra coverbrands som var at de donerte penger til regnskogsfondet, en sak både jeg og dem er veldig opptatt av Jeg er så glad for at akkurat de er min faste samarbeidspartner! Husk å sjekk ut hele salget her. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg