UKEN SOM GIKK

//annonselenker fra nelly 

Jeg tenkte å ta en litt alternativ twist på “uken som gikk”! Jeg ser at bloggere har sånn “ukens latterkule / ukens nedtur” men jeg tror seriøst jeg lider av dårlig hukommelse og jeg klarer knapt å huske hva jeg gjorde i går, hehe. Så jeg legger heller med ting som har inspirert meg, eller gjort meg glad, eller som har fylt ut dagene mine på en eller annen måte! Dette gjelder altså uken som var, og ikke uken som er nå. Jeg var litt treig med å lage denne, haha.. 


Ukens innkjøp fra det stooooore internett (fra hele verden, altså):


 

To parykker! Nå som jeg prøver å ta vare på mitt eget hår har jeg fått en alvorlig obsession i å kjøpe parykker selv, haha.. Disse to er fra powderroom, og jeg fikk akkurat hentemelding, så jeg skal vise dere bilder med dem på senere i dag!


 

Fargelinser. Jeg kjøper altid fra desiolens men ville prøve noe nytt, så disse er fra Solotica UK, og akkurat de jeg kjøpte finner du her. 


UKENS TV-SERIE.


 

Jeg har, etter mye mas fra alle kanter endelig begynt å se på Westworld! Serien er tilgjengelig på HBO, for de som er interesserte. Westworld er en sci-fi serie om en futuristisk fornøyelsespark som er befolket av roboter, slik at vanlige mennesker kan gå inn i fornøyelsesparken å få utfylt diverse behov. Men så begynner robotene å utvikle bevissthet.. Dere finner traileren her! 


UKENS BØKER:

 

Jeg leser hver eneste kveld, og leser alltid ut flere bøker på en uke. Denne gangen har jeg lest igjennom min egen (for femtiende gang, haha), diktboken Nymånedagene og selvhjelpsboken Hverdagspsyk. Anbefaler alle, til ulike formål. 🙂 


Ukens youtube:

Jeg har begynt å trene med mini-bands igjen! Det kommer et eget innlegg på saken om litt.. Enn så lenge kan dere jo se på videoen jeg har brukt når jeg trener her hjemme. Funker som bare det!


UKENS NETFLIX:


 

Before the flood & The Ivory Game. Disse må dere se! 2016 viktigste dokumentarer. 

 


Ukens innkjøp fra det lille internett (fra norge, altså).


 

Ringlights! Sorry for teit bilde, tok det første jeg fant på nettsiden. Dette skal visstnok være de perfekte selfielysene – tro meg, man ser hundre ganger bedre ut når man tar bilder med rett belysning. Og for meg som tar så mye bilder følte jeg dette var et OK kjøp! Gleder meg til å teste ut. Jeg kjøpte mitt her! 

 

Clip on hestehale! Denne er fra luxushair, og jeg bestilte i fargen light brown. Det er samme som jeg hadde på meg på kjendisgallaen 🙂 Du finner dem her! 

 


 

Treningstøy! Jeg har bestilt to plagg fra den nye kolleksjonen til BIK BOK, prisene er ned til 69 kr og det skal visstnok være god kvalitet. Hvorfor ikke? 


annonselenker: 

1. En sykt kul, litt tykkere choker! Link HER. 

2. Denne oversized genseren har jeg i rosa også, og jeg elsker den. Den funker både til hverdag og til fest om man har høye hæler til, og på toppen av det hele er den behagelig og varm. Link HER. 

3. Jeg har ingen hansker, så da måtte jeg slå til! link HER.  

4. Denne luen var på halv pris, og det har jeg heller ingen av.. Og nå begynner det jo å bli så kaldt. Link HER. 

5. Festsesongen kommer! Link HER.

6. Nok en festkjole, kanskje jeg bruker denne på nyttårsaften? Link HER. 


Jeg håper dere likte innlegget! <3 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg