huden min på sitt verste

/ jeg har et kommersielt samarbeid med Lab Pharma // annonse

Det er mange som spør meg om bloggere reklamerer for ting man ikke kan stå inne for. Jeg kan kun svare på vegne av meg selv, men det er viktig for meg å være troverdig å heller ha få samarbeid = tjene mindre penger enn at man skal føle seg lurt. I tillegg spør jo venner meg om produktene jeg reklamerer for faktisk funker og da vil jeg jo ikke si “hehe nei det var bare løgn fordi jeg vil tjene penger”, det hadde vært for dumt. Negledama mi spurte for litt siden om Skin Repair faktisk funker og da sa jeg “det funker i alle fall for meg”, så hun bestilte – og det viste seg at det funket for henne også. Ja, dette er enda et innlegg om hud og pillene jeg går på, men jeg vil presisere at det funker for meg, det funker for flere av vennene mine MEN det er et kosttilskudd og man vet aldri hvordan kroppen tar det. Det er ikke farlig, men noen får mer effekt enn andre. Så langt er jeg veldig happy med produktet, og det er flere bekjente av meg også.

Details: akkurat nå har jeg PMS. Da er huden min på sitt verste, og jeg har pleid å få masse kviseutbrudd. Nå er jeg helt uten sminke, og siden jeg går på Skin Repair blir ikke huden min så ille lengre. Nå er huden min på det punktet av måneden hvor jeg alltid får utbrudd, og likevel føler jeg meg bedre enn jeg gjorde på hvilken som helst dag i måneden, før jeg begynte på pillene. 

 


 

Jeg har brukt pillene i litt over ett år, og jeg fortsetter fordi det funker! Men det tar tid. På meg ble huden litt verre før den ble bedre, og da ble den bedre enn den noen gang har vært. Dette er helt normalt, og det er viktig å være tålmodig. Jeg har valgt å gå på pillene fast, uten opphold for å unngå utbrudd. I tillegg får man mer fukt i huden, og linjer blir mindre synlig – det er i alle fall min erfaring. 

Om du bestiller Skin Repair her, får du 40% rabatt på første bestilling! 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg