sminken min steg for steg

// jeg har et kommersielt samarbeid med coverbrands // reklame

Jeg har vært stasjonert på badet den siste halvtimen og laget en kjapp sminkelook jeg tenkte å vise dere. Jeg går for det meste uten sminke på dagtid (tro det eller ei!), men jeg elsker uansett å sminke meg. Denne looken funker både til hverdag og fest, jeg varierer veldig lite når jeg sminker meg selv – men for mange vil nok dette passe best til fest om man ikke sminker seg så mye ellers. Jeg synes denne funker perfekt for festsesongen vi nå går i møte! Veldig barbie, hehe. 


 

Rabattkode: «SOPHIEGLAM»  gir 20% rabatt på all sminke ut 02.11.16. Rabattkoden gjelder ikke NYX, Morphe eller salgsvarer. Du finner oversikten over all sminke her.


Først starter jeg med foundation fra Glo Minerals Luxe Liquid. Denne er litt rennende i konsistensen og ikke så veldig dekkende som andre foundations jeg har anbefalt før (jeg ville gitt 7 av 10 på dekkeevne), men den har en utrolig fin farge og jeg liker uansett hvordan resultatet blir, i tillegg føles den bra på huden.


 

 Slik ser jeg ut når jeg kun har på foundation:

Jeg går videre til bryn. Jeg er heldig og har markerte og tykke bryn fra før av, her kan dere se brynene mine uten noe produkt på seg. Jeg vet ikke hvorfor dette bildet ble så minimalt og nå går det ikke å fikse, men dere skjønner uansett hva jeg mener. BRYN UTEN SMINKE! 


 

I dag brukte jeg Anastacia Beverly Hills i fargen Taupe, som egentlig ikke er min favoritt av fargene til Anastacia (jeg pleier å gå litt mørkere) men med tanke på at jeg har blondt hår akkurat i dag valgte jeg denne. For å lære seg å forme brynene fint er det kun en ting å gjøre: øve, øve, øve. Men det hjelper så klart å ha gode produkter tilgjengelig! Jeg bruker også Glo Minerals Precision Eyeliner i fargen Peach under brynene og litt over, i tillegg til på våtkanten når jeg sminker øynene.

Sånn ser det ut før jeg blender: 

Og sånn ser det ut etter: bryn med Anastacia Beverly Hills!

I dag gikk jeg for denne øyenskyggen fra Max Factor kalt Nude Palette. Jeg liker fargene skikkelig godt, og de kan brukes til enhver anledning! Jeg har markert under hvilke farger jeg brukte, og i hvilken rekkefølge. Trikset med øyenskygge er å blende godt ut, være tålmodig, øve masse (det tar tid å finne ut hvilken form som passer ditt ansikt), og ikke minst ha en god kost. De som følger med i absolutt alle øyenskyggepaletter suger, inkludert kosten som fulgte med i settet jeg brukte i dag. Kosten som følges med kan brukes til å påføre en linje under øynene, men det er alt.

Jeg brukte så en våt linjer for å lage en “vinge”, som det så fint heter. Jeg er egentlig skikkelig dårlig til det, men med The Balm Schwing Black Liner synes jeg det går fint.

Slik ble resultatet etter skygge og liner! 

Jeg gikk så over med et pudder over kinnbeinene og en leppestift fra NYX (leppestift-guide kommer en annen gang) og så var jeg ferdig! Siden alle bildene av meg i dette innlegget er tatt med mobil, avslutter jeg med ett i litt bedre kvalitet så får dere sett skikkelig. Jeg synes bare det er enklest å vise bilder med mobil siden jeg tross alt står å knipser samtidig som jeg holder på 🙂


 

Jeg har en fast samarbeidspartner på sminke, og det er Coverbrands. Grunnen er enkel: de har det beste utvalget og merker man ikke får tak i så mange andre steder (for eksempel Morphe), ofte gode tilbud, rask frakt og god kundeservice. Det er viktig for meg å kunne gi dere en god opplevelse om dere velger å kjøpe et produkt jeg anbefaler, og det kan jeg gå god for her. Dette er produkter jeg bruker selv på daglig basis! 


Rabattkode: «SOPHIEGLAM»  gir 20% rabatt på all sminke ut 02.11.16. Rabattkoden gjelder ikke NYX, Morphe eller salgsvarer. Du finner oversikten over all sminke her.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg